Sice mám lv 35..znovu začínám hrát a na polobosse chodit nemusím.. Ale dobrých cechu je čím dál více jak sleduji ale pozemků málo sice v Shinsoo cechovní pozemek co vlastní (Klid) tak třeba jsem neviděl jedinného hráče z toho cechuinvi14 píše:ano, v podpise mas postavu 35lvl... dal by som ti 3 pozemky na luku a 10 pozemkov namiesto polobosov aby si bol stastny... pridavanie pozemkov zbytocne! 80% pozemkov vlastnia cechy uplne neaktivne a mozno udrziavane len kvoli pozemku.Asset píše:Souhlasím stím že by se mohlo pár pozemků dát do bakryurčitě by to naškodu nebylo
Cechovní pozemek
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
- Asset
- Lv.6

- Dal poděkování: 10 poděkování
- Dostal poděkování: 4 poděkování
Re: Cechovní pozemek
Šaman 110 Lv - Darelius
Říše Shinsoo
Říše Shinsoo
-
Domisall
- Lv.25

- Dal poděkování: 31 poděkování
- Dostal poděkování: 283 poděkování
ty nechodis ale x dalsich hracov ano... pridavanie pozemkov nieje riesenieAsset píše:Sice mám lv 35..znovu začínám hrát a na polobosse chodit nemusím.. Ale dobrých cechu je čím dál více jak sleduji ale pozemků málo sice v Shinsoo cechovní pozemek co vlastní (Klid) tak třeba jsem neviděl jedinného hráče z toho cechuinvi14 píše:ano, v podpise mas postavu 35lvl... dal by som ti 3 pozemky na luku a 10 pozemkov namiesto polobosov aby si bol stastny... pridavanie pozemkov zbytocne! 80% pozemkov vlastnia cechy uplne neaktivne a mozno udrziavane len kvoli pozemku.Asset píše:Souhlasím stím že by se mohlo pár pozemků dát do bakryurčitě by to naškodu nebylo
...i tak ti musím dát za pravdu neaktivní cechy by se měli zrušit..
Domisall 110lvl WP
Domisall 110lvl BM
Domisall 110lvl Buff
Domisall 80lvl Lukar
Domisall 110lvl BM
Domisall 110lvl Buff
Domisall 80lvl Lukar
- Asset
- Lv.6

- Dal poděkování: 10 poděkování
- Dostal poděkování: 4 poděkování
To je sice pravda že dalších X hráču chodí na polobosse..ale je tu dalších X hráču co by rádi měli svůj cech a cechovní pozemek 
Šaman 110 Lv - Darelius
Říše Shinsoo
Říše Shinsoo
- Chyu
- Lv.39

- Dal poděkování: 2801 poděkování
- Dostal poděkování: 1163 poděkování
- Kruger0
- Lv.20

- Dal poděkování: 32 poděkování
- Dostal poděkování: 27 poděkování
to by pak ale nebyla taková výsada kdyby to měl každýAsset píše:To je sice pravda že dalších X hráču chodí na polobosse..ale je tu dalších X hráču co by rádi měli svůj cech a cechovní pozemek
Podpis odstraněn moderátorem pro překročení povolené velikosti.
.l..
.l..
-
LOCO30
- Lv.21

- Dal poděkování: 16 poděkování
- Dostal poděkování: 151 poděkování
Mě by se více líbilo, kdyby měli pozemek aktivní cechy. Ne jen cech o pěti lidech, který se přihlásí jednou za 3 měsíce.
Udělat, že vůdce cech musí každý měsíc odevzdat např. 3 truhly kováře, 3 truhly modré smrti, 150kmenů, vyhrát 3 war, prostě každý měsíc cech dostane úkol, který musí splnit.
Udělat, že vůdce cech musí každý měsíc odevzdat např. 3 truhly kováře, 3 truhly modré smrti, 150kmenů, vyhrát 3 war, prostě každý měsíc cech dostane úkol, který musí splnit.

Pomalinku a jistě! Do měsíce snad
-
Domisall
- Lv.25

Tak to zasa ne:D ja mam pozemok sam a nic take mi nepride vhod:DLOCO30 píše:Mě by se více líbilo, kdyby měli pozemek aktivní cechy. Ne jen cech o pěti lidech, který se přihlásí jednou za 3 měsíce.
Domisall 110lvl WP
Domisall 110lvl BM
Domisall 110lvl Buff
Domisall 80lvl Lukar
Domisall 110lvl BM
Domisall 110lvl Buff
Domisall 80lvl Lukar
- Kruger0
- Lv.20

- Dal poděkování: 32 poděkování
- Dostal poděkování: 27 poděkování
jak říká inviinvi14 píše:Tak to zasa ne:D ja mam pozemok sam a nic take mi nepride vhod:DLOCO30 píše:Mě by se více líbilo, kdyby měli pozemek aktivní cechy. Ne jen cech o pěti lidech, který se přihlásí jednou za 3 měsíce.
Podpis odstraněn moderátorem pro překročení povolené velikosti.
.l..
.l..
-
Domisall
- Lv.25

predam pozemok

EDIT: Spam. Viz. níže.
Alea
EDIT: Spam. Viz. níže.
Alea
Domisall 110lvl WP
Domisall 110lvl BM
Domisall 110lvl Buff
Domisall 80lvl Lukar
Domisall 110lvl BM
Domisall 110lvl Buff
Domisall 80lvl Lukar
- megac
- Lv.27

- Dal poděkování: 171 poděkování
- Dostal poděkování: 119 poděkování
za?invi14 píše:predam pozemok![]()
EDIT: To si řešte po pm a nebo v sekci Obchod.
Warn za spam.
Alea
Zaynev BM sura 109
menší comeback
tentokrát už nie tryhard 
menší comeback