Prostor k diskuzi o všech možných droperech.
-
headshotkeeper
- Lv.19

- Dostal poděkování: 3 poděkování
Příspěvek
od headshotkeeper » ned 21. srp 2011 21:55:29
GurenaimeYuraki píše:Ne,on totiž nemohl HS nic jiného najít čím by mě urazil(a sobě spravil alespoň trochu pochroumané ego),tak se pustil do urážení mých videí.
poznam viacej ludi ktori o tebe povedali ze nie si v poriadku ked si dal taku hudbu len hovorim za vsetkych

a aj tak si podla mna nekompletny dovodov je plno aj tie tvoje kecy su k nevydrzaniu na moje su ludia uz aspon zvyknuti

Za podpis ďakujem Mawiskovi

-
BuyAndSell
- Lv.3

- Dostal poděkování: 1 poděkování
Příspěvek
od BuyAndSell » ned 21. srp 2011 21:59:01
Tekashime dokonale ovládá umění vést inteligentné a slušné diskuze o naprostých zhovadilostech.
-
Daynií
- Lv.5

- Dal poděkování: 9 poděkování
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od Daynií » ned 21. srp 2011 21:59:29
headshotkeeper píše:GurenaimeYuraki píše:Ne,on totiž nemohl HS nic jiného najít čím by mě urazil(a sobě spravil alespoň trochu pochroumané ego),tak se pustil do urážení mých videí.
poznam viacej ludi ktori o tebe povedali ze nie si v poriadku ked si dal taku hudbu len hovorim za vsetkych

a aj tak si podla mna nekompletny dovodov je plno aj tie tvoje kecy su k nevydrzaniu na moje su ludia uz aspon zvyknuti

chichi HS mi lezeš chvilema na nervy po pravdě
a Tekashi ... hold se mu hudba ve videu nelíbí

ja neviděla všechny ale co sme poslechla posledních par tak až na jedno bych byla schopna to doposlouchat
a asi by se tu už mělo přestat o tom kecat je to mimo tema ;D
PS: s tim zabije nim dropu si mě važně překvapil

-
BuyAndSell
- Lv.3

- Dostal poděkování: 1 poděkování
Příspěvek
od BuyAndSell » ned 21. srp 2011 22:01:05
Na druhou stranu HS,chováš se dle mě ješte húř než Teka...
A to co si dá on za hudbu do videí,je JENOM jeho věc,protože sou to JEHO videa...
Taky bych mohl říct,že někdo kdo kouká anime není normální

pouze nevíš jak jinak bys do něj rýpl.
-
headshotkeeper
- Lv.19

Příspěvek
od headshotkeeper » ned 21. srp 2011 22:02:37
zabije mi dropa a uz si nezahra niekomu napisem nech ho pride odstranit

kym mam dropa len full pvm nie som schopny bojovat sam za seba a kto sa chce so mnou hadat nech mi napise PM vzdy mam na vsetko odpoved
Buy: Ano poznam vela ludi co si myslia ze anime je na nic ale kedze som jeho velky fanusik tak ta mam u (ty vies coho)
a ako som uz pisal mam u (vy viete coho) co si o mne myslia ludia ktorych som v zivote nevidel a asi ani neuvidim hlavne ked su stat odo mna

-
GurenaimeYuraki
- Lv.23

- Dal poděkování: 55 poděkování
- Dostal poděkování: 190 poděkování
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od GurenaimeYuraki » ned 21. srp 2011 22:07:50
headshotkeeper píše:GurenaimeYuraki píše:Ne,on totiž nemohl HS nic jiného najít čím by mě urazil(a sobě spravil alespoň trochu pochroumané ego),tak se pustil do urážení mých videí.

Problém je v tom,že já mé argumenty zakladám na faktech a pravdě.Boužel,z Tvých vyplývají jen narážky deprimovaného a stresovaného člověka,který si alespoň části spravuje ego tím,že píše rádoby "nárážky"na uživatele celého fóra.Možná to není pravda,možná je ale podle Tvého chování to usuzuji na tuto skutečnost.
A měl bych pro Tebe jednu radu nad zlato k nezaplacení(a vlastně i celou Tvou družinu):Pokud se Vám má videa nelíbí nesledujte je.Případně ukažte,že to umíte udělat lépe jak já a nejlíp natočte své vlastní video.Vložit jej sem k mému ohodnocení by taky nebylo na škodu.
Rád se přiučím novým věcem.
-
headshotkeeper
- Lv.19

Příspěvek
od headshotkeeper » ned 21. srp 2011 22:09:59
to by som si na to musel stiahnut program

a tvoje videa nesledujem uz davno... a ked uz tak s vypnutou hudbou a aspon nemusim vyuzivat minutove stuny na to aby som porazil supera

vravim ak sa chces hadat napis PM uz sme dost OT

-
GurenaimeYuraki
- Lv.23

- Dal poděkování: 55 poděkování
- Dostal poděkování: 190 poděkování
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od GurenaimeYuraki » ned 21. srp 2011 22:13:24
To,jestli využívám minutové stuny je i v celku věc MOJE.Neboť postava se kterou tyto stuny dávam plně náleží MĚ a já mám taky právo si zvolit svůj styl hry.A opravdu si nenechám kecat do stylu hry od nějákého cimprlíka z fóra.Tohle není příliš reakce na můj post...ale tak co jsem měl čekat,že...
-
headshotkeeper
- Lv.19

Příspěvek
od headshotkeeper » ned 21. srp 2011 22:15:09
hadame sa tu ako mali a ano je to tvoj trapny styl hry lebo asi bez toho nikoho ineho nedas

-
Whiess
- Lv.9

Příspěvek
od Whiess » ned 21. srp 2011 22:17:02
2HS:
S tebou to musí mít lidi těžký ty pořád rýpeš nebo se ti něco nelíbí něco je špatně a když se to všem lidí a tobě ne tak si něco najdeš. Ono je pro tebe lepší najít 1000 jak se něco udělat nedá než 1 jak se to udělat dá...
Držím týden smutku za Karla Rachůnka,Josefa Vašíčka,Jana Marka a Pavola Demitru kteří 7.9 zahynuli když letěli nějakym zasranym ruskym křápem!!
-
-
You do not have permission to post in chat.
-
I v chatu platí pravidla fóra! Obrázky, tabulky a YouTube videa vložte prosím do spoileru.
Jinno: 142Chunjo: 180 Shinsoo : 60 Tsurugi
@Ezzo95, tipovačka už skončila. Pri zapojení sa, buď do tipovačky, alebo do vytvárania priania, získaváš tú istú časť talizmanu. Šancu na získanie amuletu pumy máš už len do 6.7.
ta tipovacka neni potreba?
@Ezzo95, ahoj, ak prejdeš v stredu OX až do konca a ešte si sa nezapojil do vytvárania priania tu na fóre, tak áno.
Ahoj. Je jeste mozne ziskat pumu do konce eventu?
Zdravím. Už vieme, že sa dajú dorty použiť aj po evente. Ale budú sa dať aj ozdobiť po evente? Ďakujem za odpoveď.
tak ale aspoň pre to prvé nasadnutie na pumu by mohla vyskočiť tabuľka s aktivovaním. Lebo teraz som nechtiac stlačil J a puma už zbytočne odpočítava.
a co udělat mimořádnou OX i ted v neděli? tím by se dostalo na více lidí
EDIT na fóru - Event - slova (např. info o tom univerzálním dílku)
Grout píše: mam cernou pumu a uz mam dalsi dva univerzalni dilky, nechcete na ne udelat nejake vyuziti, nebo odmenu za ne nejakou nebo tak?
Třeba k tomu přidat barvu na vlasy a mohlo by se jezdit třeba na zelený nebo odbarvený by bylo pecka k těm barveným brnkům
@Grout, Nebo možnost vyměnit univerzální dílek za libovolný, který mu chybí? Jen nápad
mam cernou pumu a uz mam dalsi dva univerzalni dilky, nechcete na ne udelat nejake vyuziti, nebo odmenu za ne nejakou nebo tak?
To mi nejde už pol roka. Odkedy som začal hrať
Prečo nejde textové zobrazenie hodností?
Díky za rozpis, chápu to tedy správně že příští středa je poslední termín kdy bude ox?
Dobrý den,
OX probíhá čtyřikrát – proto jsme ji záměrně rozdělili tak, aby se konala dvakrát o víkendu a dvakrát ve všední den. Bohužel se nikdy netrefíme do dne a času, který by vyhovoval všem hráčům. Vstupuje do toho mnoho proměnných – práce na směny, různá zaměstnání, rodinné povinnosti, koníčky, výlety, dovolené apod. 1. OX proběhla v sobotu 7. 6., 2. OX v neděli 15. 6., 3. OX ve čtvrtek 19. 6. a 4. OX proběhne ve středu 2. 7. Jak jsem již psala níže zkuste se pozeptat třeba přátel, zda by nezašel za Vaši postavu.
Dobry den bilo by fajn kdyby OX bilo ovikendu je to ve stredu a jsem haji mam odpoledni
Dobrý den, za OX je vždy horní pravý dílek.
Dobrý den, Tomori, víte prosím, jaký dílek se bude rozdávat za středeční OX? Bude to pravý dolní dílek, jako minule?
jogurd007 píše: Tak budu počítat na další víkend
Zkuste se pozeptat třeba přátel, zda by za Vás někdo nezašel

To máte jistější.
Grout píše: Tomori, tak si 3. zarybaříme? <3
Budu tam! Doporučím Vám trénovat
Tak budu počítat na další víkend
@Ashen @jogurd007 Bohužel, i kdybych Vám dala anketku tak se nikdy neshodneme na jednotný den ani čas..
Tomori, tak si 3. zarybaříme? <3
No paráda. OX by bylo lepší dát o víkendu. Ta neděle od 21:00 byla fajn. V týdnu mám odpolední směnu, takže jsem v háji
Ashen píše: OX zrovna na den kdy začíná B4L hm
Podle téhle logiky by ta OX nemohla bejt nikdy

pokaždé by si někdo stěžoval, že zrovna dneska když musím jít ....
OX zrovna na den kdy začíná B4L hm
Dobrý večer, byl přidán rozpis dalšího soutěžního týdne
Je hezký jak je tu aktivní ta Tomori a nemusí to tu táhnout na zádech už jen Mio, máš u mě uplně naprosto bezvýznamnej plus Tomori <3
@Mionix jasny chapu dekuju
@domcopvp, Myslím si, že nám to vůbec nevadí, ale pak si nestěžujte případně, že vám event nefunguje tak jak má.
Dobrý den, mužu se zeptat zda je zakázano si udelat víc veder u kovare ? Dekuju za odpoveď
nepřemýšleli jste o tom, že bychom viděli jak dlouho budou účinky pumy ještě sloužit? třeba jako buff nahoře vedle premek? děkuju za odpověď
Dobrý den, do půlnoci přidám rozpis dalšího soutěžního týdne
Dobrý den, kdy přidáte další rozpis soutěží pro tento víkend a příští týden?
Ahoj, bude rozpis minieventů pro další týden, nebo už minieventy v rámci eventu nebudou?
upečené pochutiny platia len pokedy nezomrem, alebo hodinu aj s úmrtiami?
lukyno10 píše: Zeptám se, ozdobené dorty půjdou sníst i po eventu? děkuji
Dobrý den, ano půjdou
Zeptám se, ozdobené dorty půjdou sníst i po eventu? děkuji
KigiB00S píše: Chunjo: 121 Shinsoo: 144Jinno: 192 K1G1
Dobrý den, výroční tipovačka byla uzavřena již 25. 6. pokud Vám jde o dílek amuletu, poprosím Vás zúčastnit se "vytváření přáníčka". Tento tip již nebude započítám.
Chunjo: 121 Shinsoo: 144Jinno: 192 K1G1
Že aj šedú aj čiernu

to by ma ani nenapadlo, že sa to vôbec dá mať obe vlastne
No už vím čím to je u mě

já mám totiž šedou i černou v inventáři a když mačkám J tak to neví kterou zvolit. Když jsem si dal jednu do skladu tak to funguje v pořádku.
Ale puma už je od updatu opravena jen na "J", alespoň mi to tak včera večer fungovalo
tiež sa mi stalo niečo podobne
To zapínání pumy přes inventář mi teda příjde horší než odklikávat hlášku ano
aha, já stihal jen 3 krát soutěžní týden a bohužel jsem nedostal

, mohli jste být skromější
Dobrý večer, bylo předáno 59 dílků za soutěže na fóru a zároveň 26 univerzálních dílků za soutěžní týden
a za mini eventy už byly amulety s těma co přišli na přání nebo to přijde jinačí várku?
Zdravím, kdy se budou rozdávat amulety?
silouette píše: Ahoj, pro získání dílku amuletu je potřeba v OX odpovědět na vše správně nebo se jen zúčastnit?
Dobrý den, je potřeba OX dojít. Ale nebojte jsou to lehké otázky.
Ahoj, pro získání dílku amuletu je potřeba v OX odpovědět na vše správně nebo se jen zúčastnit?
Opraveno. Hra je již přístupná.
@marexanax, děkuji za nahlášení, sháním GA.