Nákup CB u velitele
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
- Lv.5
- Dal poděkování: 5 poděkování
- Dostal poděkování: 2 poděkování
Re: Nákup CB u velitele
No asi mi neostava nič ine len si to zakladne pvp urobiť niesom z toho nadšeny ale čo sa da robiť...
Môžete LOCK
Môžete LOCK
Bol som tu... Pridem zas... Kto som? Fantomas 

-
- Lv.36
- Dal poděkování: 39 poděkování
- Dostal poděkování: 332 poděkování
Re: To ma byť VTIP?
A mezi nimy budou behat smrtky s kosou.Preci nejsi zase az tak naivni ne? Nehlede na to jak dlouho to bude bavit hrace tam behat a umirat.KahnWeder píše:Prosím, příště číst až do konce.KahnWeder píše: K tomu budou války nyní plné podobných "PvP rychlokvašek", a proto získat pár CB by neměl být problém.
Mely aspon nechat nakup tech zakladnich 20 cb,stejne jako mel kazdy moznost predtim.
Smrt vždycky stojí po boku bojovníka,
jídá s ním u stolu a uléhá s ním na lože.
Smrt je ta nejvěrnější milenka.
Ale je zbytečné si jí všímat,
dokuď vás nepožádá o polibek.
jídá s ním u stolu a uléhá s ním na lože.
Smrt je ta nejvěrnější milenka.
Ale je zbytečné si jí všímat,
dokuď vás nepožádá o polibek.
-
- Lv.21
- Dal poděkování: 61 poděkování
- Dostal poděkování: 76 poděkování
A co jim asi zbývá? Když chtějí do Cidonie, tak si pár válek budou muset protrpět.
Měli by být ještě rádi, že se teď dostává za kill troj-čtyřnásobek CB co dřív, takže je těch pár desítek CB potřebných pro vstup více než přijatelná cena.
Měli by být ještě rádi, že se teď dostává za kill troj-čtyřnásobek CB co dřív, takže je těch pár desítek CB potřebných pro vstup více než přijatelná cena.
"Nevěřte všemu, co je na internetu."
Abraham Lincoln, 2012
- Ghibli
- Lv.24
- Dal poděkování: 506 poděkování
- Dostal poděkování: 582 poděkování

Je fajn, že se tím snad zvedne účast ve Válkách říší - ale KÝM že si to zvedneme? Jednorázovou návštěvou PvM hráčů? Takže PvMka, kterým dáme nůž na krk - buď do Války nebo žádný Krystaly - takhle motivujeme, aby se staly pravidelnou součástí PvP zábavy, když tam budou trpět?

Už vám někdo někdy vysvětloval, jak je "namotivovaný" tím, když ho druhý k něčemu nutí?
Pánové a dámy - takhle ty světlý zítřky našeho PvP nevybudujeme.

![]() | YMIR | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() ![]() | |||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
+200k min. | Chunjo | ReLions | 141 | 6P | full | P | P | P | Meripa |
- CruzY
- Lv.20
- Dal poděkování: 44 poděkování
- Dostal poděkování: 23 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: To ma byť VTIP?
Víš někteří na to nemají peníze .. taky jsem a budu pvp jestli mi někdo nedá věci .. nemám na to si vydělávat na pvp .. To už bych to radši nacpal do HG nebo do jiných postavKahnWeder píše:Já jenom nechápu, proč si lidi neudělají aspoň základní PvP.
Ztrácíte pak celý jeden aspekt hry. Jestli chcete jenom PvM, tak hrajte offline hry. Problém MT2 je až přílišná síla jednotlivce. V jiných hrách byste si bez ostatních ani neuprdli. Tady je zvyklý každý sólovat, hráči jsou pak sobečtí a arogantní.
Navíc matiasko (a to neplatí jenom pro tebe), když jste tak strašně zaměření na PvM, tak určitě máte namakanou PvM výbavu (nemuseli jste investovat do PvP), takže taky určitě máte nadstandartní zisky, takže pro vás nebude problém si nějáký ten PvP equip pořídit. K tomu budou války nyní plné podobných "PvP rychlokvašek", a proto získat pár CB by neměl být problém.

- Cepino
- Lv.38
- Dal poděkování: 874 poděkování
- Dostal poděkování: 1257 poděkování
LOCO - jestli těm včerejším jatkům, co tam na nás prováděli ty 141čky říkáš nastartování PvP, tak já jsem asi druhej. Pěkné nastartování, pořádaly se tam na nás kopačích hony, kdo získá více CB, nevím k čemu jim to bude. A to nemluvím o jednotlivcích, to dělaly všechny postavy napříč říšemi. Koukám dneska na statistiky a vidím, že topka si tam zařádila docela zdatně. Tak že já se ptám, za čím se tam honíte, k čemu vám ty statisíce CB budou. Koho budete zabíjet až všem PvMkařům ty CB dojdou? Cidonie se stane opět starou svatou a nikdo už tam nebude chodit. To vás to tak strasně baví zabít 10 lidí s krumpáčema u žíly? Máte z toho dobrý pocit? Tím si dokazujete, jak máte super PvP výbavu? Nechápu vás.
![]() | Cepino19731 | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | 150 | Hotovo | P | P | P | M6 |
- tyranka
- Lv.26
- Dal poděkování: 262 poděkování
- Dostal poděkování: 254 poděkování
Taky mi ty nájezdy přijdou jako zbytečnost. Pro ty co si nadělají CB asi legrace,ale počkejte za týden až těch pár PVM hráčů postrácí všechny CB a nikdo tam nebude, protože neumí válčit ve war a nemají PVP. Prostě to vyšumí a bude snad klid a zdobená tavba se vyšplhá nehorázně nahoru. Osobně díky kamarádovi mám zatím možnost kopat,ale pokud to pude takto dál a budu denně přicházet o 50 CB za týden nebudu tu možnost mít. Cidonijský písek si schovám a tavbu budu prodávat jen obyčejnou.
Majitelka cechu a pozemku DragonForce.
![]() | fixi | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | 150 | Full | 2xP | P | 2xP | G3+ |
-
- Lv.21
- Dal poděkování: 27 poděkování
- Dostal poděkování: 236 poděkování
Tak nebuďte ovce na porážce. Dřív to takhle fungovalo normálně. Zabili mě u ohňů, vypnul jsem postavy a šel jsem je lovit. Když jich bylo moc, napsal jsem v cechu a už byla warCepino píše:LOCO - jestli těm včerejším jatkům, co tam na nás prováděli ty 141čky říkáš nastartování PvP, tak já jsem asi druhej. Pěkné nastartování, pořádaly se tam na nás kopačích hony, kdo získá více CB, nevím k čemu jim to bude. A to nemluvím o jednotlivcích, to dělaly všechny postavy napříč říšemi. Koukám dneska na statistiky a vidím, že topka si tam zařádila docela zdatně. Tak že já se ptám, za čím se tam honíte, k čemu vám ty statisíce CB budou. Koho budete zabíjet až všem PvMkařům ty CB dojdou? Cidonie se stane opět starou svatou a nikdo už tam nebude chodit. To vás to tak strasně baví zabít 10 lidí s krumpáčema u žíly? Máte z toho dobrý pocit? Tím si dokazujete, jak máte super PvP výbavu? Nechápu vás.

Pomalinku a jistě! Do měsíce snad
- tyranka
- Lv.26
- Dal poděkování: 262 poděkování
- Dostal poděkování: 254 poděkování
Loco30 tak v cechu možná,ale mi nejsme PVP cech a když chceme válčit jdeme do war.
Včera jsem šla pro písek do svaté od 22,30 - 1 a přišla sem na kamarádově postavě o 40 CB. Dneska od 7-11,15 sem přišla o dalších 30 CB a to jen za hodinu . Předtím tam byli jen hráči co šli kopat a navzájem jsme se nezabíjeli. S takovou budou CB na 0 a do svaté nikdo ani nepáchne. Drop z muší je mizivý a navíc za kámen ti to udělá jen 10 kusů krystalu. VÝVAR ŽE.
Včera jsem šla pro písek do svaté od 22,30 - 1 a přišla sem na kamarádově postavě o 40 CB. Dneska od 7-11,15 sem přišla o dalších 30 CB a to jen za hodinu . Předtím tam byli jen hráči co šli kopat a navzájem jsme se nezabíjeli. S takovou budou CB na 0 a do svaté nikdo ani nepáchne. Drop z muší je mizivý a navíc za kámen ti to udělá jen 10 kusů krystalu. VÝVAR ŽE.
Majitelka cechu a pozemku DragonForce.
![]() | fixi | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | 150 | Full | 2xP | P | 2xP | G3+ |
-
- Lv.25
- Dal poděkování: 348 poděkování
- Dostal poděkování: 281 poděkování
Souhlasím s opětovným zavedením možnosti nákupu CB u velitele v základním počtu 20CB (jako to bylo dřív za starých dobrých časů se sentinelem ve svatý
)

Clleopatra - 160 lv - šamanka drak (full bio, karma P, zručka P,herb P, ent full)
Claris11 - 160 lv - šamanka heal (full bio, karma P, zručka P, ent full)
BlackLilyth - 160 lv - BM sura (full bio, karma P, zručka P, ent full)
Katiee - 148 lv - sura WP (full bio, karma P)
Claris11 - 160 lv - šamanka heal (full bio, karma P, zručka P, ent full)
BlackLilyth - 160 lv - BM sura (full bio, karma P, zručka P, ent full)
Katiee - 148 lv - sura WP (full bio, karma P)
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Dsurman « pát 12:32 am »

@
RoxBorn « čtv 7:51 pm »

@
Tomori « čtv 2:54 pm »

@
Hakan « čtv 2:49 pm »

@
Tomori « čtv 2:48 pm »

@
Hakan « čtv 2:40 pm »