Ekura-názory? Změny?

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
elaverka
Lv.9
Lv.9
Dal poděkování: 40 poděkování
Dostal poděkování: 8 poděkování

Re: Ekura-názory? Změny?

Příspěvek od elaverka » úte 29. črc 2014 11:09:45

Můj názor jen k bodu SWAMP, podle mě by byla hloupost rušit swamp když tu je a hráči si mohou vydělat yangy na jiné věci. Pane Ing jen by mě zajímalo jaký máš lv zřejmě už běháš do HG a štve tě že už nemůžeš prodávat pirátky a podobné věci draho.
Jinak Ekura je perfektní server a vedení pracuje dobře. Přála bych ti názory vedení na Quad Core. Ty s hráči nic neřeší pouze ti odepíší tak jsme rozhodly a basta.

Cepino
Lv.38
Lv.38
Dal poděkování: 874 poděkování
Dostal poděkování: 1257 poděkování

Příspěvek od Cepino » úte 29. črc 2014 12:05:35

Proč by se jako měl rušit swamp? Kde si mají větší levely vydělávat, když třeba HG nechodí?
ObrázekCepino19731RenegatObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Obrázek WP suraObrázek150HotovoPPPM6

slusnej
Lv.36
Lv.36
Dostal poděkování: 174 poděkování

Příspěvek od slusnej » úte 29. črc 2014 13:28:43

Ing píše: 1)Jaký máte názor na EKURU?

2)Co si myslíte o ekonomice jako takové a jak by se dala nejlépe řešit?

3)Myslíte si že SWAMP, by se měl zrušit?

4)Co nejvíce zatěžuje ekonomiku sINDICATE?

5)Jaký je váš současný názor na tým? Myslíte si že pracují na plno, nebo že mají rezervy?
1. Názor na server mám takovej, že lepší privat jsem nikdy nenašel, a to sem jich pár opravdu zkoušel a nedá se to srovnat s ekurou ani z daleka, sice je pravda že začátky mě bavili více, ale časem musí vždy přijít něco nového, a potom by to nejspíš nikdo nehrál no, ale opravdu jsem rád že jsem hráčem tohodle projectu.
2. O ekonomice si myslím že stím nic nenaděláme, protože ceny si určujem my sami hráči, nikdo jiný, a jak jsi napsal poznámku ohledně střepů nedivím se že se prodávaj pod 20kk, co bys chtěl když toho jsou stánky plné, dřív to byl problém to ano, ale teď je všeho až příliš a nedivím se že to klesá, nikdy nebude vše trvat věčně, taktéž ani ceny u věcí.
3. Swamp by se nejspíše neměl rušit, jediná věc kde si hráč asi dobře zaexpí a především vydělá, možná bych upravil poměr yangů atd, aby to nebylo vše tak vysoké, protože je to celkem hard mode když si člověk za hodinu a půl např vydělá 1kkk, a ohledně toho expení, nevím kde by mohl hráč jinde expit do 120 než swamp, protože Cidonie je vážně hřích. A především si stím určitě dal team velkou práci.
4. přeskakuji
5. Názor na team mám takovej, dokud se tu nic nebude dělat za zády hráčů, tak budu vždy spokojenej s práci co odvedli, jediné co mě tu sklamalo je tak max HG, to je vážně katastrofa, nebaví mě to tam ale to sem nejspíš nepatří, takže jsem rád za starej team co byl a ovšem i za team co je teď.
Obrázek

Ing
Lv.4
Lv.4
Dal poděkování: 6 poděkování

Příspěvek od Ing » úte 29. črc 2014 15:23:38

Kdyby jste četli moje názory, tak jsem nepsal o zrušení... :) Děkuji za vaše názory. :)
sINDICATE, byl dobrý server. TOP server když začínal, řekl bych že stále velmi dobrý je, ale už ten server nikdy nebude jako býval. Kdo nepoznal začátek, neví o čem je řeč!!

Pippi
Lv.17
Lv.17
Dal poděkování: 15 poděkování
Dostal poděkování: 37 poděkování

Příspěvek od Pippi » úte 29. črc 2014 15:28:45

1.Jeden z nej privatu vubec-vseobecne,dal nebudu rozebirat.
2.Na ekonomiku nemam co rict,protoze ceho je prilis,toho je moc.Jen mensi pripominka,dnes uz ma skoro kazdy treti hrac minimalne 1 dropera do kde jake lokace,nac neco kupovat?Mozna jen zacatecnik koupi strep,sutr,jiny si ho dropne a kdyz uz toho je v obehu moc,musi se s cenou dolu,nebo se na to divejte v invu jak na obrazek,kdyz chrtite kazdy yang. :D
3.Swamp byla velka evoluce a prelom vydelavani na vyssich levlech.Rusit ho???To rovnou zrus svuj ucet. :ts:
4.Co zatezuje ekonomiku...droper,droper,droper....hamty hamty at mam vic jak tam ty.... ;) Vic nemam co dodat.
5.Tym je skvely a mame co docineni s gm,ga atd.,kteri si nas vazi a vnimaj pripominky i podnety hracu.Tvori hru,ktera jde stale do predu,par vyjimek se tady najde,ale ne vse jde na 100% hned na poprve a ne vse se hned vydari,hraci jsou jen narocnejsi a cekaji mnohem vic.Trpelivost. ;)

PS. Vic uz jsem se nechtel rozepisovat,to by bylo zas na dlouhou diskuzi a nemejte mi za zle i trochu kritiky,at se vam vsem dari. ;)
Někdy porážka bolí,ale kdo umí prohrávat,umí i žít...
A ti druzí prohrávají sami se sebou.

dhdhdhd
Lv.24
Lv.24
Dal poděkování: 93 poděkování
Dostal poděkování: 37 poděkování

Příspěvek od dhdhdhd » úte 29. črc 2014 15:54:12

Prndání o ničem !

:arrow: Nechápu proč by se měl rušit SWAMP a proč Ti vlastně vadí...
Mapa jako každá jiná, když budeš umět, tak vyděláš stejně jako ve Swampu třeba i v Metinlandu . . . . tak že bychom třeba zrušili i Metinland? :normal?:

:arrow: Tým Ekury super, jen bych byl rád za větší informovanost.

:arrow: A ekonomika? Nechápu o co tu jde . . . rohlíky taky kdysi stávali padesátník a zmrzliny korunu. -> Čím víc lidí v Kerindoru, tím levnější věci z Kerindoru. (A tak je to u všech map)
Konec s Ekurou!
Bylo mi s Vámi dobře ;)

Finrod
Lv.4
Lv.4
Dostal poděkování: 6 poděkování

Příspěvek od Finrod » úte 29. črc 2014 17:38:56

Rád bych se vyjádřil ke zrušení swampu - jak někdo může napsat, že by jej chtěl zrušit, když tak také vydělával jako každý v dnešní době. Právě díky ekonomice je potřeba swampu, abychom na výbavu např. do HG vůbec měli ;)
I s malým kašpárkem se dá zahrát velké divadlo.

MegaSuraS
Lv.21
Lv.21
Dal poděkování: 50 poděkování
Dostal poděkování: 50 poděkování

Příspěvek od MegaSuraS » čtv 31. črc 2014 14:14:16

Určitě sindi hodně upadl.. Stačí se podívat kolik lidí odešlo.. Já sám už přestal také hrát metin.. Co se swampu týče, tak mapa je okoprírovaná a mobové stáhnutí z dávnějších verzí metinů, takže bludy, že s tím byla práce je hloupost.. A swamp rozhodně rušit je pitomost, protože mnoho hráčů si nasbíraly desítky, ne-li stovky miliard.. A myslím si, že se to vymklo kontrole.. Za mě určitě swamp docela dost poničil hru.. Pamatuju si časy, kdy sme s 3vK a podobnýmy cechy chodili na temného draka, a ještě dávnější dobu, kdy tichoš a spol expili na bossích někde na lvlu 115 :D

K těm cenám.. :D No, je to prostě nedomyšlené.. Když 1 věc stojí 5-20kkk ... A i kdyby, dobrá, jsou tak drahé, ale metin nemá být sólo hra.. Kdysi rokli musely jít spolu 2-3 říše aby se to utáhlo, ted stačí 1 postava na sekání a další 4 na azachiely..
Naposledy upravil(a) MegaSuraS dne sob 14. úno 2015 17:16:15, celkem upraveno 1 x.

Ing
Lv.4
Lv.4
Dal poděkování: 6 poděkování

Příspěvek od Ing » sob 02. srp 2014 11:21:36

MegaSuraS-souhlasím... :) Rád vzpomínám na staré časy. Pamatuji když jsem šel s červenou a se žlutou dohromady na draka. Dneska to mohu jít sám...
sINDICATE, byl dobrý server. TOP server když začínal, řekl bych že stále velmi dobrý je, ale už ten server nikdy nebude jako býval. Kdo nepoznal začátek, neví o čem je řeč!!

Odpovědět

• You do not have permission to post in chat.
@ Suko201 « čtv 5:10 pm »
diver píše:
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
tma je pořád stejná, ale drop košťat je mnohem těžší.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
yes tak na starších videích je to zorne pole mnohem menší.. Ale takto černě je to už minimálně druhým rokem. Bohužel
@ TomasFoxx « čtv 4:05 pm »
taková kontrolni otazka, nez mi zacne srotovat mozek s tajnym ukolem, urcite byly pridane 2 nove hodnosti? my totiz vidime jen jednu
@ diver « čtv 3:34 pm »
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
@ Suko201 « čtv 3:07 pm »
@ diver « čtv 2:01 pm »
Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
@ Suko201 « čtv 11:21 am »
Mionix píše: @Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
ok, takže když to včera začalo ve 12, tak od toho času každé 4h bude boj až do konce eventu, chápu už správně? Nevím, kde sem předtím četl že 4x denně :’D
@ neasy « čtv 9:59 am »
:heart:
@ VOJTTANOOO « čtv 9:46 am »
@neasy uz to bezi :D
@ neasy « čtv 9:41 am »
tak napiste az to půjde :fight:
@ p4tresss « čtv 9:39 am »
dneska by to šlo :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:34 am »
no jasneee v poho :-) :D
@ neasy « čtv 9:32 am »
taky dobry dneska se budu poflakovat a hrat s vami ju
@ p4tresss « čtv 9:31 am »
konečne trochu oddych od prace
@ VOJTTANOOO « čtv 9:31 am »
joooo jde to :-) a co ty ? :D
@ neasy « čtv 9:31 am »
je to tak
@ p4tresss « čtv 9:30 am »
Sviatočne :D
@ neasy « čtv 9:30 am »
a jak se mate?
@ p4tresss « čtv 9:29 am »
Ako dlho bude údržba prosim ? :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:25 am »
ahoj, predpokladany konec udrzby ? :D
@ TomasFoxx « čtv 9:23 am »
@neasy,  čaaau kamo
@ neasy « čtv 9:17 am »
CUS CUS
@ Vydesenej « čtv 9:06 am »
hh a stánky zas dole :(
@ Hakan « stř 11:44 pm »
TomasFoxx píše: jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
To máš na další roky, aby se nemuselo vymýšlet nic dalšího
@ MastnyRozek « stř 7:44 pm »
@Narsi,  Aha dobře, děkuji :)
@ Narsi « stř 7:43 pm »
Zdravím, je prázdná jen pokud neprobíhá zrovna žádný vstup.
@ MastnyRozek « stř 7:41 pm »
@Mionix,  Ahoj na vývěsní tabuli ve městě po zvolení možnosti vstup do ugorohu se objevuje pouze prázdná tabulka https://i.imgur.com/f1lsa1D.png
@ Mionix « stř 5:46 pm »
@Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
@ Suko201 « stř 5:04 pm »
Takže ty časy jsou Teda 8:10 12:10 16:10 a 20:10?
@ Narsi « stř 4:09 pm »
V 16:10
@ TomasFoxx « stř 4:05 pm »
nema ted bejt dalsi boj o ugoroth?
@ TomasFoxx « stř 1:50 pm »
jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
@ Suko201 « stř 1:03 pm »
Narsi píše: Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
aha, tak to si asi pamatuji špatně, dobře. Díky :-D
@ Narsi « stř 1:02 pm »
Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
@ Suko201 « stř 12:58 pm »
Mě by zajímalo, kdo jako vymyslel ty časy těch válek. Však to normální pracující člověk, co má aspoň trochu i život tam venku, nemůže stihnout. Max tak jeden ten čas a to je dobrá bída. Bylo by dobré to doupravit.
@ TomasFoxx « stř 12:44 pm »
u tech kosti musi byt jmeno dyl, realne jsem ted v zamasku jen behal kolem zlute a cervene a kradl jim to ze zeme
@ Mionix « stř 12:41 pm »
@Valkaryan,  budou. Vyčkejte prosím do zítra.
@ Vydesenej « stř 12:40 pm »
Já teda čekal že to bude 15min jedna 15min druha 15min 3 a dál :D a ne že dropnu všechny naráz ale ok no
@ Relly « stř 12:30 pm »
@TomasFoxx,  To je záměr. Vracíme se do starých časů.
@ TomasFoxx « stř 12:25 pm »
a ent je prej nejakej buglej, ze ukazuje chx
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
1v1 poust ch3
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
@Vydesenej,  tak pod
@ Narsi « stř 12:21 pm »
Zdravím, je to v řešení. Děkujeme za trpělivost.
@ Vydesenej « stř 12:03 pm »
Tak já tě tímto vyhlašuju
@ TomasFoxx « stř 12:01 pm »
nefunguje vam vyhlaseni boha, tu cekame zbytecne
@ Valkaryan « stř 10:07 am »
Kdy budou v prodeji kloubouky?
@ Mionix « stř 7:39 am »
@Nonepovideeej,  Nejdou, jediné co jdou jsou z truhel. Ty co jsou z kalendáře se nově nastavovali neprodejné. Aby si nedělali hráči 100vky účtů a pak to neprodávali.
@ Vydesenej « stř 7:00 am »
Díky že jste udělali nějaký zajimavý vstup do Ugorohu a není to zas to stejné :)
@ Nonepovideeej « úte 11:38 pm »
Může mi někdo říct, proč nejdou dát do shopu zahradnická povolení z eventu a ani s nimi obchodovat? :(
@ Vydesenej « úte 5:47 pm »
Se to dostane ta údržba až na čtvrtek možná
@ gagefranjo « úte 4:11 pm »
Přicházejí velký změny (korektury)
@ Hakan « úte 12:53 pm »
To posouvání údržby je fakt parádní :lol:
@ Nonepovideeej « čtv 8:55 pm »
@Mionix,  Krásná práce :)
@ Mionix « čtv 6:57 pm »
@Nonepovideeej,  proto jsem to psal. GA byl tak šikovný, že to dokázal opravit bez údržby. :-)
@ Nonepovideeej « čtv 4:35 pm »
Mně se meteory dneska už spawnují celý den normálně :)
@ Mionix « čtv 7:48 am »
Tak chyba se spawnem meteorů snad opravena. Vyzkoušejte.
@ kovardominik « stř 9:55 pm »
když tu máme soutěž ke dni tance, všimnul si někdo že není ani jeden tanec při kterém by si postava s mečem v ruce neusekla hlavu a všechny ostatní části těla (kdyby to šlo samozřejmě)?
@ Mionix « stř 7:31 pm »
Ráno bude chviličková mimořádná údržba kvůli spawnu meteorů. Omlouváme se, GA hledá chybu.
@ Mionix « stř 6:00 pm »
@Nonepovideeej:up: děkuji
@ Nonepovideeej « stř 5:39 pm »
Ty meteory nejdou spawnout vůbec nikde, kde se normálně dají spawnout a eventové prémko mi taky nefunguje celý den..
@ Mionix « stř 4:52 pm »
@reeenda,  on sám z nedostupného místa zmizí a objeví se jinde, do toho sahat GM nesmí

Who is chatting

offline Bisky 
offline Mionix