Kde se teď nejlíp vydělává?:)

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
lordsword
Lv.36
Lv.36
Dal poděkování: 38 poděkování
Dostal poděkování: 314 poděkování

Re: Kde se teď nejlíp vydělává?:)

Příspěvek od lordsword » sob 08. čer 2013 10:48:46

Krystyxxl píše:
nevim proc bych mel psat kraviny?Jen sem zkopiroval to co napsal Elektrix v navodech,takze klidek.Ten to ma udajne overene.Takze se muzes zeptat jeho jak to tedy je a ne se do me hned navazet.
Myslim, že jsem to kdysi četla. Jde jen o to, že bonus na DROP se nevztahuje na drop z metinů, na vše ostatní to funguje (Keri, HG a tak podobně). Sama sem si udělala kolem 70% do hg 1. patro a funguje to....takže?
A co ti pada navic v HG? I kdyz mas rukavice a premko tak porad pada stejne elementu,jako bez nich.Jedine co pada navic sou max karmy a nejake ty drobnosti,nic vic. V Keri to mozna funguje,ale v HG ne.
Smrt vždycky stojí po boku bojovníka,
jídá s ním u stolu a uléhá s ním na lože.
Smrt je ta nejvěrnější milenka.
Ale je zbytečné si jí všímat,
dokuď vás nepožádá o polibek.

Krystyxxl
Lv.17
Lv.17
Dal poděkování: 49 poděkování
Dostal poděkování: 26 poděkování

Příspěvek od Krystyxxl » sob 08. čer 2013 10:54:44

lordsword píše:
Krystyxxl píše:
nevim proc bych mel psat kraviny?Jen sem zkopiroval to co napsal Elektrix v navodech,takze klidek.Ten to ma udajne overene.Takze se muzes zeptat jeho jak to tedy je a ne se do me hned navazet.
Myslim, že jsem to kdysi četla. Jde jen o to, že bonus na DROP se nevztahuje na drop z metinů, na vše ostatní to funguje (Keri, HG a tak podobně). Sama sem si udělala kolem 70% do hg 1. patro a funguje to....takže?
A co ti pada navic v HG? I kdyz mas rukavice a premko tak porad pada stejne elementu,jako bez nich.Jedine co pada navic sou max karmy a nejake ty drobnosti,nic vic. V Keri to mozna funguje,ale v HG ne.

Já teď nevim jestli si uplně rozumíme :D.
Mluvíme o bonusu : šance na dvojnásobné spadnutí předmětu nebo ne? :D
Ano, máš v pravdu v tom, že v HG ti prostě spadně pokaždé cca stejně elementů, ale s tímto bonusem mi skoro pokaždé spadnou 2 elementy, místo jednoho.
Ve výsledku nemám 100 vody, ale třeba 140.
Podpis byl odstraněn administrátorem.
pozn.: GIFy jsou zakázané - Tryphena

Edit by Krysty: Tak mi příjde, že je tu zákazané snad všechno :D

Reini
Lv.16
Lv.16
Dal poděkování: 13 poděkování
Dostal poděkování: 7 poděkování

Příspěvek od Reini » ned 07. črc 2013 23:19:56

Například na drop v metinlandu je to úplně na :warn: Protože jen to zvýší drop bordelu jako jsou užitečné itemy-Meče od 50,55,60tky +2 atd.. :D
Starej známej

Odpovědět