qSTRoNgMANp píše: ↑čtv 09. led 2020 9:56:08
Já jem zase toho názoru, že i sebelepší % zvýšení HP obran pomůže. Spěch je sice krásný, ale to mužu mít v jinem brnku na běhaní.
HG je tak 50/50 je tam dost běhaní, takže zaleží jak rychlej si bez spěchu no.
Každopádně já mam kameny i na WP - VIT/SCHÝL/VÝHYB.
Do map, kde potřebuju jít rychlejc, tak si kliknu Elik no. nebo nasadim 2x botky.
EDIT:
venasafarik píše: ↑čtv 09. led 2020 9:47:53
Díky moc. Dračí +8 v plánu mám , ale skoro nikdo neprodává. Navíc to bude chtít ještě hodně SWAMP s dropem. Asi prodám své +7 a zkusím vyrobit. Do +0 bych zkusil dát modrou formuli (na to snad 1 certifikát bude stačit) a budu pokračovat dál, ale tam vidím strop +7 na víc nebudou prachy. Neví někdo o sponzorovi?
Nebude, je jich potřeba 4/5, jenom EXP se mění podle urovně výbavy (Exp 50% podle toho na jaky lvl je).
@Ezzo95, tipovačka už skončila. Pri zapojení sa, buď do tipovačky, alebo do vytvárania priania, získaváš tú istú časť talizmanu. Šancu na získanie amuletu pumy máš už len do 6.7.
Dobrý den, OX probíhá čtyřikrát – proto jsme ji záměrně rozdělili tak, aby se konala dvakrát o víkendu a dvakrát ve všední den. Bohužel se nikdy netrefíme do dne a času, který by vyhovoval všem hráčům. Vstupuje do toho mnoho proměnných – práce na směny, různá zaměstnání, rodinné povinnosti, koníčky, výlety, dovolené apod. 1. OX proběhla v sobotu 7. 6., 2. OX v neděli 15. 6., 3. OX ve čtvrtek 19. 6. a 4. OX proběhne ve středu 2. 7. Jak jsem již psala níže zkuste se pozeptat třeba přátel, zda by nezašel za Vaši postavu.
Dobrý den, výroční tipovačka byla uzavřena již 25. 6. pokud Vám jde o dílek amuletu, poprosím Vás zúčastnit se "vytváření přáníčka". Tento tip již nebude započítám.
No už vím čím to je u mě já mám totiž šedou i černou v inventáři a když mačkám J tak to neví kterou zvolit. Když jsem si dal jednu do skladu tak to funguje v pořádku.