Válka říší 5.10.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
- Lv.15
- Dal poděkování: 383 poděkování
- Dostal poděkování: 396 poděkování
Re: Válka říší 5.10.
Zdravim,
rumplex to ve svém příspěvku rozepsal perfektně. Můžete si to prosím přečíst? Jeho i Ghibliho návrhy jsou vždy naprosto brilantní a otevřené diskuzi. Proto mě velmi mrzí Saggiho reakce právě na Ghibliho. Ghibliho, který vždy na všechno kouká ze všech stran, které mu jeho pozice hráče umožňuje. Tak sem zrovna teď vyloženě návrh nenapsal, jen své postřehy. Návrhama všude jinde perlí na všechny strany a nikdo povolaný se ani nenamáhá dočítat natož reagovat. Tak hlavně ho teď pořádně zprudit, že jen hejtuje.
K tématu nic nemám, ve válce jsem nebyla. Pardon za spam no. Jen snad to, že bych uvítala možnost vypnutí veškerých hlášek (nejen ve war). Třeba to, která říše jde zrovna do Keri mě fakt nezajímá. Akorát se vždycky leknu, že už mě kope Swamp.
rumplex to ve svém příspěvku rozepsal perfektně. Můžete si to prosím přečíst? Jeho i Ghibliho návrhy jsou vždy naprosto brilantní a otevřené diskuzi. Proto mě velmi mrzí Saggiho reakce právě na Ghibliho. Ghibliho, který vždy na všechno kouká ze všech stran, které mu jeho pozice hráče umožňuje. Tak sem zrovna teď vyloženě návrh nenapsal, jen své postřehy. Návrhama všude jinde perlí na všechny strany a nikdo povolaný se ani nenamáhá dočítat natož reagovat. Tak hlavně ho teď pořádně zprudit, že jen hejtuje.
K tématu nic nemám, ve válce jsem nebyla. Pardon za spam no. Jen snad to, že bych uvítala možnost vypnutí veškerých hlášek (nejen ve war). Třeba to, která říše jde zrovna do Keri mě fakt nezajímá. Akorát se vždycky leknu, že už mě kope Swamp.
- Santera
- Lv.10
- Dal poděkování: 17 poděkování
- Dostal poděkování: 56 poděkování
Ve válce jsem včera byla. Počítač nemám žádný zázrak, takže i při běžných válkách sem tam laguje a žádný rozdíl jsem neviděla. Heal mi občas oddálil o pár vteřin smrt, občas prodloužil život protivníkům. Takže žádná říše nebyla znevýhodněná.
Bylo jasný, že heal nedával "obyčejný" hráč, ale někdo z týmu nebo automat a myslím si, že jestli se dostane do rukou zvolenému králi bude četnost použití nějak omezena. Třeba jako nabíjení cechovních kouzel (tj. u některých až 10min) a to by mohl pobrat každej počítač.
Za mě
- proč by král nemohl během boje pomoct členům říše.
Bylo jasný, že heal nedával "obyčejný" hráč, ale někdo z týmu nebo automat a myslím si, že jestli se dostane do rukou zvolenému králi bude četnost použití nějak omezena. Třeba jako nabíjení cechovních kouzel (tj. u některých až 10min) a to by mohl pobrat každej počítač.
Za mě

-
- Lv.24
- Dal poděkování: 9 poděkování
- Dostal poděkování: 42 poděkování
Vysvetlí mi niekto aký heal? To tam behala postavička "kráľ" a a dobíjala vám život ako healer ?
NetoS
NettoS
sú v dobrých rukách

NettoS
sú v dobrých rukách

- Ghibli
- Lv.24
- Dal poděkování: 506 poděkování
- Dostal poděkování: 582 poděkování
Saggitarius - a máme to tady.
Všimněte si, kolik lidí, co chodí často Války, tam včera nebylo a nemohlo otestovat novinku ve Válce (Královský heal). Je fakt škoda, že nechcete zveřejňováním těchto nápadů před Válkou říší (třeba na fóru) ty lidi nalákat do war, aby to přišli vyzkoušet a byli v obraze. Zkuste to - určitě se to vyplatí.
Ještě mě něco napadlo ke Královskému healu. Proč ho vlastně mají dostávat všichni? Proč nejde, aby healoval jen postavy třeba! level 95 a míň. Já bych těm TOPkám moc nenadržoval = buďte na ně víc přísný. Taková 95 ho ocení rozhodně víc (nemůže mít ani hotovou Karmu ani dodělaného Biologa). Přidejte těm menším ještě možnost nosit jako jediné skupině kosti a uvidíte, že se přestanou tolik bát. A Války nám porostou (návštěvnost). :yeah:
NetoS - včera ve Válce říší nám Vedení hry představilo jednu z budoucích "Schopností Krále" - "Královský heal". Celé to bylo jen na ukázku, kdy některé z GM (nebylo vidět) během války zapínalo jednotlivým říším vyhealování všem bojovníkům ZB a MB na maximum. Asi to bude obdoba cechovního kouzla, ale na bojující říši. Přijď to testnout třeba hned v úterý.
Santera - je fakt, že se třeba v praxi nastaví menší četnost healování a nebude to ve velkém množství hráčů na škodu (lagy).
Ale - kdyby - ten heal šel jen na ty "menší", tak pak mi je ta četnost jedno a klidně ať to tam klidně práská třeba v minutových intervalech.
Lois - možná že se s těmi nápady neumíme trefit do "chutí" druhé strany - že se jedné skupině (např. hráči) nedaří vymýšlet věci, co by se zamlouvaly té druhé (Vedení hry). A naopak. Ale padlo toho tady už tolik, že snad už někdo musel rozhodně zabodovat.
A ty informační hlášky - to je pravda - nevím, proč ve Válce říší musíme číst, jak si to nějaký cech jde rozdat s tím druhým nebo že hráč XX ulovil příšeru XY. Jen ať ty věci zmizí, chat si odpočine a čím míň textů, tím líp. Ale vypínat úplně není dobrý nápad - mě se třeba líbí (a mám chat zapnutý), když tam někdo píše, jak fandí říši apod.

Ještě mě něco napadlo ke Královskému healu. Proč ho vlastně mají dostávat všichni? Proč nejde, aby healoval jen postavy třeba! level 95 a míň. Já bych těm TOPkám moc nenadržoval = buďte na ně víc přísný. Taková 95 ho ocení rozhodně víc (nemůže mít ani hotovou Karmu ani dodělaného Biologa). Přidejte těm menším ještě možnost nosit jako jediné skupině kosti a uvidíte, že se přestanou tolik bát. A Války nám porostou (návštěvnost). :yeah:
NetoS - včera ve Válce říší nám Vedení hry představilo jednu z budoucích "Schopností Krále" - "Královský heal". Celé to bylo jen na ukázku, kdy některé z GM (nebylo vidět) během války zapínalo jednotlivým říším vyhealování všem bojovníkům ZB a MB na maximum. Asi to bude obdoba cechovního kouzla, ale na bojující říši. Přijď to testnout třeba hned v úterý.

Santera - je fakt, že se třeba v praxi nastaví menší četnost healování a nebude to ve velkém množství hráčů na škodu (lagy).
Ale - kdyby - ten heal šel jen na ty "menší", tak pak mi je ta četnost jedno a klidně ať to tam klidně práská třeba v minutových intervalech.

Lois - možná že se s těmi nápady neumíme trefit do "chutí" druhé strany - že se jedné skupině (např. hráči) nedaří vymýšlet věci, co by se zamlouvaly té druhé (Vedení hry). A naopak. Ale padlo toho tady už tolik, že snad už někdo musel rozhodně zabodovat.

A ty informační hlášky - to je pravda - nevím, proč ve Válce říší musíme číst, jak si to nějaký cech jde rozdat s tím druhým nebo že hráč XX ulovil příšeru XY. Jen ať ty věci zmizí, chat si odpočine a čím míň textů, tím líp. Ale vypínat úplně není dobrý nápad - mě se třeba líbí (a mám chat zapnutý), když tam někdo píše, jak fandí říši apod.

![]() | YMIR | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() ![]() | |||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
+200k min. | Chunjo | ReLions | 141 | 6P | full | P | P | P | Meripa |
- Fakr
- Lv.6
- Dal poděkování: 18 poděkování
- Dostal poděkování: 28 poděkování
Za mě války jsou nemožné,včera jsem byl a během 15minut jsem odešel.Nechal bych tam nervy.Vstupní systém mě dostal hned na začátku.Minutu jsem se snažil projít tím portovacím zařízením na bitevni pole
a co jsem koukal nebyl jsem jediný.Místo toho jsem zapadával za skálu.
Co se týče lagu,katastrofa.Někdy natočím video jak to vypadá.A jestli takhle hrajou všichni tak kloubouk dolů.
Návrhy jsem pročetl a musím říct,že takové jiné zbarvené brnka by určitě prospěli.Proč má chodit každy ve stejném??Ať to má stejné bonusy,ale zbarvené může být jinak.
Shrnutí ze včéra:
portovací systém
LAG je můj nepřítel,boj s ním nemožný

Co se týče lagu,katastrofa.Někdy natočím video jak to vypadá.A jestli takhle hrajou všichni tak kloubouk dolů.
Návrhy jsem pročetl a musím říct,že takové jiné zbarvené brnka by určitě prospěli.Proč má chodit každy ve stejném??Ať to má stejné bonusy,ale zbarvené může být jinak.
Shrnutí ze včéra:

Postavy:Gaara69 150lv,Nastěnka 131lv buff,Brajen 110lv drop,
Robocop -Už nevlastním
LordAtos- Už nevlastním
cech KINGS
Robocop -Už nevlastním

LordAtos- Už nevlastním

cech KINGS

-
- Lv.19
- Dal poděkování: 51 poděkování
- Dostal poděkování: 33 poděkování
nj no tie lagy ....
beham si tam uplne bez lagov a ked dam nejaky skill tak hit se opozdi o 4vteriny
luxusni to iste aj s cervenymi elikmi
klikam a nic 

Do válek chodím pravidelně a ještě sem tam hráče s lvl pod 100 neviděla,co by tam taky dělal chudák umíral?Pamatuju války se spoustou hráčů teď tam chodí z každé říše max 30 co mají dobrou výbavu,válka je teď už jen pro hráče co na to mají.Ti co začínají mají prostě smůlu protože vydělat na pořádnou PvP výbavu prostě nemají.Jediné čeho se úpravama války dočkáme,že tam budou chodit jen top hráči a ty to taky brzy přestane bavit protože se tam nedokáží umlátit díky věčnému oživování

-
- Lv.24
- Dal poděkování: 9 poděkování
- Dostal poděkování: 42 poděkování
Ako čítam túto tému tak to testnúť určite neprídem, ale ďakujem za pozvanieGhibli píše: NetoS - včera ve Válce říší nám Vedení hry představilo jednu z budoucích "Schopností Krále" - "Královský heal". Celé to bylo jen na ukázku, kdy některé z GM (nebylo vidět) během války zapínalo jednotlivým říším vyhealování všem bojovníkům ZB a MB na maximum. Asi to bude obdoba cechovního kouzla, ale na bojující říši. Přijď to testnout třeba hned v úterý.

NetoS
NettoS
sú v dobrých rukách

NettoS
sú v dobrých rukách

- Riddle
- Lv.20
- Dal poděkování: 32 poděkování
- Dostal poděkování: 18 poděkování
přesně jak to říkala Rusila, když tým udělá nějakou dobrou věc, tak
vzápětí udělá další věc, která není zrovna dvakrát vítána...
takže nejlepší by bylo nějakou dobu nedělat nic
Ymir-zajímavé postřehy
mně osobně je to víceméně jedno, protože na války během týdne ani čas nemám, sem rád když odevzdám karmu,zručku
vzápětí udělá další věc, která není zrovna dvakrát vítána...
takže nejlepší by bylo nějakou dobu nedělat nic

Ymir-zajímavé postřehy

mně osobně je to víceméně jedno, protože na války během týdne ani čas nemám, sem rád když odevzdám karmu,zručku

BvB!
-
- Lv.21
- Dal poděkování: 27 poděkování
- Dostal poděkování: 236 poděkování
Jak jsem četl, tak je to jedna z novinek co nás čeká. Osobně si počkám na všechny a pak budu hodnotit. Teď je to jako hodnotit film, hned po úvodních titulkách 

Pomalinku a jistě! Do měsíce snad
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Symbio « úte 5:58 am »

@
angrylunaxx « sob 11:00 pm »

@
Nonepovideeej « čtv 6:02 pm »

@
Mionix « čtv 5:47 pm »

@
Mionix « úte 7:17 pm »

@
p4tresss « úte 3:56 pm »