Moc pěknýkajdan píše:Tady máte menší záznam z té nekonečné války![]()
Podle mě váš cech by si s nimi dobře zabojoval, ale ještě chtítBloodRayne píše:Cechy z red jsou R.I.P
Já bych chtěla a moc ráda, ale nemám skym jít do té bitky..NepremoziteIny píše:Podle mě váš cech by si s nimi dobře zabojoval, ale ještě chtítBloodRayne píše:Cechy z red jsou R.I.P
Ja to chapu, ze cech nemuze byt nikdy 24 hodin pripraven k boji. Je to vse jen o domluve a nerikej mi, ze v cechu nejste schopni se proste domluvit na nejakem terminu. Vsak ja kdybych mel cekat na vsechny pvp hrace co mame k dispozici, tak bych v tom pripade nikdy nevalcil, protoze nikdy se nesejdeme komplet. Vsak ja po vas nechci, abyste s nami bojovali nekolikrat za den 7x v tydnu, to by pak omrzelo. Bohate staci 1x tydne a vsichni by byli spokojeni. Kdyz pvp hraci uvidej vasi snahu a aktivitu, tak se postupne budou pridavat dalsi a dalsi, jde o to jen chtit a neco proto udelat. Kdyz si kazdy pvp hrac udela svuj cech, tak je pak jasny, ze war proti silnejsim cechum nebude davat. Otazka je pak, proc vytvaret 10 cechu k nicemu, ktere jsou neaktivni, kdyz se muze udelat treba 1-3 kvalitni konkurence schopny cechy.BloodRayne píše:Já bych chtěla a moc ráda, ale nemám skym jít do té bitky..NepremoziteIny píše:Podle mě váš cech by si s nimi dobře zabojoval, ale ještě chtítBloodRayne píše:Cechy z red jsou R.I.P
Neos pardon za spam , ale pamatuješ poslední war snáma, tedy spíš se mnou
Mají Pvp jenže kolikrat ma lognuteho Lory Mariho a naopak a i kdyby se 3 hráčů nemůžeš zakládat něco do war.Když se lognu mam max 1-3 online, šel byl stim proti 10-11?Ruku na srdce to nikdo a ty kort ne