MegaSuraS píše:Za mě je to prostě zbytečnost.. Proč by se teď měl přidávat inventář navíc, když ten metin běžel 5 let bez něj?
Stejná situace u návrhu na výměnu esencí. Zde si začnou stěžovat ti co už karmu na P mají, protože takové možnosti neměli. Biolog, herbaření, zručnost také je vše ulehčené, tak pročpak by se tu nemohlo zavést rozšíření inventáře ?
Bio mám, zruč taky a nevšiml jsem si, že by se to nějak zlehčilo..
Ale dobře, pro mě za mě si s dalším invem běhejte a vedle sebe mějte nějakou malou obludu ať už to vypadá jako každý druhý privát (sindi byl podle mě těch 5 let nejlepší pserver vůbec) ale do map jako je keri, swamp, rokle to blokujte..
Za mě jen bych nedaval mazlíčky ale využil bych koně .
(Příklad : poník + 20 políček inventáře navíc, válečný kun + 40 políček, magický kun 60 políček - popřípadě by to šlo rozšířit i o jezdecká zvířata )
Tato výhoda většího inventáře by platila jen v mapách kde lze použít koně
Za mě ne rozšíření inventáře a mazlíčci už vůbec ne. K rozšíření - již bylo nastaveno stohování spousty předmětů (ano úlomků ne) tudíž si myslím, že nemusíte mít na perly, magiče, střepy a další stohovatelné věci další a další postavy. Co se týče úlomků - stejně je prodáváte na x postavách na tržce, tak není problém si do keri dovézt více postav
Spoiler rozklikni pouze v případě, že se bojíš o rozhození ekonomiky.
Spoiler:
Ježiši vy a váš věčný argument o ekonomice Až se bude přidávat nová zbraň tak odejdete protože to rozhodí ekonomiku?
Prostě ta hra se vždy bude vyvíjet dopředu a vždy to něco rozhodí, ale vždy se to nakonec srovná. (Nejsem Ing. takže o tom vím houbelec samozřejmě, je to jen můj názor)
Já jsem rozhodně pro i když souhlasím že 2 stránky jsou příliš.
Dále by se to mohlo udělat formou IS či VIP tzn. - Na určitou dobu stránka navíc.
Toď ode mne vše ekomunito
(Nic ve spoileru výše neberte jako urážku či provokaci, děkuji)
Klidne at se rozsiri inventar na 4 strany a sklad by sem mohl rozsirovat klidne do nekonecna za nejaky poplatek (treba 50SD za stranku). Pochybuju, ze to muze cokoliv udelat s ekonomikou, protoze to zpusobi maximalne, ze ve swampu pujdu o neco mene krat prodat pruty obchodnici, ze v kerindoru nebudu mit dalsi postavu navic, coz je ve vysledku par vterin casu a podobne to bude i v dalsich mapach.
Kdyz uz pisete neco ve stylu "rozhodi to ekonomiku", tak uvedte duvod, proc se tak podle vas stane. Jinak je takovy prispevek uplne zbytecny a nicemu v diskuzi nepomuzete.
Ekonomiku to nemá šanci rozházet.. Jak je již psáno, tak dát např. úlomky na jinou postavu je díky portování (nemusím s postavou chodit až k mobům, které mlátím) jen pár vteřin času.. A osobně bych to nedával za SD, ale mohlo by to být na podobném principu, jako "Urielůvnápad" a může úkolů bejt více, takže se může "odemykat" inventář postupně..
@TomasFoxxDobrý den, na základě vašeho dotazu jsem požádal Saggiho o prověření situace. Potvrdil, že se Keskiro nachází na Ch4 a žádný problém nezaznamenal.
mohl by někdo z týmu prosím zkontrolovat keskira na ch4? nespawnul se nám ráno ani teď, projeli jsme celý ent, jestli ho nějaký trupík neodtáhnul ale nic jsme nenašli
Nonepovideeej píše: Zdravím, poslušně hlásím, že máte chybí u otázky k aréně. Konkrétně u velkého talismanu - správně je 50%, ale systém vzal 60% jako správnou odpověď.
Přemýšlel tady někdo už o tom že by se zavedly šeky na XP? Které by se prodávaly třeba pouze na BM, když už jsou ty generace a někdo nemá čas/chuť něbo cokoliv furt dávat postavu/údaje neustále na expení třena 0-96 pak za 96-120 pak 120-160. Možná by to i pomohlo k dohnání těch co už jsou daleko předaleko.
Mionix píše: @Suko201, "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
ok, takže když to včera začalo ve 12, tak od toho času každé 4h bude boj až do konce eventu, chápu už správně? Nevím, kde sem předtím četl že 4x denně :’D
@Suko201, "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
Narsi píše: Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
Mě by zajímalo, kdo jako vymyslel ty časy těch válek. Však to normální pracující člověk, co má aspoň trochu i život tam venku, nemůže stihnout. Max tak jeden ten čas a to je dobrá bída. Bylo by dobré to doupravit.