Je za tohle postih ?

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
CalidorM2
Lv.9
Lv.9
Dal poděkování: 26 poděkování
Dostal poděkování: 4 poděkování

Re: Je za tohle postih ?

Příspěvek od CalidorM2 » úte 19. črc 2016 19:04:29

Podle mě je to frajer..
LOOOOOOOOOOOOOOOOLLLL JSEM MUŽ ÚTRAPY !!!!!

ondra852
Lv.20
Lv.20
Dal poděkování: 66 poděkování
Dostal poděkování: 218 poděkování

Příspěvek od ondra852 » úte 19. črc 2016 19:35:28

Kdyz jsem to cetl poprve, tak jsem nejak prehledl to "za" v nadpise a nez jsem to docetl k " Tak by mě zajímalo jestli je za tohle nějaký postih" tak jsem chtel odpovedet pouze "Ano, je" :D

Spartaa16
Lv.25
Lv.25
Dal poděkování: 215 poděkování
Dostal poděkování: 197 poděkování

Příspěvek od Spartaa16 » úte 19. črc 2016 19:51:45

k tomu zabíjení v Cido, stačilo by udělat ch1-4, místo ch X , já myslím, že by to přešlo to ty hrdiny zabíjet pvm hráče, když by nevěděli který ch je najít :lol: :)
P1P097 ©

Moje experimenty aneb kdo si hraje, nezlobí. :heart: 8-)
viewtopic.php?f=56&t=122291&p=1271816#p1271816

Četl jsem tak strašné věci o hraní na počítači, že jsem se raději rozhodl přestat číst.

MostEVILEK
Lv.31
Lv.31
Dal poděkování: 335 poděkování
Dostal poděkování: 310 poděkování

Příspěvek od MostEVILEK » úte 19. črc 2016 20:39:20

Spartaa16 píše:k tomu zabíjení v Cido, stačilo by udělat ch1-4, místo ch X , já myslím, že by to přešlo to ty hrdiny zabíjet pvm hráče, když by nevěděli který ch je najít :lol: :)

Nepřešlo,měli by více terčů :)
Navždy legendou...

Už jen forum..

Pokud byste s něčím ohledně Ekury potřebovali poradit, tak se kdykoliv můžete obrátit na mě.
Obrázek

pikasek
Lv.20
Lv.20
Dal poděkování: 68 poděkování
Dostal poděkování: 105 poděkování

Příspěvek od pikasek » úte 19. črc 2016 23:13:11

Spartaa16 píše:k tomu zabíjení v Cido, stačilo by udělat ch1-4, místo ch X , já myslím, že by to přešlo to ty hrdiny zabíjet pvm hráče, když by nevěděli který ch je najít :lol: :)

Mapy by šli astronomicky dolů, kdyby tohle tým udělal :)
K Tématu, za tohle opravdu postih není.

deather
Lv.2
Lv.2
Dal poděkování: 4 poděkování

Příspěvek od deather » stř 20. črc 2016 1:21:34

Pokud mohu navrhnout, bylo by super kdyby bylo v řešení, že prvních 5-10 lidí v uděleným poškození dostanou náhodně drop, tím pádem by se dalo zamezit těmto "krádežím" když by jsi vzal sebou 5,10 lidí a on tím pádem by nemohl dostat žádný drop. (nejspíš by tu vyvstali nějací jiní podvodníci apod. ,ale myslím že by to možná bylo lepší než doposud)

lordwojta
Lv.13
Lv.13
Dal poděkování: 49 poděkování
Dostal poděkování: 108 poděkování

Příspěvek od lordwojta » stř 20. črc 2016 10:11:18

Podle me je to stejna svinarna jako wpcka ve valce s trvanim schopnosti co jen rusi nebo jako nedavno kdy zlutou ve valce prebufovavali 2 % bufem.takzvani vysiraci tu proste budou vzdy.zakazano to neni a hra to bohuzel umozni a zrovna Storm je hrac co tyhle chyby vzdy dokonale dokaze vyuzit.rekl bych ze vas cech ma dost schopnych hracu na to aby si zasedli jiz na zmineneho hrace a cely jeho cech v kterem figuruje.

ondra852
Lv.20
Lv.20
Dal poděkování: 66 poděkování
Dostal poděkování: 218 poděkování

Příspěvek od ondra852 » stř 20. črc 2016 10:34:38

To buffovani jednoduche. Kdyz hrac ma obdrzet buff, tak se zkontroluje kolik % ma aktualni buff, ktery ma a pokud je treba o vice jak 20% mensi, tak se mu proste neda a zustane mu ten, ktery jiz mel.

S temi meteory by slo udelat, ze se spocita poskozeni, ktere hrac a clenove jeho skupiny do meteoru dali v poslednich x minutach a pokud nekdo jiny ci jina skupina dala vice poskozeni, tak mu z toho nic nepadne a nebude pro neho mit smysl toto delat.

Arminius
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 61 poděkování
Dostal poděkování: 33 poděkování

Příspěvek od Arminius » stř 20. črc 2016 11:41:14

Pride mi to tak, ze kazdy chce byt na vlastnom piesocku, zadropovat v klude, zasadit bylinky pokecat a dost. To sa uplne vytratila nejaka rivalita a chut bojovat? Spravte to aj vy jemu, ak ma cech tak aj im, nech zavolaju kamosov a dajte suboje!!!! Otom to aj je a nie ze nechajte ma hrat, s nikym nechcem mat nic.

WP s trvanim je svinarna? To vazne? Minutove stuny, prieniky, zaseknutie atd...to sa nic nema pouzivat lebo to niekomu vadi? Prebufovaie tiez...spravte to aj vy a aspon nebudu behat vo vojne hodinu bez umrtia :lol: :lol: :lol: :lol:

Je to hra, kde boli na zaciatku paradne suboje, bitky o metiny atd. Ked to niekoho bavi aj teraz ma dostat trest?
Tolko som chcel napisat :fight: :fight:

pikasek
Lv.20
Lv.20
Dal poděkování: 68 poděkování
Dostal poděkování: 105 poděkování

Příspěvek od pikasek » stř 20. črc 2016 13:15:19

deather píše:Pokud mohu navrhnout, bylo by super kdyby bylo v řešení, že prvních 5-10 lidí v uděleným poškození dostanou náhodně drop, tím pádem by se dalo zamezit těmto "krádežím" když by jsi vzal sebou 5,10 lidí a on tím pádem by nemohl dostat žádný drop. (nejspíš by tu vyvstali nějací jiní podvodníci apod. ,ale myslím že by to možná bylo lepší než doposud)

Příjde mi, že si nad tím vubec nepřemýšlel, to by totiž bylo tak, že pokaždé kdyby něco viděl metin, tak by do něj jen třeba párkrát seknul,aby lidi přišli o drop, potom už není težké se k němu například vrátit

Zamčeno

• You do not have permission to post in chat.
@ Suko201 « čtv 5:10 pm »
diver píše:
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
tma je pořád stejná, ale drop košťat je mnohem těžší.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
yes tak na starších videích je to zorne pole mnohem menší.. Ale takto černě je to už minimálně druhým rokem. Bohužel
@ TomasFoxx « čtv 4:05 pm »
taková kontrolni otazka, nez mi zacne srotovat mozek s tajnym ukolem, urcite byly pridane 2 nove hodnosti? my totiz vidime jen jednu
@ diver « čtv 3:34 pm »
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
@ Suko201 « čtv 3:07 pm »
@ diver « čtv 2:01 pm »
Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
@ Suko201 « čtv 11:21 am »
Mionix píše: @Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
ok, takže když to včera začalo ve 12, tak od toho času každé 4h bude boj až do konce eventu, chápu už správně? Nevím, kde sem předtím četl že 4x denně :’D
@ neasy « čtv 9:59 am »
:heart:
@ VOJTTANOOO « čtv 9:46 am »
@neasy uz to bezi :D
@ neasy « čtv 9:41 am »
tak napiste az to půjde :fight:
@ p4tresss « čtv 9:39 am »
dneska by to šlo :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:34 am »
no jasneee v poho :-) :D
@ neasy « čtv 9:32 am »
taky dobry dneska se budu poflakovat a hrat s vami ju
@ p4tresss « čtv 9:31 am »
konečne trochu oddych od prace
@ VOJTTANOOO « čtv 9:31 am »
joooo jde to :-) a co ty ? :D
@ neasy « čtv 9:31 am »
je to tak
@ p4tresss « čtv 9:30 am »
Sviatočne :D
@ neasy « čtv 9:30 am »
a jak se mate?
@ p4tresss « čtv 9:29 am »
Ako dlho bude údržba prosim ? :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:25 am »
ahoj, predpokladany konec udrzby ? :D
@ TomasFoxx « čtv 9:23 am »
@neasy,  čaaau kamo
@ neasy « čtv 9:17 am »
CUS CUS
@ Vydesenej « čtv 9:06 am »
hh a stánky zas dole :(
@ Hakan « stř 11:44 pm »
TomasFoxx píše: jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
To máš na další roky, aby se nemuselo vymýšlet nic dalšího
@ MastnyRozek « stř 7:44 pm »
@Narsi,  Aha dobře, děkuji :)
@ Narsi « stř 7:43 pm »
Zdravím, je prázdná jen pokud neprobíhá zrovna žádný vstup.
@ MastnyRozek « stř 7:41 pm »
@Mionix,  Ahoj na vývěsní tabuli ve městě po zvolení možnosti vstup do ugorohu se objevuje pouze prázdná tabulka https://i.imgur.com/f1lsa1D.png
@ Mionix « stř 5:46 pm »
@Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
@ Suko201 « stř 5:04 pm »
Takže ty časy jsou Teda 8:10 12:10 16:10 a 20:10?
@ Narsi « stř 4:09 pm »
V 16:10
@ TomasFoxx « stř 4:05 pm »
nema ted bejt dalsi boj o ugoroth?
@ TomasFoxx « stř 1:50 pm »
jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
@ Suko201 « stř 1:03 pm »
Narsi píše: Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
aha, tak to si asi pamatuji špatně, dobře. Díky :-D
@ Narsi « stř 1:02 pm »
Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
@ Suko201 « stř 12:58 pm »
Mě by zajímalo, kdo jako vymyslel ty časy těch válek. Však to normální pracující člověk, co má aspoň trochu i život tam venku, nemůže stihnout. Max tak jeden ten čas a to je dobrá bída. Bylo by dobré to doupravit.
@ TomasFoxx « stř 12:44 pm »
u tech kosti musi byt jmeno dyl, realne jsem ted v zamasku jen behal kolem zlute a cervene a kradl jim to ze zeme
@ Mionix « stř 12:41 pm »
@Valkaryan,  budou. Vyčkejte prosím do zítra.
@ Vydesenej « stř 12:40 pm »
Já teda čekal že to bude 15min jedna 15min druha 15min 3 a dál :D a ne že dropnu všechny naráz ale ok no
@ Relly « stř 12:30 pm »
@TomasFoxx,  To je záměr. Vracíme se do starých časů.
@ TomasFoxx « stř 12:25 pm »
a ent je prej nejakej buglej, ze ukazuje chx
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
1v1 poust ch3
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
@Vydesenej,  tak pod
@ Narsi « stř 12:21 pm »
Zdravím, je to v řešení. Děkujeme za trpělivost.
@ Vydesenej « stř 12:03 pm »
Tak já tě tímto vyhlašuju
@ TomasFoxx « stř 12:01 pm »
nefunguje vam vyhlaseni boha, tu cekame zbytecne
@ Valkaryan « stř 10:07 am »
Kdy budou v prodeji kloubouky?
@ Mionix « stř 7:39 am »
@Nonepovideeej,  Nejdou, jediné co jdou jsou z truhel. Ty co jsou z kalendáře se nově nastavovali neprodejné. Aby si nedělali hráči 100vky účtů a pak to neprodávali.
@ Vydesenej « stř 7:00 am »
Díky že jste udělali nějaký zajimavý vstup do Ugorohu a není to zas to stejné :)
@ Nonepovideeej « úte 11:38 pm »
Může mi někdo říct, proč nejdou dát do shopu zahradnická povolení z eventu a ani s nimi obchodovat? :(
@ Vydesenej « úte 5:47 pm »
Se to dostane ta údržba až na čtvrtek možná
@ gagefranjo « úte 4:11 pm »
Přicházejí velký změny (korektury)
@ Hakan « úte 12:53 pm »
To posouvání údržby je fakt parádní :lol:
@ Nonepovideeej « čtv 8:55 pm »
@Mionix,  Krásná práce :)
@ Mionix « čtv 6:57 pm »
@Nonepovideeej,  proto jsem to psal. GA byl tak šikovný, že to dokázal opravit bez údržby. :-)
@ Nonepovideeej « čtv 4:35 pm »
Mně se meteory dneska už spawnují celý den normálně :)
@ Mionix « čtv 7:48 am »
Tak chyba se spawnem meteorů snad opravena. Vyzkoušejte.
@ kovardominik « stř 9:55 pm »
když tu máme soutěž ke dni tance, všimnul si někdo že není ani jeden tanec při kterém by si postava s mečem v ruce neusekla hlavu a všechny ostatní části těla (kdyby to šlo samozřejmě)?
@ Mionix « stř 7:31 pm »
Ráno bude chviličková mimořádná údržba kvůli spawnu meteorů. Omlouváme se, GA hledá chybu.
@ Mionix « stř 6:00 pm »
@Nonepovideeej:up: děkuji
@ Nonepovideeej « stř 5:39 pm »
Ty meteory nejdou spawnout vůbec nikde, kde se normálně dají spawnout a eventové prémko mi taky nefunguje celý den..
@ Mionix « stř 4:52 pm »
@reeenda,  on sám z nedostupného místa zmizí a objeví se jinde, do toho sahat GM nesmí

Who is chatting

offline Mionix