Dračí šaman PvP do nynějších válek

Prostor k diskuzi o sličných šamanech oplývajících léčivými schopnostmi i těch, kteří vládnou mocí draka.
Odpovědět
Roxxx
Lv.9
Lv.9
Dal poděkování: 43 poděkování
Dostal poděkování: 12 poděkování

Dračí šaman PvP do nynějších válek

Příspěvek od Roxxx » ned 12. lis 2017 13:51:11

Zdravím komunitu, války už více jak přes rok nechodím . Chci se zeptat jestli někdo z aktivních PvP dračáků používáte zlatý náhrdlo, zd. eben. náušky, zd. nebeské náušky, zd. perl. náhrdlo? A používá se dnes ještě dračí 3xschop nebo je to archiválie ? :lol: Je lepší entariánský štít nebo od 61. lvl ?

Díky moc za odpovědi :hello:
ObrázekRoxxxinObrázekCechObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
DragonShinsoo150PPPComplete

Creatiwe
Lv.13
Lv.13
Dal poděkování: 180 poděkování
Dostal poděkování: 72 poděkování

Re: Dračí šaman PvP do nynějších válek

Příspěvek od Creatiwe » ned 12. lis 2017 14:53:23

No takže naušky na dračieho šamana by som bral podľa karmy ale ako vidím ty máš P takže si môžeš dovoliť aj nebeske naušky. Perlák by som nebral, za mňa určite zlate nahdlo 3x15 ak je možné tak nejaké zb alebo % na kritik. Dračie veci určite už dávno nie a čo sa týka štítu volil by som od 61 12int 10-15% odvratit 10lidi omračko 3xSchop/2xSchop 1xINT
GAME OVER
*DARKO*

DrTom
Lv.14
Lv.14
Dal poděkování: 271 poděkování
Dostal poděkování: 89 poděkování

Příspěvek od DrTom » ned 12. lis 2017 15:22:03

poznatky z vlastní zkušenosti:

Je hezké mít zlatý náhrdelník (v podstatě 4×15), nicméně ten rozdíl v poškození ve srovnání se zdob. perlákem je obrovský (rychlost kouzlo je rozdíl tuším 18 + 14 int ), další věcí je na mag. charakter nebrat ebenky, budeš mít sice ZB,ale zase se okrádáš o DMG, osobně preferuji zdob. nebeské náušky (je snad jasné proč..)

helma jedině z entarianu - nejpoužívanější je meditace, ale spíš záleží jaký zvolíš styl boje

ohledně štítu, já nedám dopustit na štít od 61. lvlu, ale zase záleží na tom jak to chceš hrát

SirHeal - Healer / 160 / karma P / herb. P / zruč. P / ent 5/5

Lucyus - Dagger / 160 / karma P / herb. P / zruč. P / ent 5/5

Syrberious - Mental / 160 / karma P / herb. P / zruč. G3

Grafits - Dragon / 145 / karma P / herb. P / zruč. P

nox125 - BM / 145 / karma P / herb. P / zruč. P
--- propůjčen :fight:

Roxxx
Lv.9
Lv.9
Dal poděkování: 43 poděkování
Dostal poděkování: 12 poděkování

Příspěvek od Roxxx » ned 12. lis 2017 19:54:44

děkuji moc , můžete :lock:
ObrázekRoxxxinObrázekCechObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
DragonShinsoo150PPPComplete

crazy8
Lv.26
Lv.26
Dal poděkování: 72 poděkování
Dostal poděkování: 129 poděkování

Příspěvek od crazy8 » ned 12. lis 2017 21:36:10

ešte pred uzamknutím by som mal otázku prečo zd. nebeské a nie zd. zlaté naušky?
Oxymoron (z gréckeho oxys = ostrý, inteligentný + moros = tupý, pomalý, hlúpy) je spojenie slov protirečiaceho si významu, obyčajne podstatného mena a prídavného mena.

Možností je vždy viac, dôležitá je len naša voľba.

Talízman účesu

Zvýšme rozmanitosť zvierat na Ekure

MuckO
Lv. 11
Lv. 11
Dal poděkování: 18 poděkování
Dostal poděkování: 7 poděkování

Příspěvek od MuckO » ned 12. lis 2017 21:44:19

no asi preto lebo int + kritik :)

Stormik
Lv.9
Lv.9
Dal poděkování: 16 poděkování
Dostal poděkování: 40 poděkování

Příspěvek od Stormik » ned 12. lis 2017 21:47:03

Spoiler:
crazy8 píše: ned 12. lis 2017 21:36:10 ešte pred uzamknutím by som mal otázku prečo zd. nebeské a nie zd. zlaté naušky?
Kvůli Šanci na kritik jsou lepší vlastní odzkoušení a zkušenosti ;) Dřív se používali jen zdob.zlaté a zdob.nebeské na pvp neměli žádnou hodnotu (myšleno v yang) nechápu sice proč asi někdo řekl že jsou lepší a všichni jako ovce šli za ním bez odzkoušení :lol: :lol: Možná proto jsem taky koupil jedny z nejlepších naušek tady za skoro nulovou cenu oproti tomu za co by se prodávali ted a za co jsem je prodal :D :D
Přílohy
Bez názvu.png

Odpovědět

• You do not have permission to post in chat.
@ Suko201 « pon 11:26 am »
Zdravíčko, letos nejsou ty event meteory? 😳
@ Trubice « ned 9:57 pm »
cleo píše: @angrylunaxx,  yangy, nic jiného mi zatím nepadlo
cleo, zajíc mi dal mapu a zahradnické povolení
@ TomasFoxx « ned 9:37 pm »
@cleo,  jezisi cleo, to musis odevzdavat zajickovi, neotvirej to
@ cleo « ned 4:56 pm »
@angrylunaxx,  yangy, nic jiného mi zatím nepadlo
@ angrylunaxx « ned 10:12 am »
prosím co pada z těch peneženek ? zhruba aspon :)
@ Suko201 « sob 7:26 pm »
Mionix píše: Zajícům důrazně domluveno, aby si již nehráli na potápěče. ;-)
děkujeme
@ Mionix « sob 6:48 pm »
Zajícům důrazně domluveno, aby si již nehráli na potápěče. ;-)
@ Mionix « sob 6:45 pm »
@Suko201,  beru zpět, vidím dole, děkuji
@ Mionix « sob 6:41 pm »
@Suko201,  můžete mi prosím napsat souřadnice?
@ Suko201 « sob 4:21 pm »
Pardon, že zas otravuji, ale jak jsem tu posílal info o tom zaseknutém zajíčkovi, tak teď jsou tam rovnou dva a nejdou chytit. Mohl by se na to někdo z teamu juknout? :)
@ MrDzenda « pát 8:55 am »
Musím pochválit tým EKURA za délku trvání eventu, až do 24.4., což bych mohl stihnout všechny úkoly, nechci ale moc brownoisit. :D Jinak Keltské kříže sbírám už druhý den. :D :D :D
@ TomasFoxx « čtv 8:35 pm »
@cervik1234,  pod mi to rict do hry
@ cervik1234 « čtv 8:27 pm »
nebreč furt
@ TomasFoxx « čtv 6:18 pm »
https://ctrlv.cz/X7T3 snad někomu pomůže a nestravíte u toho tolik času co já
@ TomasFoxx « čtv 6:05 pm »
tak kříže vpohodě, pro všechny ostatní = křížů je 12, připravte si nervy než je pujdete dělat, mě a moje "nikdy se nevzdávající" ego to málem zlomilo, gg
@ Mionix « čtv 5:29 pm »
Vydán patch na lesk zeleného skinu.
@ Suko201 « čtv 4:53 pm »
TomasFoxx píše: takže zajíčky buď vraždíme nebo dáváme pryč, to je hezký toto teda
jedině na pekáč
@ TomasFoxx « čtv 4:23 pm »
takže zajíčky buď vraždíme nebo dáváme pryč, to je hezký toto teda
@ Suko201 « čtv 4:10 pm »
V eventovce ve vodě na souřadnicích 667,445 (u rybáře) je zasekly zajíček a nejde zabít. Nemohl by ho někdo z teamu dát pryč? Děkujeme
@ TomasFoxx « čtv 2:38 pm »
tak uvidíme
@ TomasFoxx « čtv 2:38 pm »
jsem ten ukol vypnul a zapnul a našel další 2
@ Mionix « čtv 2:35 pm »
Pokud si myslíte, že mátě něco buglé, prosím na support hry formou ticketu. Děkuji
@ TomasFoxx « čtv 2:29 pm »
a já bych se i vsadil že to mam zas bugly, 5 jsem jich našel docela lehce a teď už tak 20 minut nic
@ TomasFoxx « čtv 2:25 pm »
chtěl bych jen vyřídit tomu, kdo vymyslel v eventovce ukol s křížema, že mu přeju krásný a pohodlný život plný lásky a nadšení
@ qSTRoNgMANp « čtv 1:36 pm »
Být adminem na Ekuře je přeci zkušenost a dobrá věc do CV.
@ Powerm « čtv 12:41 pm »
Jaktože ne? Však jedno nejmenované BM psalo, že je to velká “zisková” firma a svoje zaměstnance nebude platit? To i těm otrokům na divokém západě dávali aspoň najíst🙂
@ Liberation « čtv 11:28 am »
Powerm píše: U toho náboru vám tam chybí plat?
Ne? :D
@ Powerm « čtv 10:50 am »
U toho náboru vám tam chybí plat?
@ qSTRoNgMANp « stř 9:39 pm »
@Hruska,  Phobab
@ qSTRoNgMANp « stř 9:39 pm »
@TomasFoxx,  Vietnamec, co dodržuje Ramadán v Česku, to je kombinace. :D
@ Hruska « stř 9:06 pm »
@TomasFoxx,  tvl splést si kebab s Pho to už je moc
@ TomasFoxx « stř 10:04 am »
@Suko201,  jo vpohodě, já o sobě za těch par let na ekuře i slyšel že jsem vietnamec, se stane
@ Suko201 « stř 9:59 am »
TomasFoxx píše: @Suko201,  máš špatný info, já jsem rozenej čech ty imigrante :D
no tak slyšel sem něco jiného :D tak sorrka :D
@ TomasFoxx « stř 9:21 am »
@Suko201,  máš špatný info, já jsem rozenej čech ty imigrante :D
@ TomasFoxx « stř 9:21 am »
@angrylunaxx,  a co že jsem napsal? :D (vážně nevím teď, o který části mluvíš)
@ Suko201 « stř 9:15 am »
A tím, že píšu imigrant ho nechci urazit, jen sem chtěl poukázat na to, že je cizinec a stejně umí líp psát, než ten druhý.
@ Suko201 « stř 9:14 am »
angrylunaxx píše: @TomasFoxx,  a v realu jsi to neřeknem.. ? myslel jsem že máš navíc. Kolikrát tu pišou opravdu blbouni ale o tobě jsme si to nemyslel..
ty někomu nadávej do blbounů, když neumíš ani psát :D to i ten imigrant Fox umí lépe psát, než ty. Ostuda
@ angrylunaxx « úte 10:22 pm »
@TomasFoxx,  a v realu jsi to neřeknem.. ? myslel jsem že máš navíc. Kolikrát tu pišou opravdu blbouni ale o tobě jsme si to nemyslel..
@ qSTRoNgMANp « úte 10:20 pm »
No nic, jdu hrát asi prší, tam zažiju více nevraživosti než ne Ekuře.
@ kovardominik « úte 9:00 pm »
Je lehký soudit rozhodnutí týmu z pohledu hráčů, ale rozhodnutí to lehký nebylo. Z jedné strany nestranost a brečení spousty hráčů a z druhé ekonomika v níž hraje ent obrovskou roli.
@ TomasFoxx « úte 7:57 pm »
https://ctrlv.cz/RQ8R mate v ledovce ve válce diru na cervenym spawnu
@ Takashiro « úte 7:22 pm »
Pajik píše: @qSTRoNgMANp,  tak nikde není napsané, že je to jen PVP hra, i "offik" to má hned vedle sebe s PVM ;) Jen prostě tu jsou mapy na "socializaci" (jako ent/keri), kde je prostě strašně jednoduché otrávit ty lidi, co baví spíše jiné věci. Ale to jsou debaty 7-8 let zpátky, nemá smysl se o tom dohadovat stále dokola. Já změnu náhodou cením, proč lidem, co pvp nechtějí, jej vnucovat.
”nikde neni napsano že je to jen pvp hra. Doslova tretia veta dnešného príspevku: “Je to PVP hra.”
@ Takashiro « úte 7:13 pm »
Odpísať niekomu na ticket že pvp je OK a potom mu dať ban je mega úlet
@ Suko201 « úte 6:57 pm »
A kdy bude swanp safe?
@ TomasFoxx « úte 5:43 pm »
@Pajik,  jojo já to chápu, jsme na stejný vlně v tomhle :D jen je to prostě škoda, zachvíli se v tý hře každej bude moct chovat jak prase a jelikož nikde nebude pvp, tak si nikdy nic nevyřídíš :D což podle mě z velký části do tý hry prostě patří
@ Pajik « úte 5:31 pm »
@qSTRoNgMANp,  tak nikde není napsané, že je to jen PVP hra, i "offik" to má hned vedle sebe s PVM ;) Jen prostě tu jsou mapy na "socializaci" (jako ent/keri), kde je prostě strašně jednoduché otrávit ty lidi, co baví spíše jiné věci. Ale to jsou debaty 7-8 let zpátky, nemá smysl se o tom dohadovat stále dokola. Já změnu náhodou cením, proč lidem, co pvp nechtějí, jej vnucovat.
@ Pajik « úte 5:29 pm »
@TomasFoxx,  No problém je v tom, že ti hráči se snaží vyvinout nějaký "tlak" na tým. Já byl vždy zastánce spíše takového toho hesla "s teroristy se nevyjednává" ;) Teď mi to přijde spíše jako ústupek. Ale tak, chápu to. Ono, už když Mithra kdysi psal "vyřiďte si to sami" a ty jako hráč řešíš vlastně to, že ten jiný hráč má primárně problém s týmem, tak se to prostě blbě řeší :)
@ qSTRoNgMANp « úte 5:14 pm »
Bych zrušil pvp úplně, nechal to jen na války a invazi.
@ qSTRoNgMANp « úte 5:11 pm »
Kinder Garden Ekura
@ TomasFoxx « úte 2:27 pm »
https://ctrlv.cz/gZrl no nic, novy pravidla, uz se muzem hrotit jen ve valce greggu
@ TomasFoxx « úte 2:23 pm »
@ovechkin, mir
@ ovechkin « úte 2:21 pm »
Postřehli jste také jistý Team Insult? Já ano. Když nechci říct nic špatného, ještě k tomu o GM, tak to prostě nepíšu. Pokud někdo něco špatného napíše, tak to napsat prostě chtěl. Uvedu příklad: Hodím kámen sousedovi do okna a potom řeknu, já jsem ale nechtěl. :)
@ Suko201 « úte 2:15 pm »
TomasFoxx píše: @cervik1234,  pod mi to rict do hry
:D :D chcipam
@ TomasFoxx « úte 1:09 pm »
@cervik1234,  pod mi to rict do hry
@ cervik1234 « úte 1:08 pm »
tobě měli dat banana tak též
@ cervik1234 « úte 1:08 pm »
nebud ubrečenej fox
@ TomasFoxx « úte 1:05 pm »
hlavne mi tohle prijde jako hrooozne spatnej precedens, nekdo me vykosi ve swampu a ja pujdu kosit vsechny s tim, ze budu vypisovat gmkum at z toho udelaj pvm mapu😂 a kdyz reknou ze ne, tak zacnu vypisovat jak je to hrozne nefer, ze gmka dohlizi jenom na vysoky lvly, pripadne dokonce "na svoje herni postavy" :D a tim nechci rict nic spatnyho, jen to uz mam uplne pred ocima jak toto nekdo vypisuje :D
@ TomasFoxx « úte 1:00 pm »
no nevim, mne jen prijde hrozne trapny ze typek si tam tak tyden lovil vsechny a nikdo mu to ted nemuze vracet vis :D ale zas aspon bobici moji si muzou vklidu dropit uz no, budu doufat ze nekdy vleze s tim greggem do valky :D
@ Pajik « úte 10:25 am »
@TomasFoxx,  no v podstatě nastane podobná situace jako v cidonce, kde dost pláče bylo i tak. Taky se bohužel zřejmě vyhoví "pláči" těchto otrapů. Ještě někde mám screen DLOuše roky zpět, kde se snažil dosáhnout toho, aby bylo pvp v entu omezené s tím, že pak bude chodit "dropit" s jinými - když si vzpomenu, tak ho asi někam hodím, podobných hlodů tenkrát bylo.. :) Možná je na čase udělat z hradu dongeon, kde vstup na klíč by byl vždy třeba pro nějakou skupinu s kódem a měli by třeba 3 hodiny na hrad, jen "pro sebe" (klidně 30 lidí).
@ NOACH « úte 10:14 am »
Ja by som to nechal po starom+ by som dal do IS shopu mincu na pvp ochranu a win-win ako pre hráčov tak aj pre firmu. :D

Who is chatting

offline Mionix