jak zvýšit výkon ve swampu ?

Diskuze o velkém bažinatém území, kam nedoporučujeme vstupovat bez opičí krve.
Odpovědět
Sroof
Zakladatel tématu
Lv.6
Lv.6
Příspěvky: 25
Registrován: stř 07. pro 2016 21:45:33

jak zvýšit výkon ve swampu ?

Příspěvek od Sroof » pon 06. lis 2017 0:37:18

Dobrý den, mám dotaz. vyčistil jsem si pc a nastavil v grafické kartě vysoký výkon na ekuru. Pomohlo. Jenomže se mi občas stane, že to přemnožím a mám lagy.. Občas se ale stane že najednou nevidím efekt kritiku a ani jeden lag. Nejde nějak natvrdo vypnout efekt kritiku ?

Uživatelský avatar
Diabolkaa
Lv. 18
Lv. 18
Příspěvky: 184
Registrován: ned 31. říj 2010 8:40:32
Poděkoval: 31×
Má poděkování: 77×

Re: jak zvýšit výkon ve swampu ?

Příspěvek od Diabolkaa » pon 06. lis 2017 9:57:36

Neměj obavy, dříve či později se swamp zalaguje úplně každému, ať máš počítač sebelepší. :D

Já vždy psal tečku před jeden soubor v adresáři, což způsobilo, že jsem neviděl žádné efekty (buffy, kritik), ale neviděl jsem ani meteory a pokud jsem měl na ježdění něco jiného, než MH, tak jsem na tom jet nemohl, a musel jsem pěšky. :D Nevím, jestli se to dá stále použít, jsou to alespoň 2 roky, co jsem to naposledy udělal.
ObrázekxHeadhunterxObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
HealerJinno150PPPG7Complete
ObrázekFastFighterObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
WPJinno146G9G9PComplete
ObrázekCelestteObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
HealerJinno145M7M8PComplete

JIGsaw1
Lv.14
Lv.14
Příspěvky: 115
Registrován: ned 17. úno 2013 11:02:09
Poděkoval: 28×
Má poděkování:

Re: jak zvýšit výkon ve swampu ?

Příspěvek od JIGsaw1 » pon 06. lis 2017 12:49:17

Diabolkaa píše:
pon 06. lis 2017 9:57:36
Neměj obavy, dříve či později se swamp zalaguje úplně každému, ať máš počítač sebelepší. :D

Já vždy psal tečku před jeden soubor v adresáři, což způsobilo, že jsem neviděl žádné efekty (buffy, kritik), ale neviděl jsem ani meteory a pokud jsem měl na ježdění něco jiného, než MH, tak jsem na tom jet nemohl, a musel jsem pěšky. :D Nevím, jestli se to dá stále použít, jsou to alespoň 2 roky, co jsem to naposledy udělal.
Toto myslím, že už nefunguje a bylo to opraveno. Pokud to zkusíš udělat teď, vyskočí ti tam tuším nějaké dialogové okno a vubec nelogneš ani postavu. Už si to moc nepamatuji, zkoušel jsem to tak před půl rokem. :D
ObrázekJIGsaw1ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
130k min
Jinno
137
Full
P
G10
G6
6P
0

Uživatelský avatar
Spartaa16
Lv.25
Lv.25
Příspěvky: 522
Registrován: ned 17. lis 2013 20:07:12
Bydliště: Kroměříž
Poděkoval: 215×
Má poděkování: 197×

Re: jak zvýšit výkon ve swampu ?

Příspěvek od Spartaa16 » pon 06. lis 2017 21:32:16

Spoiler:
Diabolkaa píše:
pon 06. lis 2017 9:57:36
Neměj obavy, dříve či později se swamp zalaguje úplně každému, ať máš počítač sebelepší. :D

Já vždy psal tečku před jeden soubor v adresáři, což způsobilo, že jsem neviděl žádné efekty (buffy, kritik), ale neviděl jsem ani meteory a pokud jsem měl na ježdění něco jiného, než MH, tak jsem na tom jet nemohl, a musel jsem pěšky. :D Nevím, jestli se to dá stále použít, jsou to alespoň 2 roky, co jsem to naposledy udělal.
Dřív jsem to dělal také, bohužel už to nejde. Je fakt, že bez těch efektů to šlo extrémně množit a lagy takřka žádné.
Jinak grafiku mám také nastavenou na Ekuru, kvalitní procesor ram i internet.
Procesor jede na cca 35%, Ram okolo 40%, grafika na pohodu a jakmile to extrémně přemnožím, tak se to kousne.
Dělám to tak, že jakmile to extrémně množím a začne se to lagovat, těsně předtím nahodím auru a ten war to trochu vyseká a jakmile jejich méně, zase to jde krásně plynule. Moje rada: dmg 14-15k, zmenšit okno co to jde, vypnout jména, zásahy, chat u buffky dát vidět pouze jména předmětů a s warem extrémně množit, jakmile to máš fakt fest nebo tě furt stunují a mega se ti to přemnoží, tak nahodit auru a trochu to vysekat nebo neplášťovat chvilku než trochu zredukuješ ten počet.

Jen tak pro zajímavost, zkoušel jsem to u kamaráda, který má ještě rychlejší internet a extrémně vykonné PC a jakmile to přemnožil, měl lagy stejně jako já. :)

Chce se si na to zvyknout a umět s tím hrát. Těch 1kkk+ za swamp dám vždy.
P1P097 ©

Moje experimenty aneb kdo si hraje, nezlobí. :heart: 8-)
viewtopic.php?f=56&t=122291&p=1271816#p1271816

Četl jsem tak strašné věci o hraní na počítači, že jsem se raději rozhodl přestat číst.

Uživatelský avatar
megac
Lv.27
Lv.27
Příspěvky: 704
Registrován: pát 18. úno 2011 13:29:48
Poděkoval: 162×
Má poděkování: 119×

Re: jak zvýšit výkon ve swampu ?

Příspěvek od megac » pon 06. lis 2017 23:06:18

Spartaa16 píše:
pon 06. lis 2017 21:32:16
Spoiler:
Diabolkaa píše:
pon 06. lis 2017 9:57:36
Neměj obavy, dříve či později se swamp zalaguje úplně každému, ať máš počítač sebelepší. :D

Já vždy psal tečku před jeden soubor v adresáři, což způsobilo, že jsem neviděl žádné efekty (buffy, kritik), ale neviděl jsem ani meteory a pokud jsem měl na ježdění něco jiného, než MH, tak jsem na tom jet nemohl, a musel jsem pěšky. :D Nevím, jestli se to dá stále použít, jsou to alespoň 2 roky, co jsem to naposledy udělal.
Dřív jsem to dělal také, bohužel už to nejde. Je fakt, že bez těch efektů to šlo extrémně množit a lagy takřka žádné.
Jinak grafiku mám také nastavenou na Ekuru, kvalitní procesor ram i internet.
Procesor jede na cca 35%, Ram okolo 40%, grafika na pohodu a jakmile to extrémně přemnožím, tak se to kousne.
Dělám to tak, že jakmile to extrémně množím a začne se to lagovat, těsně předtím nahodím auru a ten war to trochu vyseká a jakmile jejich méně, zase to jde krásně plynule. Moje rada: dmg 14-15k, zmenšit okno co to jde, vypnout jména, zásahy, chat u buffky dát vidět pouze jména předmětů a s warem extrémně množit, jakmile to máš fakt fest nebo tě furt stunují a mega se ti to přemnoží, tak nahodit auru a trochu to vysekat nebo neplášťovat chvilku než trochu zredukuješ ten počet.

Jen tak pro zajímavost, zkoušel jsem to u kamaráda, který má ještě rychlejší internet a extrémně vykonné PC a jakmile to přemnožil, měl lagy stejně jako já. :)

Chce se si na to zvyknout a umět s tím hrát. Těch 1kkk+ za swamp dám vždy.

Len 1kkk? Na tak výkonom PC? Ja trebars nemnožím takmer vôbec pláštujem len 1x pláž ako keby (8 skupín) a dokážem si v kľude odbiesť zo swampu 1,3kkk mať sebemenší lepší PC tak by to bežalo plynulo bez lagov a krásny zárobok

A k tomu že ako znížiť rozlíšenie zníž, efekty na 1 stíny na pouze prostredí (bez stínu, žiadny rozdiel v FPS len otrasne vyzerajúca mapa) a inak to je asi všetko čo pomáha a samozrejme vypnúť mená to robí naozaj veľa, používaj len u buffky klávesu ALT
Shaman drak 150 lvl
Sura WP 150 lvl
Zručnosť P
Karma P
Jinno 4<Ever

Comeback po 2 rokoch? mmmm... :come:
Obrázek

Uživatelský avatar
Spartaa16
Lv.25
Lv.25
Příspěvky: 522
Registrován: ned 17. lis 2013 20:07:12
Bydliště: Kroměříž
Poděkoval: 215×
Má poděkování: 197×

Re: jak zvýšit výkon ve swampu ?

Příspěvek od Spartaa16 » pon 06. lis 2017 23:08:18

Spoiler:
megac píše:
pon 06. lis 2017 23:06:18
Spartaa16 píše:
pon 06. lis 2017 21:32:16
Spoiler:
Diabolkaa píše:
pon 06. lis 2017 9:57:36
Neměj obavy, dříve či později se swamp zalaguje úplně každému, ať máš počítač sebelepší. :D

Já vždy psal tečku před jeden soubor v adresáři, což způsobilo, že jsem neviděl žádné efekty (buffy, kritik), ale neviděl jsem ani meteory a pokud jsem měl na ježdění něco jiného, než MH, tak jsem na tom jet nemohl, a musel jsem pěšky. :D Nevím, jestli se to dá stále použít, jsou to alespoň 2 roky, co jsem to naposledy udělal.
Dřív jsem to dělal také, bohužel už to nejde. Je fakt, že bez těch efektů to šlo extrémně množit a lagy takřka žádné.
Jinak grafiku mám také nastavenou na Ekuru, kvalitní procesor ram i internet.
Procesor jede na cca 35%, Ram okolo 40%, grafika na pohodu a jakmile to extrémně přemnožím, tak se to kousne.
Dělám to tak, že jakmile to extrémně množím a začne se to lagovat, těsně předtím nahodím auru a ten war to trochu vyseká a jakmile jejich méně, zase to jde krásně plynule. Moje rada: dmg 14-15k, zmenšit okno co to jde, vypnout jména, zásahy, chat u buffky dát vidět pouze jména předmětů a s warem extrémně množit, jakmile to máš fakt fest nebo tě furt stunují a mega se ti to přemnoží, tak nahodit auru a trochu to vysekat nebo neplášťovat chvilku než trochu zredukuješ ten počet.

Jen tak pro zajímavost, zkoušel jsem to u kamaráda, který má ještě rychlejší internet a extrémně vykonné PC a jakmile to přemnožil, měl lagy stejně jako já. :)

Chce se si na to zvyknout a umět s tím hrát. Těch 1kkk+ za swamp dám vždy.

Len 1kkk? Na tak výkonom PC? Ja trebars nemnožím takmer vôbec pláštujem len 1x pláž ako keby (8 skupín) a dokážem si v kľude odbiesť zo swampu 1,3kkk mať sebemenší lepší PC tak by to bežalo plynulo bez lagov a krásny zárobok

A k tomu že ako znížiť rozlíšenie zníž, efekty na 1 stíny na pouze prostredí (bez stínu, žiadny rozdiel v FPS len otrasne vyzerajúca mapa) a inak to je asi všetko čo pomáha a samozrejme vypnúť mená to robí naozaj veľa, používaj len u buffky klávesu ALT
Psal jsem 1kkk+, tím jsem chtěl říct, že to 1kkk je minimum pod který se nedostanu a většinou se to pohybuje +/- okolo 1,2kkk. ;)
P1P097 ©

Moje experimenty aneb kdo si hraje, nezlobí. :heart: 8-)
viewtopic.php?f=56&t=122291&p=1271816#p1271816

Četl jsem tak strašné věci o hraní na počítači, že jsem se raději rozhodl přestat číst.

Uživatelský avatar
megac
Lv.27
Lv.27
Příspěvky: 704
Registrován: pát 18. úno 2011 13:29:48
Poděkoval: 162×
Má poděkování: 119×

Re: jak zvýšit výkon ve swampu ?

Příspěvek od megac » pon 06. lis 2017 23:15:03

Spartaa16 píše:
pon 06. lis 2017 23:08:18
Spoiler:
megac píše:
pon 06. lis 2017 23:06:18
Spartaa16 píše:
pon 06. lis 2017 21:32:16
Spoiler:
Dřív jsem to dělal také, bohužel už to nejde. Je fakt, že bez těch efektů to šlo extrémně množit a lagy takřka žádné.
Jinak grafiku mám také nastavenou na Ekuru, kvalitní procesor ram i internet.
Procesor jede na cca 35%, Ram okolo 40%, grafika na pohodu a jakmile to extrémně přemnožím, tak se to kousne.
Dělám to tak, že jakmile to extrémně množím a začne se to lagovat, těsně předtím nahodím auru a ten war to trochu vyseká a jakmile jejich méně, zase to jde krásně plynule. Moje rada: dmg 14-15k, zmenšit okno co to jde, vypnout jména, zásahy, chat u buffky dát vidět pouze jména předmětů a s warem extrémně množit, jakmile to máš fakt fest nebo tě furt stunují a mega se ti to přemnoží, tak nahodit auru a trochu to vysekat nebo neplášťovat chvilku než trochu zredukuješ ten počet.

Jen tak pro zajímavost, zkoušel jsem to u kamaráda, který má ještě rychlejší internet a extrémně vykonné PC a jakmile to přemnožil, měl lagy stejně jako já. :)

Chce se si na to zvyknout a umět s tím hrát. Těch 1kkk+ za swamp dám vždy.

Len 1kkk? Na tak výkonom PC? Ja trebars nemnožím takmer vôbec pláštujem len 1x pláž ako keby (8 skupín) a dokážem si v kľude odbiesť zo swampu 1,3kkk mať sebemenší lepší PC tak by to bežalo plynulo bez lagov a krásny zárobok

A k tomu že ako znížiť rozlíšenie zníž, efekty na 1 stíny na pouze prostredí (bez stínu, žiadny rozdiel v FPS len otrasne vyzerajúca mapa) a inak to je asi všetko čo pomáha a samozrejme vypnúť mená to robí naozaj veľa, používaj len u buffky klávesu ALT
Psal jsem 1kkk+, tím jsem chtěl říct, že to 1kkk je minimum pod který se nedostanu a většinou se to pohybuje +/- okolo 1,2kkk. ;)
I cez to tu je vidieť jasný príklad že extrémne množenie nemá vplyv na to koľko si odnesieš za swamp, pri extrémnom množenií ( počítajme 3 a viac nahnatí pláže) tie mobky len stoja vedľa teba bez toho aby si ich zasahoval. Bohužial postava v metin2 nedokáže zasahovať tak veľký počet cielov tak vždy len náhodne vyberá ciele z toho veľkého počtu. Z toho vyplíva že to je zbytočné. Stačí ak budeš mať dostačujúci DMG aby si dokázal neustále plášťovať moby (základné skupinky). Dmg okolo 15-16k ideálne tak 15,5k pri 16 to už rýchlo vysekáš.
Shaman drak 150 lvl
Sura WP 150 lvl
Zručnosť P
Karma P
Jinno 4<Ever

Comeback po 2 rokoch? mmmm... :come:
Obrázek

Uživatelský avatar
Spartaa16
Lv.25
Lv.25
Příspěvky: 522
Registrován: ned 17. lis 2013 20:07:12
Bydliště: Kroměříž
Poděkoval: 215×
Má poděkování: 197×

Re: jak zvýšit výkon ve swampu ?

Příspěvek od Spartaa16 » pon 06. lis 2017 23:19:00

megac píše:
pon 06. lis 2017 23:15:03
Spartaa16 píše:
pon 06. lis 2017 23:08:18
Spoiler:
megac píše:
pon 06. lis 2017 23:06:18



Len 1kkk? Na tak výkonom PC? Ja trebars nemnožím takmer vôbec pláštujem len 1x pláž ako keby (8 skupín) a dokážem si v kľude odbiesť zo swampu 1,3kkk mať sebemenší lepší PC tak by to bežalo plynulo bez lagov a krásny zárobok

A k tomu že ako znížiť rozlíšenie zníž, efekty na 1 stíny na pouze prostredí (bez stínu, žiadny rozdiel v FPS len otrasne vyzerajúca mapa) a inak to je asi všetko čo pomáha a samozrejme vypnúť mená to robí naozaj veľa, používaj len u buffky klávesu ALT
Psal jsem 1kkk+, tím jsem chtěl říct, že to 1kkk je minimum pod který se nedostanu a většinou se to pohybuje +/- okolo 1,2kkk. ;)
I cez to tu je vidieť jasný príklad že extrémne množenie nemá vplyv na to koľko si odnesieš za swamp, pri extrémnom množenií ( počítajme 3 a viac nahnatí pláže) tie mobky len stoja vedľa teba bez toho aby si ich zasahoval. Bohužial postava v metin2 nedokáže zasahovať tak veľký počet cielov tak vždy len náhodne vyberá ciele z toho veľkého počtu. Z toho vyplíva že to je zbytočné. Stačí ak budeš mať dostačujúci DMG aby si dokázal neustále plášťovať moby (základné skupinky). Dmg okolo 15-16k ideálne tak 15,5k pri 16 to už rýchlo vysekáš.
Já množím vždy s rozumem, kdy mám mírné lagy, extrémní přemnožení se stane akorát, když mě moc stunují, pak se mi to vymkne kontrole :D
Ale i tak když se to zasekne, držím mezerník tak jak to postupně trochu vysekává tak se zase obraz chytí, už to mám za ty roky podchycené vše :)
P1P097 ©

Moje experimenty aneb kdo si hraje, nezlobí. :heart: 8-)
viewtopic.php?f=56&t=122291&p=1271816#p1271816

Četl jsem tak strašné věci o hraní na počítači, že jsem se raději rozhodl přestat číst.

Odpovědět

  • Nemáte právo psát zprávy v chatu.
@ jfz « ned 1:34 am »
@schvarz, na Gilettce zůstala helma na Bmko, na Hella, potřebuju ji tam vrátit
@ schvarz « ned 1:12 am »
@TopTopiik,  no jako u svatyně je na mě mobek příliš no
@ Lejno « sob 11:45 pm »
Ahaaa, no skusim od neho obkukat taktiku ako nato 😀
@ INParadise « sob 11:16 pm »
Musíš jet bez buffu, jako Mithra
@ Lejno « sob 10:28 pm »
U svatyne to je naprd, zabiji to buffku
@ TopTopiik « sob 10:24 pm »
@schvarz, pokud máš dmg a trochu skillu, tak s BMkem ti jen u Sava nestačí mobky... proto občas entím i u svatyně, tam je toho ranec
@ Boro3 « sob 9:42 pm »
To sa robilo už dávno
@ Lejno « sob 9:37 pm »
Odkedy mam enta bio a zlatého nausky tak to tak robim aj ja, ťahám si kopcek aj molo, ked su všetky 4 mola plne tak to musim ťahať z časti os svätyne no
@ schvarz « sob 9:27 pm »
To se tak jako běžně dělá a mně to jen jako 3 měsíce uniká?
@ schvarz « sob 9:26 pm »
Tady takhle běhají 2 lidi, absolutně to nestíhají plášťovat, že bychom se vedle sebe v pohodě vešli a oni dělají vlny :D
@ schvarz « sob 9:26 pm »
Co je teď za hloupej trend na mole stát mezi zelenou a plošinkou se savem, jednou brát mobky odsud, podruhý odsud a odmítat tam pustit vedle sebe někoho druhýho?
@ qSTRoNgMANp « sob 9:24 pm »
:D Vy ho fakt nemate radi :D
@ sizmik « sob 8:45 pm »
Co udělal tak hroznýho že má totální ban?
@ TomasFoxx « sob 8:36 pm »
🍌🍌🍌
@ MoravskyPepin « sob 8:28 pm »
@Mionix,  Těžké prokázat :D Každopádně by to bylo odvážné
@ Mionix « sob 8:26 pm »
Jestli je to on, tak dostane banána okamžitě.
@ MoravskyPepin « sob 8:22 pm »
@Akiryu,  Ondraa :D
@ Akiryu « sob 8:05 pm »
@MoravskyPepin,  Ozák?
@ MoravskyPepin « sob 6:37 pm »
Comeback?
@ qSTRoNgMANp « sob 6:10 pm »
Jeden ondraa a tolik pozornosti :D
@ schvarz « sob 6:07 pm »
Tak si klikni na link
@ sizmik « sob 6:07 pm »
@schvarz,  Tak já třeba nevídím ani jeden z nich....
@ Selema « sob 6:07 pm »
ten už vidím xd
@ Selema « sob 6:06 pm »
však F5 mi nepomaha
@ Selema « sob 6:06 pm »
a já nevidím ani 1 -_-
@ schvarz « sob 6:06 pm »
Asi F5 no
@ Selema « sob 6:06 pm »
ani pro refreshi stranky
@ Hakan « sob 6:06 pm »
Chmm a už jde i ve spoileru
@ Selema « sob 6:06 pm »
já ho nevidím ani bez spojleru
@ schvarz « sob 6:05 pm »
tam byl nějakej delay, už je i ve spoileru
@ schvarz « sob 6:05 pm »
já už taky
@ schvarz « sob 6:05 pm »
ajo
@ Hakan « sob 6:05 pm »
bez spoileru ho vidim
@ schvarz « sob 6:05 pm »
prostě je vadnej
@ schvarz « sob 6:05 pm »
Ani bez spoileru
@ schvarz « sob 6:05 pm »
Obrázek
@ Hakan « sob 6:04 pm »
@qSTRoNgMANp, obrázky ve spoileru v chatu nejdou
@ schvarz « sob 6:04 pm »
obrazek nefunkčny
@ Selema « sob 6:04 pm »
@qSTRoNgMANp,  nic nevidno
@ qSTRoNgMANp « sob 6:03 pm »
Ondraa17 se vrátil :D
Spoiler:
Obrázek
@ qSTRoNgMANp « sob 6:03 pm »
¨
@ TopTopiik « sob 5:56 pm »
@Mionix, ber to takhle, alespoň máš přesně nastaveno, kdy dávat karmy :D karma - HG - karma :D
@ Mionix « sob 5:54 pm »
@Selema,  Ne nebaví mě to, chodím to jen z nutnosti potřeby něčeho. Ale já se za ničím už nehoním. @disaster1591,  Tak tak. :-D
@ disaster1591 « sob 5:50 pm »
Tak to sa to hg predrazi ked clovek vyfajci 300 korun pri nom :lol: :lol:
@ Selema « sob 5:33 pm »
@Mionix,  To máš takové nervy z toho nebo jsi tak silný kuřák ? :D
@ Mionix « sob 5:19 pm »
To ani netušíte, jak chodím HG já. Projdu dvoje masožravky a kouřím. A takto stále dokola. Nemám problém jít HG i 6 hodin. :-D
@ LordGabriel « sob 3:39 pm »
najčastejšie mávam 17
@ TopTopiik « sob 2:13 pm »
16-18
@ MoravskyPepin « sob 2:09 pm »
Mě by zajímalo kolik je pirátek z jednoho full HGčka
@ disaster1591 « sob 2:01 pm »
Jn pol roka dozadu som kupoval strepy za 40 a pergy draka za 3-5kk teraz stoja strepy 55-60 a draci 15-20 :D
@ Selema « sob 1:49 pm »
Co jsem to hg dělala :)
@ Selema « sob 1:49 pm »
Je to půlroku zpět
@ disaster1591 « sob 1:31 pm »
Za 30 dost pochybujem pri dnesnych cenach ale budis dajme tomu. Kazdopadne je lepsie radsej chvilu pockat, dosetrit a postavit dobry zaklad ktory si bude hrac len vylepsovat ako kupit veci s talikami na hu a zbrane/brnka s blbymi bonusmi lebo to nebude davat,ajtak bude musiet tie veci vymenit a napriklad tie veci s hu talikmi su skoro nepredatelne
@ sizmik « sob 1:10 pm »
@TopTopiik,  Ne každý hraje na maximální efektivitu, dost lidí hraje jen pro zábavu, ne tryhard.
@ ddavidd « sob 1:05 pm »
Ja to chodim tiez dve hodiny :D neni to ako swamo, môžem si odskočiť a žiadny yang neujde. Bud idem sam dve hodiny alebo pojdem vi dvojici za polovicu času a budem deliť elementy, výsledok rovnaký
@ TopTopiik « sob 12:59 pm »
@Selema, gratuluju, opět jsi tu napsala blbost :D fakt už někoho vidím, kdo si udělá HG, aby to chodil 2 hodiny :DDD
@ Selema « sob 12:48 pm »
@disaster1591,  To absolutně není pravda. Má první vybava byla asi za 30-35kkk, sice to trvalo 2 hodiny ale to hg jsem dala.
@ Selema « sob 12:46 pm »
@Skullhlav,  napiš mi do hry na Heluska :)

Kdo chatuje

offline Empiron 
offline Mionix 
offline Selema 
offline YenneferX