Ahoj ,moc rád bych se přidal k vám do cechu . Jsem buff 84lvl ,bohužel chvíli teď na 84 zůstanu ,protože nemám jak expit ,hl. už nemám ,a tak mi zbyla jen tahle postava ,ale pokusím se postavit na nohy a vyexpit se trošku A teď něco o mě : Team Speak 3 vlastním ,ale je tu malý háček nedosáhl jsem ještě 16let ,ale až za 2 měsíce mi bude 16let. .Píšu tu z toho důvodu ,protože si já osobně myslím ,že jste fajn parta ,co určitě drží při sobě . Jste jeden z mála cechů podle mne se skvělou komunitou .Byl bych moc rád ,kdyby jste mě vzaly jsem pohodový přátelský a především velký spolupracovník . Předem děkuji za všechny odpovědi
Členem fóra::
4 Let 0 Měsíců 12 Dní 2 Hodin 18 Minut a 14 Sekund
Ke dni 20.3.2018
XBuffvsechX píše:Ahoj ,moc rád bych se přidal k vám do cechu . Jsem buff 84lvl ,bohužel chvíli teď na 84 zůstanu ,protože nemám jak expit ,hl. už nemám ,a tak mi zbyla jen tahle postava ,ale pokusím se postavit na nohy a vyexpit se trošku A teď něco o mě : Team Speak 3 vlastním ,ale je tu malý háček nedosáhl jsem ještě 16let ,ale až za 2 měsíce mi bude 16let. .Píšu tu z toho důvodu ,protože si já osobně myslím ,že jste fajn parta ,co určitě drží při sobě . Jste jeden z mála cechů podle mne se skvělou komunitou .Byl bych moc rád ,kdyby jste mě vzaly jsem pohodový přátelský a především velký spolupracovník . Předem děkuji za všechny odpovědi
rád bych se připojil k Vašemu cechu. Je to již nějaký ten pátek, co jsem na sindicate přestal hrát, ale rád bych znovu začal a trávil čas ve hře v přátelském kolektivu.
P.S. :Hello: Děkuji hráčce Clementha za vstřícné jednání
rád bych se připojil k Vašemu cechu. Je to již nějaký ten pátek, co jsem na sindicate přestal hrát, ale rád bych znovu začal a trávil čas ve hře v přátelském kolektivu.
P.S. :Hello: Děkuji hráčce Clementha za vstřícné jednání
Mionix píše: @Suko201, "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
ok, takže když to včera začalo ve 12, tak od toho času každé 4h bude boj až do konce eventu, chápu už správně? Nevím, kde sem předtím četl že 4x denně :’D
@Suko201, "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
Narsi píše: Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
Mě by zajímalo, kdo jako vymyslel ty časy těch válek. Však to normální pracující člověk, co má aspoň trochu i život tam venku, nemůže stihnout. Max tak jeden ten čas a to je dobrá bída. Bylo by dobré to doupravit.
@Nonepovideeej, Nejdou, jediné co jdou jsou z truhel. Ty co jsou z kalendáře se nově nastavovali neprodejné. Aby si nedělali hráči 100vky účtů a pak to neprodávali.
když tu máme soutěž ke dni tance, všimnul si někdo že není ani jeden tanec při kterém by si postava s mečem v ruce neusekla hlavu a všechny ostatní části těla (kdyby to šlo samozřejmě)?