Otázka ohledně ČDB a žraločce
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
- BeerBelly
- Lv.19
- Dal poděkování: 45 poděkování
- Dostal poděkování: 100 poděkování
Re: Otázka ohledně ČDB a žraločce
Ja mám taktiež žraldu a aj keď tam neni RK, myslím, že je lepšia.
Jeho revírom je Shinsoo
. Jeho tempo je smrtiace. Jeho súpermi sú afk hráči, dropovia a buffky. Je v nasadení vo dne v noci. Lejno z Jinna
. Naša smrť je jeho prácou

BeerBellyYT:https://www.youtube.com/channel/UCksM6G ... subscriber

BeerBellyYT:https://www.youtube.com/channel/UCksM6G ... subscriber
-
- Lv. 12
- Dal poděkování: 137 poděkování
- Dostal poděkování: 137 poděkování
- Saito
- Lv.7
- Dal poděkování: 11 poděkování
- Dostal poděkování: 44 poděkování
Zdravím,
já osobně jsem spokojeným uživatelem Čepele dračího boha, poněvadž jsem si uvědomil, že působí téměř konstantní škody a hráč tedy ví, co má očekávat.
Průměrná hodnota útoku u ČDB činí 449,5 (433-466) a u žraloka 471,5 (415-528). Z těchto informací tedy lze odvodit, že rozdíl činí 22, což není moc, když vezmu v potaz, jak jednoduše to může vlastník ČDB dohnat bonusem Síla +12 (24 hodnota útoku) a dokonce kouzlit rychleji než vlastník žraloka, u kterého není samozřejmostí mít bonus 20 rychlost kouzlem. Mně osobně by to celkem vadilo, poněvadž se díky tomuto bonusu průraz či prudká rána načítá o sekundu či více rychleji.
Na druhou stranu bych se vůbec nebránil, kdyby mi někdo nabídl žraloka s 20 %+ schopností, 20 rychlostí kouzel a silou +8 až 12, ale uvědomte si, že za takového žraloka budete muset sáhnout do kapsy opravdu hluboko. Pokud byste ho chtěli dokonce natočit, náklady by možná přesahovaly i 100 kkk, kdežto ČDB s 20/10/12 SIL lze natočit v průměru za 12 kkk a koupit se dá za pouhých 2-3 kkk. (Není lepší jít rovnou na 132 pro temnou čepel s tím, že po cestě ušetříte a raději zvolíte ČDB?)
Co se týče toho, že ČDB nemá poškození schopností, je důležité brát v potaz, že nemá ani průměrnou škodu, která je u prvotřídních žraloků v opravdu velkém mínusu a ještě k tomu se ohání příšernou rychlostí. Já osobně sekám, pokud se mi zrovna načítají kouzla nebo jsem s někým v souboji tělo na tělo. Vy snad nesekáte, když s někým máte PvP a momentálně nemáte k dispozici kouzla? Předpokládám, že ano. Já proto zvolil zdobený nebeský náhrdelník a průnik jsem vytáhl na 86 % a nemohu si stěžovat.
S pozdravem
Saito
já osobně jsem spokojeným uživatelem Čepele dračího boha, poněvadž jsem si uvědomil, že působí téměř konstantní škody a hráč tedy ví, co má očekávat.
Průměrná hodnota útoku u ČDB činí 449,5 (433-466) a u žraloka 471,5 (415-528). Z těchto informací tedy lze odvodit, že rozdíl činí 22, což není moc, když vezmu v potaz, jak jednoduše to může vlastník ČDB dohnat bonusem Síla +12 (24 hodnota útoku) a dokonce kouzlit rychleji než vlastník žraloka, u kterého není samozřejmostí mít bonus 20 rychlost kouzlem. Mně osobně by to celkem vadilo, poněvadž se díky tomuto bonusu průraz či prudká rána načítá o sekundu či více rychleji.
Na druhou stranu bych se vůbec nebránil, kdyby mi někdo nabídl žraloka s 20 %+ schopností, 20 rychlostí kouzel a silou +8 až 12, ale uvědomte si, že za takového žraloka budete muset sáhnout do kapsy opravdu hluboko. Pokud byste ho chtěli dokonce natočit, náklady by možná přesahovaly i 100 kkk, kdežto ČDB s 20/10/12 SIL lze natočit v průměru za 12 kkk a koupit se dá za pouhých 2-3 kkk. (Není lepší jít rovnou na 132 pro temnou čepel s tím, že po cestě ušetříte a raději zvolíte ČDB?)
Co se týče toho, že ČDB nemá poškození schopností, je důležité brát v potaz, že nemá ani průměrnou škodu, která je u prvotřídních žraloků v opravdu velkém mínusu a ještě k tomu se ohání příšernou rychlostí. Já osobně sekám, pokud se mi zrovna načítají kouzla nebo jsem s někým v souboji tělo na tělo. Vy snad nesekáte, když s někým máte PvP a momentálně nemáte k dispozici kouzla? Předpokládám, že ano. Já proto zvolil zdobený nebeský náhrdelník a průnik jsem vytáhl na 86 % a nemohu si stěžovat.
S pozdravem
Saito
Ve hře mě můžete nalézt pod jmény Saito, Raikage, Erethiel a Sukisora. Pokud byste tedy měli jakýkoliv dotaz, neváhejte napsat, rád odpovím.
- TraXi
- Lv. 12
- Dal poděkování: 76 poděkování
- Dostal poděkování: 20 poděkování
Ja som skúšal jeden experiment. Dmg s ČDB 35 8 sila 6 pohyb 20 kúzlo a so.žralokom 23% 12 pohyb. z piatich pokusov do prázdnej postavy bralo ČDB v priemere o 1200 dmg viac. To bolo do prázdnej postavy. Potom som postavu vybavil tak,aby mala obranu 60 war a 60 obojruc. tam brali obidve zbrane rovnaké dmg. Osobne uprednostňujem ČDB lebo sním mám dokopy 85 lidi čo sa mi výrazne prejavuje na dmg. Samozrejme najlepšia možnosť je.temná +6 +7 s dobrými bonusmi kde je schop 14%+ + lidi a dosť veľká hu. Ak máte na to peniaze a lvl tak temná je najlepšia možnosť
- Nippousek
- Lv.23
- Dostal poděkování: 150 poděkování
Žralok co jsem výše zmiňoval je LEPŠÍ než temná +7 s 12/20
Definitivní konec, aktivní pouze na fórku !
- TraXi
- Lv. 12
už jen kvôli minusovej prumke nieje. Do temnej ľahko natočiš aj otravu alebo kritik kdežto do.žraloka nie.Nippousek píše:Žralok co jsem výše zmiňoval je LEPŠÍ než temná +7 s 12/20
- Nippousek
- Lv.23
- Dostal poděkování: 150 poděkování
nejde o to co bys natočil,jde o to,co tam je.
A průmka ti je stejně k ničemu když sekama skoro nebereš..
A průmka ti je stejně k ničemu když sekama skoro nebereš..
Definitivní konec, aktivní pouze na fórku !
-
- Lv.26
- Dal poděkování: 72 poděkování
- Dostal poděkování: 129 poděkování
traxi a naco kritik?
vždyt mame buffy, ale mas pravdu nieje lepsi! a suhlasim taky s inviderom 

Oxymoron (z gréckeho oxys = ostrý, inteligentný + moros = tupý, pomalý, hlúpy) je spojenie slov protirečiaceho si významu, obyčajne podstatného mena a prídavného mena.
Možností je vždy viac, dôležitá je len naša voľba.
Talízman účesu
Zvýšme rozmanitosť zvierat na Ekure
Talízman účesu
- TraXi
- Lv. 12
Načo kritik? čím viac tým lepšie. Aj tak na kúzla vo válke nikdy 100% kritik nebude. Mysli si čo chceš ale ja určite zoberiem temnú.crazy8 píše:traxi a naco kritik?![]()
vždyt mame buffy, ale mas pravdu nieje lepsi! a suhlasim taky s inviderom
-
- Lv.26
- Dal poděkování: 72 poděkování
- Dostal poděkování: 129 poděkování
ja vim taky som za temnu ale kritik nad 100% je zbytočnost a v kuzlach nemožeš mat nikdy 100% kritik aj keby si mala 5000 %

Oxymoron (z gréckeho oxys = ostrý, inteligentný + moros = tupý, pomalý, hlúpy) je spojenie slov protirečiaceho si významu, obyčajne podstatného mena a prídavného mena.
Možností je vždy viac, dôležitá je len naša voľba.
Talízman účesu
Talízman účesu
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Bisky « sob 9:44 pm »

@
Mionix « sob 7:05 pm »

@
Mionix « sob 7:03 pm »

@
Suko201 « sob 4:29 pm »

@
TomasFoxx « sob 3:58 pm »

@
Tomori « sob 3:39 pm »