Stakováni

Archív návrhů, které byly buď uzavřeny, nebo zrealizovány.

Máte záujem o stakováni více vecí?

ANO
93
80%
NIE
23
20%

Celkem hlasů: 116

HonzaM
Lv.40
Lv.40
Dal poděkování: 3576 poděkování
Dostal poděkování: 845 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Stakováni

Příspěvek od HonzaM » ned 23. lis 2014 13:48:37

KnifeForKill píše:Jsem proti stakování úlomků a prutů. :) Moc by to ulehčilo hru a lidi by se pak nestřídali na "dropovacích místech" :-)
Ale třeba tavba by se šikla, pergameny draka / válečníka / příručky o kování. Možná i knihy misí by se hodilo stakovat. :)
ále prosimtě, dneska už je tento argument dávno passé ... ať se přijdu podívat kamkoliv tak vždycky je někde prázdno. Doby, kdy by bylo všude plno jsou ty tam ... já bych klidně 50,100,500 nechal stackovat, proč ne :)

A je zde spousta dalších věcí (které už tu byly zmíněny) které by tuto úpravu taky snesly ... za mě určitě :up:

Ignis
Lv.8
Lv.8
Dal poděkování: 16 poděkování
Dostal poděkování: 25 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ignis » ned 23. lis 2014 22:52:43

KnifeForKill píše:Jsem proti stakování úlomků a prutů. :) Moc by to ulehčilo hru a lidi by se pak nestřídali na "dropovacích místech" :-)
S tím nemůžu souhlasit.

Když si to tak vezmeš, tak dropovací místa máš : HG, swamp, kerindor, metinland

HG, swamp a kerindor jsou časově omezený.

HG
V hg se elementy stakují, tam není problém.

Swamp
Ve swampu se pruty stakovat nedají, což nutí hráče "vysypávat" drop. V takovém případě jsou dva scénáře:
a) Když je hráč, který používá buffa i dropera, tak to vysype jen z buffa a sbírá dále jen s ním. Droper v takovém případě pořád seká nezávisle na vysypávání buffa. Oba odejdou, až jim dojde čas.
b) Hráč, který hraje sólo (vždycky dračí šaman) seká a sbírá, dokud mi nedojde místo. V takovém případě musí k obchodnici, vysypat drop a vrátit se. Jde o časovou prodlevu, kdy je "jeho" místo nehlídané a může dojít k obsazení jiným hráčem. Pak záleží jen na slušnosti hráče, který může, ale taky nemusí věřit dotyčnému, že je tam již delší dobu.

Z hlediska druhé varianty mi přijde celkem nemilé, že je hráč nucen opustit jím obsazené místo a pak přihlížet, jak mu na místě někdo dropuje, když ten hráč máš dobu pobytu ve swampu tak jako tak časově omezenou.

Kerindor
Tady hráči chodí bud s ninjemi (pardon za případné chybné sklonování) = ninja + stuner + buff, nebo s BM = sura (případně s buffem a healerem). V dnešní době není problém dát za kerindor přes 300 úlomků, což je více, než tři postavy posbírají. To nutí hráče tahat si další postavy, na které pouze hází úlomky. Nevidím tu tedy žádné ohromující usnadnění, než jen zrušení nutnosti tahat xxx dalších postav. Argumenty typu "nikdo tě nenutí jich tahat tolik" si prosím nechte pro sebe, tak každý ví ;) K regulaci hráčů tu dochází také, protože má kerindor časové omezení a né každý má v daný čas volno.

Metinland
No a pak máme metinland, kde se sbírají hlavně mapy, pruty, žíly a runy + expáky a zlodějky. Při zaplnění pruty, či expáky a zlodějkami se hráči nemají problém portnout do města, vysypat je, drop případně naházet do skladu, či na jinou postavu a vrátit se zpět. Je spousta ostrovů a jeden ostrov je poměrně velký a vejde se tam v pořádku více droperů. Pak už je na jejich toleranci, zda se strpí, či nikoli. Navíc hráči dropující zde se spíše připravují na swamp, nebo si jen rychle dropují něco na zručnost, takže se tu moc nezdrží. Navíc má každý i jiné povinnosti a to, že stráví celý den dropováním je tedy jen ojedinělé.

Závěr
Proto si myslím, že by se stakování prutů nemělo tak odsuzovat, protože k regulaci místa dojde tak jako tak.

Krkovička
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 635 poděkování
Dostal poděkování: 210 poděkování

Příspěvek od Krkovička » ned 23. lis 2014 23:09:28

Urcite jsem pro stohovani vseho co jde a pokud vim jde udelat vsechno .Aspon nebude herni system zasekanej zbytecnejma postavama co nahrazujou sklady a konecne dalsi usnadneni pro hrace co si chteji vychutnavat hru (i prez nedostatek casu) a ne porad nesmyslne klikat jak dat sem to a ono :!: :!: :!: :up:
Naposledy upravil(a) Krkovička dne čtv 14. kvě 2015 5:32:49, celkem upraveno 1 x.
TICOCHI Healer 150
Bio 110,Karma P,Herbo P
Harafena Dýka 150
Bio 110,Karma P,Herbo P+3xP
SimiHoney WP 150
Bio 110,Karma P,Herbo P
Harapes Drak 150
Bio 110,Karma P

Repro
Lv.3
Lv.3
Dal poděkování: 26 poděkování
Dostal poděkování: 22 poděkování

Příspěvek od Repro » pon 24. lis 2014 14:40:39

Proti..... ;o) Máš toho moc?? Prodej to. :-: :-:

Pro jsem jen v případě prutů. Případná alternativa by byla možnost rozkliknutí (přičtení prutu k aktuálnímu stavu yangů). :+: :+:
ObrázekrEPRO8ObrázekCECHObrázekObrázekObrázekObrázek
Tělesný boj
Chunjo
Krizaci
150
Complete
:inlove:
ObrázekNaotoObrázekCECHObrázekObrázekObrázekObrázek
Tělesný boj
Chunjo
Araluen
140
Complete
:inlove:

ondra852
Lv.20
Lv.20
Dal poděkování: 66 poděkování
Dostal poděkování: 218 poděkování

Příspěvek od ondra852 » pon 01. pro 2014 22:51:17

Urcite bych byl pro a to hlavne z toho duvodu, ze ve hre je velke mnozstvi predmetu, ktere na nizsim lvlu nemate jak efektivne vyuzit (napriklad knihy misi expert) a pote na vyssim lvlu se vam hodi, takze je skoda je prodavat a pak znovu kupovat. Podle meho nazoru je lepsi, kdyz bude mozne mit ve skladu 5 stacku daneho predmetu, nez abych mel kvuli skladovani techto predmetu 12 postav.

Samodrejme, ze to ulehci v mnoha pripadech hru, ale take to urcite hodne hracum prida na pozitku ze hry, kdyz nebudou muset travit hodiny preskladavanim desitek inventaru veci.

StormerVirus
Lv.2
Lv.2
Dal poděkování: 9 poděkování
Dostal poděkování: 3 poděkování

Příspěvek od StormerVirus » úte 02. pro 2014 20:41:32

Pelya jen opravím, HG není omezeno časem ale počtem mobů

Donald
Lv.21
Lv.21
Dal poděkování: 4 poděkování
Dostal poděkování: 16 poděkování

Příspěvek od Donald » ned 04. led 2015 11:27:20

Tohle je opravdu zajímavý návrh, nicméně byl tu již nespočetně krát dříve a pokaždé zamítnut :)

Jinak k tématu. Stakování prutů jsem si vždycky přál. Bylo to i na spoustě jiných serverech a vždy jsem to bral jako plus, že si můžu jen v klidu dropit a nemusím pořád někam běhat vysypávat drop.

Stakování perel bych taky určitě uvítal. Je to klasický předmět na vylepšování a nevidím důvod, proč by nemohl být brán podobně, jako na tom jsou runy.

Je tu spousta předmětů o kterých by se dalo uvažovat. Zmíním ty úlomky, což je mimochodem velice dobrý nápad. Já třeba nepoužívám více jak 2 účty a můj sklad i některé postavy bývají dost často plné. Přendávání úlomků je pro mě tedy značně problematické a i z tohoto důvodu jsem na Kerindor zanevřel (podobně jako na chrám útrapy do kterého se ale dnes takřka nechodí) a radši jsem hledal jiná místa.

Celkově by to podle mě chtělo promyslet řadu předmětů a zamyslet se nad jejich stakováním a co by to způsobovalo (klady, zápory, bugy). To by ovšem zabralo několik dní, pokud byste to chtěli dělat pečlivě a do toho se mi s nejistou vidinou souhlasu týmu nechce ;)
DonDonald - Ninja blizko(lv95) hl. postava
Lusyn - Shaman drak(lv103)
Donald - War aurak(lv55)

"Tolerance je ctnost člověka, který nemá na věc žádný názor. (Chesterton)"

lambass147
Lv.1
Lv.1
Dal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od lambass147 » pon 23. bře 2015 12:22:39

Rozhodně bych si taky přál aby udělali podobné stakování předmětů, nebo by se mohl rozšířit inventář což je jednodušší a v dnešní době to máte už všude na 3 až 4 stránky inventáře :)

Chyu
Lv.39
Lv.39
Dal poděkování: 2969 poděkování
Dostal poděkování: 1179 poděkování

Příspěvek od Chyu » pon 23. bře 2015 14:25:57

Myslím si že při dnešním systému Kerindoru by se to mohlo zavést i u úlomků.

PospyForko
Lv.21
Lv.21
Dal poděkování: 1 poděkování
Dostal poděkování: 224 poděkování

Příspěvek od PospyForko » pon 23. bře 2015 15:12:22

Já bych přidělal 3tí okénko v inventáři.. :-D
Takové nastackované pruty to vypadá ošklivě.. :no:
Ale jinak mi to nějak nevadí, takže tak )) :chunjo:
ERZO - 150 lvl - Karma P (útok) - KONEC - již není v mém vlastnictví
Navarro - 141 lvl - Karma P (útok)
Pomalu se blížíme ke konci, nebo začátku? Nejspíše poslední mixtape v přípravě... =)

Zamčeno

• You do not have permission to post in chat.
@ Mionix « pát 7:34 am »
@Borda91,  tak prý je to jen špatné info, mělo by být funkční
@ Borda91 « čtv 3:09 pm »
A ukazatel boje o ugoroh nějak nefunguje.... další boj za 20216 dní to budeme čekat ještě pár let :D
@ Borda91 « čtv 2:21 pm »
Dobrý den, jen takový detail. Hledání čtyřlístků mělo být o hodnotné ceny nebo se mýlím? Ostatní soutěže tu na webu už jsou vyhodnocené. Děkuji
@ Suko201 « čtv 5:10 pm »
diver píše:
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
tma je pořád stejná, ale drop košťat je mnohem těžší.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
yes tak na starších videích je to zorne pole mnohem menší.. Ale takto černě je to už minimálně druhým rokem. Bohužel
@ TomasFoxx « čtv 4:05 pm »
taková kontrolni otazka, nez mi zacne srotovat mozek s tajnym ukolem, urcite byly pridane 2 nove hodnosti? my totiz vidime jen jednu
@ diver « čtv 3:34 pm »
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
@ Suko201 « čtv 3:07 pm »
@ diver « čtv 2:01 pm »
Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
@ Suko201 « čtv 11:21 am »
Mionix píše: @Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
ok, takže když to včera začalo ve 12, tak od toho času každé 4h bude boj až do konce eventu, chápu už správně? Nevím, kde sem předtím četl že 4x denně :’D
@ neasy « čtv 9:59 am »
:heart:
@ VOJTTANOOO « čtv 9:46 am »
@neasy uz to bezi :D
@ neasy « čtv 9:41 am »
tak napiste az to půjde :fight:
@ p4tresss « čtv 9:39 am »
dneska by to šlo :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:34 am »
no jasneee v poho :-) :D
@ neasy « čtv 9:32 am »
taky dobry dneska se budu poflakovat a hrat s vami ju
@ p4tresss « čtv 9:31 am »
konečne trochu oddych od prace
@ VOJTTANOOO « čtv 9:31 am »
joooo jde to :-) a co ty ? :D
@ neasy « čtv 9:31 am »
je to tak
@ p4tresss « čtv 9:30 am »
Sviatočne :D
@ neasy « čtv 9:30 am »
a jak se mate?
@ p4tresss « čtv 9:29 am »
Ako dlho bude údržba prosim ? :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:25 am »
ahoj, predpokladany konec udrzby ? :D
@ TomasFoxx « čtv 9:23 am »
@neasy,  čaaau kamo
@ neasy « čtv 9:17 am »
CUS CUS
@ Vydesenej « čtv 9:06 am »
hh a stánky zas dole :(
@ Hakan « stř 11:44 pm »
TomasFoxx píše: jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
To máš na další roky, aby se nemuselo vymýšlet nic dalšího
@ MastnyRozek « stř 7:44 pm »
@Narsi,  Aha dobře, děkuji :)
@ Narsi « stř 7:43 pm »
Zdravím, je prázdná jen pokud neprobíhá zrovna žádný vstup.
@ MastnyRozek « stř 7:41 pm »
@Mionix,  Ahoj na vývěsní tabuli ve městě po zvolení možnosti vstup do ugorohu se objevuje pouze prázdná tabulka https://i.imgur.com/f1lsa1D.png
@ Mionix « stř 5:46 pm »
@Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
@ Suko201 « stř 5:04 pm »
Takže ty časy jsou Teda 8:10 12:10 16:10 a 20:10?
@ Narsi « stř 4:09 pm »
V 16:10
@ TomasFoxx « stř 4:05 pm »
nema ted bejt dalsi boj o ugoroth?
@ TomasFoxx « stř 1:50 pm »
jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
@ Suko201 « stř 1:03 pm »
Narsi píše: Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
aha, tak to si asi pamatuji špatně, dobře. Díky :-D
@ Narsi « stř 1:02 pm »
Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
@ Suko201 « stř 12:58 pm »
Mě by zajímalo, kdo jako vymyslel ty časy těch válek. Však to normální pracující člověk, co má aspoň trochu i život tam venku, nemůže stihnout. Max tak jeden ten čas a to je dobrá bída. Bylo by dobré to doupravit.
@ TomasFoxx « stř 12:44 pm »
u tech kosti musi byt jmeno dyl, realne jsem ted v zamasku jen behal kolem zlute a cervene a kradl jim to ze zeme
@ Mionix « stř 12:41 pm »
@Valkaryan,  budou. Vyčkejte prosím do zítra.
@ Vydesenej « stř 12:40 pm »
Já teda čekal že to bude 15min jedna 15min druha 15min 3 a dál :D a ne že dropnu všechny naráz ale ok no
@ Relly « stř 12:30 pm »
@TomasFoxx,  To je záměr. Vracíme se do starých časů.
@ TomasFoxx « stř 12:25 pm »
a ent je prej nejakej buglej, ze ukazuje chx
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
1v1 poust ch3
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
@Vydesenej,  tak pod
@ Narsi « stř 12:21 pm »
Zdravím, je to v řešení. Děkujeme za trpělivost.
@ Vydesenej « stř 12:03 pm »
Tak já tě tímto vyhlašuju
@ TomasFoxx « stř 12:01 pm »
nefunguje vam vyhlaseni boha, tu cekame zbytecne
@ Valkaryan « stř 10:07 am »
Kdy budou v prodeji kloubouky?
@ Mionix « stř 7:39 am »
@Nonepovideeej,  Nejdou, jediné co jdou jsou z truhel. Ty co jsou z kalendáře se nově nastavovali neprodejné. Aby si nedělali hráči 100vky účtů a pak to neprodávali.
@ Vydesenej « stř 7:00 am »
Díky že jste udělali nějaký zajimavý vstup do Ugorohu a není to zas to stejné :)
@ Nonepovideeej « úte 11:38 pm »
Může mi někdo říct, proč nejdou dát do shopu zahradnická povolení z eventu a ani s nimi obchodovat? :(
@ Vydesenej « úte 5:47 pm »
Se to dostane ta údržba až na čtvrtek možná
@ gagefranjo « úte 4:11 pm »
Přicházejí velký změny (korektury)
@ Hakan « úte 12:53 pm »
To posouvání údržby je fakt parádní :lol:
@ Nonepovideeej « čtv 8:55 pm »
@Mionix,  Krásná práce :)
@ Mionix « čtv 6:57 pm »
@Nonepovideeej,  proto jsem to psal. GA byl tak šikovný, že to dokázal opravit bez údržby. :-)
@ Nonepovideeej « čtv 4:35 pm »
Mně se meteory dneska už spawnují celý den normálně :)
@ Mionix « čtv 7:48 am »
Tak chyba se spawnem meteorů snad opravena. Vyzkoušejte.
@ kovardominik « stř 9:55 pm »
když tu máme soutěž ke dni tance, všimnul si někdo že není ani jeden tanec při kterém by si postava s mečem v ruce neusekla hlavu a všechny ostatní části těla (kdyby to šlo samozřejmě)?
@ Mionix « stř 7:31 pm »
Ráno bude chviličková mimořádná údržba kvůli spawnu meteorů. Omlouváme se, GA hledá chybu.

Who is chatting