Šaman - Entarian

Prostor k diskuzi o sličných šamanech oplývajících léčivými schopnostmi i těch, kteří vládnou mocí draka.
crazy8
Lv.26
Lv.26
Dal poděkování: 73 poděkování
Dostal poděkování: 129 poděkování

Re: Šaman - Entarian

Příspěvek od crazy8 » ned 21. led 2024 8:45:25

qSTRoNgMANp píše: ned 21. led 2024 0:15:26 Dost záleží na budgetu, ale pokud opravdu chceš jit cestou šamana, tak proto musíš mít důvod, například skin 20 ďábel.
Pokud skin nemáš, šel bych raději do BMka, pokud chceš jit proměnu, tak udělej generaci na nějaké postavě s karmou P a alespon s prvním kolem ent bia.

Zbraň a brnko:
Tlačil bych fakt dobrej záhrobak 50+ 20 ďábel, protože si myslím, že bude cenově dobře dostupný.
Průmka s formuli na co nejvic yang, jinak bez +9 ani nechodit entit. 15 šíp + 10 prevzit, cokoliv jiného je bonus navic (např. magie, nebo reflektovat).

Talikové věci:
Helmu Totemku 20 ďábel/15 vyhnout a 5/8 otr.
Štít Rytířák, zde je asi dost kombinací, které lze sehnat - podle tvého rozpočtu hledáš nějaký s co nejvíc na odvrátit.
Nejlepší a nejdražší kombinace je 18 odvrat 20d 20y a stun. Cena výkon není ani špatný 18 odvrat 20 d (8yang) stun. nebo místo ďábla lidi (kde 10 lidi je asi 12 ďábel cca). Cílil bych na odvrat 14+, každé procentu je v entu hrozně cítit (včetně buffu.)
Botky Nirvány - zde díky tomu, že seš Šaman, tak budeš mít cílit na dost RU, aby ti to dalo v součtu na 240 RU s elikem L+, (nebo můžeš mít mene RU, ale budeš asi muset klikat Amury, což mi přijde krajně neekonomickéú.
20 yang 15 šíp je základ, třetí bonus chceš vyhnout, pokud začneš na stunu, nebo ZB, asi se nic nestane.

Talikové věci kombinuješ podle prumky ve zbrani, pokud budeš mit 50 +, klidně bych jel cestou 6x dabel a 3x prum, ale vlastně jakoukoliv kombinaci nepokazíš, ale rozhodně se vyvaruj 9x prům!

Šperky:
Dračí náramek - 20 ďábel/10lidi/10 převzit (prunik + drop vyhodou).
Dračí naušky - 20 ďábel/10lidi/15 šíp (drop + odol jedu vyhodou).
Zd. zlaté náhrdlo - 20 ďábel/15šíp/1500zb+/5+stun (kritik vyhodou (v případě 10% na kritik je to hybrid i na BMko :))

Spodní bonusy:
10 příšery + 5RU (až ti to dá nad 240RU, tak 750ZB)

Buff:
Bez 9x INT a dračích botek +9 budeš trpět na požehy, i 1% buffu je trochu cítit.

Svatyně:
Bereš svatyně podle štítu, pokud nemáš s 20 yangem, tak bereš svatyni větru (20% yang), pokud máš s 20 yangem, tak svatyni země (5% odol Keskirům).

Dále, udělej svatbu s healerem, ať můžeš nosit manžel šperky na healerovy (Naušky na kritik.)
Wow ďakujem za pekný rozpis, takéto niečo som ako budúci nováčik entarianu potreboval :inlove: :D

Už by som mal len 1 otázku, prečo 9x prum nie je najlepšia voľba, resp. to neodporúčaš? :idea:
Oxymoron (z gréckeho oxys = ostrý, inteligentný + moros = tupý, pomalý, hlúpy) je spojenie slov protirečiaceho si významu, obyčajne podstatného mena a prídavného mena.

Možností je vždy viac, dôležitá je len naša voľba.

Talízman účesu

Zvýšme rozmanitosť zvierat na Ekure

TomasFoxx
Lv.24
Lv.24
Dal poděkování: 358 poděkování
Dostal poděkování: 644 poděkování

Příspěvek od TomasFoxx » ned 21. led 2024 9:58:59

Protože máš pak moc průmky a málo ďábla. 9x prům není skoro nikdy nejlepší kombinace, i když si to dost lidí myslí :D (pokuď teda nemluvíme o meteorech nebo tak, na ty neexistují % na moba, takže tam maxuješ průmku)
Obrázek

crazy8
Lv.26
Lv.26

Příspěvek od crazy8 » ned 21. led 2024 10:58:03

Aha dobre vedieť, sám som si to myslel doteraz tiež, že na mobov je najlepšia taktiež prum. Tak diky diky kluci :)
Oxymoron (z gréckeho oxys = ostrý, inteligentný + moros = tupý, pomalý, hlúpy) je spojenie slov protirečiaceho si významu, obyčajne podstatného mena a prídavného mena.

Talízman účesu

schvarz
Lv.26
Lv.26
Dal poděkování: 124 poděkování
Dostal poděkování: 388 poděkování

Příspěvek od schvarz » ned 21. led 2024 23:19:41

TomasFoxx píše: ned 21. led 2024 9:58:59 Protože máš pak moc průmky a málo ďábla. 9x prům není skoro nikdy nejlepší kombinace, i když si to dost lidí myslí :D (pokuď teda nemluvíme o meteorech nebo tak, na ty neexistují % na moba, takže tam maxuješ průmku)
Ono skoro nikdy nedává smysl dát všechna vajíčka do jednoho košíčku.

crazy8
Lv.26
Lv.26

Příspěvek od crazy8 » stř 24. led 2024 17:27:07

TomasFoxx píše: ned 21. led 2024 9:58:59 Protože máš pak moc průmky a málo ďábla. 9x prům není skoro nikdy nejlepší kombinace, i když si to dost lidí myslí :D (pokuď teda nemluvíme o meteorech nebo tak, na ty neexistují % na moba, takže tam maxuješ průmku)
ešte taká otázočka možno kus odbočím, ale platí to aj pre schop? napr. že by som do keri mohol dať väčší dmg kebyže mám namiesto 6x schop talik + 3 x príš, napr 5 alebo 4x schop talík a zvyšok na príšery? nerozumiem možno uplne tým prepočtom preto sa pýtam či aj v takomto prípade by jeden dva taliky na príšeru nebol lepší ako schop?

Talízman účesu

Nejko123
Lv. 11
Lv. 11
Dal poděkování: 13 poděkování
Dostal poděkování: 22 poděkování

Příspěvek od Nejko123 » stř 24. led 2024 18:35:18

Nečítal som všetko čo ti radili, či to niekto spomínal už alebo nie... Ak chceš silou mocou šamana do entu tak si ho urob, ak to chceš mať ako " for fun " alebo odreagovačku atď... ale ak chceš zarábať v ente tak si urob jednoznačne ninju a zarobíš výrazne viac

crazy8
Lv.26
Lv.26

Příspěvek od crazy8 » sob 27. led 2024 17:50:46

qSTRoNgMANp píše: ned 21. led 2024 0:15:26 Dost záleží na budgetu, ale pokud opravdu chceš jit cestou šamana, tak proto musíš mít důvod, například skin 20 ďábel.
Pokud skin nemáš, šel bych raději do BMka, pokud chceš jit proměnu, tak udělej generaci na nějaké postavě s karmou P a alespon s prvním kolem ent bia.

Zbraň a brnko:
Tlačil bych fakt dobrej záhrobak 50+ 20 ďábel, protože si myslím, že bude cenově dobře dostupný.
Průmka s formuli na co nejvic yang, jinak bez +9 ani nechodit entit. 15 šíp + 10 prevzit, cokoliv jiného je bonus navic (např. magie, nebo reflektovat).

Talikové věci:
Štít Rytířák, zde je asi dost kombinací, které lze sehnat - podle tvého rozpočtu hledáš nějaký s co nejvíc na odvrátit.
Nejlepší a nejdražší kombinace je 18 odvrat 20d 20y a stun. Cena výkon není ani špatný 18 odvrat 20 d (8yang) stun. nebo místo ďábla lidi (kde 10 lidi je asi 12 ďábel cca). Cílil bych na odvrat 14+, každé procentu je v entu hrozně cítit (včetně buffu.)
Botky Nirvány - zde díky tomu, že seš Šaman, tak budeš mít cílit na dost RU, aby ti to dalo v součtu na 240 RU s elikem L+, (nebo můžeš mít mene RU, ale budeš asi muset klikat Amury, což mi přijde krajně neekonomickéú.
20 yang 15 šíp je základ, třetí bonus chceš vyhnout, pokud začneš na stunu, nebo ZB, asi se nic nestane.

Talikové věci kombinuješ podle prumky ve zbrani, pokud budeš mit 50 +, klidně bych jel cestou 6x dabel a 3x prum, ale vlastně jakoukoliv kombinaci nepokazíš, ale rozhodně se vyvaruj 9x prům!

Šperky:
Zd. zlaté náhrdlo - 20 ďábel/15šíp/1500zb+/5+stun (kritik vyhodou (v případě 10% na kritik je to hybrid i na BMko :))

Spodní bonusy:

Buff:
Bez 9x INT a dračích botek +9 budeš trpět na požehy, i 1% buffu je trochu cítit.

Svatyně:
Bereš svatyně podle štítu, pokud nemáš s 20 yangem, tak bereš svatyni větru (20% yang), pokud máš s 20 yangem, tak svatyni země (5% odol Keskirům).

Dále, udělej svatbu s healerem, ať můžeš nosit manžel šperky na healerovy (Naušky na kritik.)
plati to aj do keri? mohlo by byť 5/4 x schop + 4/5 x príš talíky lepšie ako 6x schop + 3x príš?

Talízman účesu

Achras
Lv.14
Lv.14
Dal poděkování: 34 poděkování
Dostal poděkování: 24 poděkování

Příspěvek od Achras » sob 27. led 2024 18:28:16

crazy8 píše: sob 27. led 2024 17:50:46

Zbraň a brnko:

Talikové věci:

Šperky:

Spodní bonusy:

Buff:

Svatyně:

plati to aj do keri? mohlo by byť 5/4 x schop + 4/5 x príš talíky lepšie ako 6x schop + 3x príš?
Tady ne, nemáš žádnou zbraň s % na schop. Prostě to ber tak, že to čeho máš nejméně, to ti udělá největší rozdíl v dmg.

crazy8
Lv.26
Lv.26

Příspěvek od crazy8 » ned 28. led 2024 9:18:48

díky bráško, dáva to logiku už :) tak za mňa lock, a kluci to tu tak spísali, že to môže byť aj návod pre ďalších budúcich šamíkov v Entu :))

Talízman účesu

Zamčeno

• You do not have permission to post in chat.
@ Mionix « pon 6:16 pm »
Poprosil bych všechny, ať tuto informaci předají všem výhercům. Je potřeba ty odměny vybrat co nejdříve. Kdy prémka aktivujete, už bude na vás.
@ Mionix « pon 4:40 pm »
@gagefranjo,  Vybrat by jste si odměnu měli co nejdříve. Kdy ji pak použijete je na vás.
@ gagefranjo « pon 3:14 pm »
Je casove omezen vyber balicku u velitele za podzemi ?
@ Mionix « sob 2:29 pm »
@Trubice,  ticket, nahradíme.
@ Trubice « sob 1:16 pm »
@Mionix Ahoj, včera jsem letmo klikl na postavě na stání do HG talisman a zase zmizel, tak jen informuji
@ Trubice « sob 1:16 pm »
test
@ Akemos « pát 8:27 pm »
kdy budou odměny za podzemí?
@ Mionix « pát 4:08 pm »
@noxforko,  Víme o tom, GA se rozhoduje, co s ním.
@ noxforko « pát 2:45 pm »
ahoj jak se zbavím toho klíče světla? vyhodit nejde ani prodat ani hodit do skladu ...
@ Mionix « čtv 2:52 pm »
@MrDzenda,  GA dělal ještě nutné opravy.
@ MrDzenda « čtv 11:41 am »
Ahoj, tak copak se děje s údržbou, hra fungovala, a najednou mě to kicklo a nejde se přihlásit? :D Ne, spíš mě zajímá, kdy server zase pojede, cca? :D Děkuji
@ TomasFoxx « stř 8:01 pm »
fnuk
@ Akemos « stř 1:30 pm »
ne nemusíš dělat zas
@ TritonX « stř 12:04 pm »
Ahoj když jsem před generací měl úkol co Cidonie, nemusím jej po generaci dělat znovu?
@ kovardominik « pon 10:25 pm »
Děkujeme za prodloužení sněhuláků :)
@ Mionix « ned 5:37 pm »
@Gulik,  Co zatím vím, tak by měly zůstat tak jak jsou. Ale nikdy samozřejmě nevidím do hlavy majitele a GA. :-D
@ Gulik « ned 5:17 pm »
Ahoj @mionix, rád bych se zeptal na obchodovatelnost skinů Dies Lucis po údržbě - bude to stále možné? Mockrát děkuji!
@ dD420 « sob 7:10 pm »
no jasně, jenomže nikdy nepadne jenom 13 kousků, proto jsem se ptal. Zapnul jsem cidonku asi po 2 letech, ale vždycky jsem odcházel minimálně s 40 kouskama a to to dělám pořád stejným způsobem. Takže proto tohle u mě vyvalalo otázku. Prostě jenom smůla
@ Mionix « sob 6:03 pm »
@dD420:up:
@ Mionix « sob 6:03 pm »
@dD420,  A jen na vysvětlení. Koukáme na drop yangů někdy a někde, ale rozhodně se za poslední rok, dva nic ani tam neměnilo. Proč by nás mělo zajímata, zda někde na nějaké mapě padá hráči za hodinu 300, 100 nebo 50 kousků chitinu? Pro nás naprosto nepodstatné. Nejsou to yangy, tudíž nám je to naprosto jedno. Hledejte opravdu chybu jen u sebe.
@ dD420 « sob 6:02 pm »
právě mě jen zajímalo jestli to byla prostě smůla, nebo se něco změnilo. Mapy mi nepadají vůbec, to já vůbec neřeším :D Dnešní cidonka mi potvrdila že to byla spíše jen ta smůla
@ Mionix « sob 5:55 pm »
@dD420,  žádný problém není. A znova opakuji, nic se neměnilo. Problém je jen u vaší postavy, respektive není, jen vy ho vidíte. ;-) A pokud si myslíte, že je něco špatně, napište mi jméno postavy a já se na ní podívám do logů. Můžeme lehce vše dohledat. ;-)
@ dD420 « sob 3:42 pm »
@Mionix, ptám se, protože za celé dvě hodiny padlo 13 chitinů. Moje myšlenkové pochody? Jakože ptát se když vidím problém? AHA
@ Mionix « sob 11:52 am »
@JIGsaw1,  leda zatím prodat. Možná něco s tím v budoucnu.
@ JIGsaw1 « sob 11:50 am »
Existuje nějaké využití pečetí skladu získaných v eventech na účtě, který má již full sklad? V tromto případě je prodejnost omezená a jen se mi to hromadí...
@ Mionix « pát 6:00 pm »
@dD420,  neměnil. Opravdu zírám, jak někdo na něco takové vůbec přijde? Že vám jednou místo 5 map nepadne ani jedna? Nechápu tyto myšlenkové pochody.
@ dD420 « čtv 8:10 pm »
Nevíte náhodou, jestli se měnil drop rate v cidonce?
@ Dejvx « čtv 11:17 am »
@Akemos,  Já si myslím, že ano.
@ Akemos « čtv 10:41 am »
Podzemní arénu bude možno procházet až do 5. 1 . Znamená to že výsledky jde zlepšit až do páteho místo druhého ledna?
@ NedGabriel « úte 9:27 pm »
Suko201 píše: : bylo to asi na 5 účtech a s odstupem času a nedávno to manželka zas zkusila zda to funguje...
Mionix píše:: nahradit není třeba stejně si nepamatujeme kdy a kde :D a zas tak velká škoda to není já mám raději dráčka a toho ještě mám :D
@ kovardominik « úte 9:21 pm »
Vše nejlepší do nového roku, hodně zdraví a úspěchů v reálném životě i na ekuře všem přeje kovardominik
@ Mionix « úte 2:25 pm »
A jak píše Suko201. Koupit plato 30 vajec pukavců a sežrat je všechny, co kdyby jedno bylo dobré? To je na hodně silný žaludek. :-D
@ Mionix « úte 2:21 pm »
@NedGabriel,  Opravit to bez údržby nejde. Proto píšu, nahradíme po napsání ticketu a kdy se to stalo. V logách to vidíme. Givlé už fungují.
@ Suko201 « úte 2:19 pm »
NedGabriel píše:
Mionix píše: @Trubice,  víme o tom. Blbne to jen u části lidí. Napiš ticket, nahradíme.
jde spíš o to to opravit s manželkou už jsme přišli asi o 15 talismanů zimní laně a zimního soba. Ještě několik jich máme a bojíme se je použít...
jako promiň, že rypu, ale když vidím, že 2-3 nefungují, tak nebudu zkoušet dál a napíšu tiket, ne? Proboha.. Co vy jste za lidi :-D
@ NedGabriel « úte 2:17 pm »
Mionix píše: @Trubice,  víme o tom. Blbne to jen u části lidí. Napiš ticket, nahradíme.
jde spíš o to to opravit s manželkou už jsme přišli asi o 15 talismanů zimní laně a zimního soba. Ještě několik jich máme a bojíme se je použít...
@ Suko201 « úte 12:09 pm »
Valkaryan píše: Do kdy jsou sněhuláci?
do tří králů byli vždy
@ Mionix « úte 8:14 am »
@Trubice,  víme o tom. Blbne to jen u části lidí. Napiš ticket, nahradíme.
@ Valkaryan « pon 10:28 pm »
Do kdy jsou sněhuláci?
@ Trubice « pon 9:27 pm »
TomasFoxx píše: @Trubice,  je to bug, napiš si ticket, vrátí ti ho
Ok, díky. Asi psát nebudu jen aby o tom lidi věděli
@ TomasFoxx « pon 9:15 pm »
@Trubice,  je to bug, napiš si ticket, vrátí ti ho
@ Trubice « pon 9:04 pm »
Ahoj, mam dotaz chtěl jsem dneska aktivovat talisman vánoční laně (z denních dárků) a napsalo mi to, že talisman ztratil kouzelnou moc a že už nejde použít přitom jsem jej ještě neaktivoval. Něco se měnilo ? Děkuji
@ NedGabriel « pon 12:39 pm »
Velice moc děkujem :D
@ Mionix « pon 8:50 am »
@NedGabriel,  Sněhulákům bylo důrazně domluveno.
@ NedGabriel « pon 12:46 am »
Prosím pomoc, máme problémek na louce, 4 sněhuláci se tak velice moc objímají, že nejdou umlátit...
@ Trubice « ned 11:12 am »
@kovardominik,  Jde to taky, ale musíš ty okna přehazovat přes TAB
@ kovardominik « ned 9:04 am »
ale v okně, fullscreen jsem nezkoušel
@ kovardominik « ned 9:00 am »
jo bez problému, klidně 10 účtů když ti to utáhne pc
@ ByFizel « sob 11:36 pm »
teda účtov *
@ ByFizel « sob 11:34 pm »
čaute, je možné nejako cez launcher prihlásiť viac postáv naraz ?
@ Mionix « sob 4:00 pm »
@TomasFoxx,  byl v potoce :-D netuším, jak ho tam kdo dostal. Ale pro GM otázka 30 vteřin nápravy.
@ TomasFoxx « sob 11:21 am »
asi nejaka nova technika na selase, utopit :D
@ Mionix « sob 10:16 am »
@TomasFoxx,  Odtáhli ho, utopit. Zabil jsem ho.
@ TomasFoxx « sob 1:33 am »
mohl by nekdo z tymu mrknout, jestli je selas vpohode? to vypada ze zmizel
@ MilaRocky « čtv 4:06 pm »
Leorio píše:
TomasFoxx píše: @MilaRocky si zaslouží dárek za zlatý prase, jinak to je celý podplacený
Pokus to byl dobrý, ale neúspěšný. :)
Musel jsem to zkusit no :D :D Ale sám jsem nevěřil, že mi to projde :D
@ Lelaion « čtv 11:08 am »
Od kdy nejdou vip pečetě použít na na další odevzdávání věcí na zručku ? pamatuju si že to dříve šlo
@ Leorio « stř 3:03 pm »
TomasFoxx píše: @MilaRocky si zaslouží dárek za zlatý prase, jinak to je celý podplacený
Pokus to byl dobrý, ale neúspěšný. :)
@ TomasFoxx « stř 2:28 pm »
@MilaRocky si zaslouží dárek za zlatý prase, jinak to je celý podplacený
@ Mionix « stř 10:13 am »
Děkujeme také.
@ kovardominik « úte 8:58 pm »
též se přidám. Veselé vánoce všem hráčům i členům týmu přeje kovardominik :)
@ Dejvx « úte 2:39 pm »
Mionix píše: Za celý tým Ekury přeji všem hráčům krásné Vánoční svátky, zdraví a šťastný Nový rok.
Děkujeme 🤗 Vám taky 🐒🥳

Who is chatting

offline Fogru 
offline Hakan 
offline Mionix 
offline iceblood 
offline yukiyuki