Nové věci v IS
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
- Cepino
- Lv.38
- Dal poděkování: 874 poděkování
- Dostal poděkování: 1257 poděkování
Re: Nové věci v IS
Mně osobně to zase naopak přijde jako velké plus. Proč člověk platící nemalé částky, by si nemohl za ten příplatek pořídit věci na 100% zlepšení na +8? Když to srovnám s ofikem, kde kdo platí tak nemá žádnou výhodu oproti neplatícímu, tak zde na privátu to vidím jako positivum. Tam můžete narvat 100000 korun, ale například nemáte žádnou záruku, že uděláte věc na +9 a naopak nějaký šmudla co to práskne párkrát bez jakéhokoliv zaplacení na kováře vě věži uková +9 oproti vám. Zde tu výhodu za ten příplatek máte. Je zajímavé, že tu nikdo neprotestoval proti kovářovkám a mudrcovkám, což jsou némlich ty samé věci. A naopak, stále tu voláte po tom, že člověk začínající nemá šanci dohnat náskok miliardářů, tak zde je předmět, který tento problém dokonale pomáhá vyrovnávat.
![]() | Cepino19731 | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | 150 | Hotovo | P | P | P | M6 |
- slusnej
- Lv.36
- Dostal poděkování: 174 poděkování
Ale co když ten člověk nechce využívat IS ale musí hrát bez nějakých věcí z IS.Než se mě někdo zeptá proč by nemohl, nebo něco podobného, tak např nemá dost peněz aby mohl ještě vrážet do hry.Cepino píše:Mně osobně to zase naopak přijde jako velké plus. Proč člověk platící nemalé částky, by si nemohl za ten příplatek pořídit věci na 100% zlepšení na +8? Když to srovnám s ofikem, kde kdo platí tak nemá žádnou výhodu oproti neplatícímu, tak zde na privátu to vidím jako positivum. Tam můžete narvat 100000 korun, ale například nemáte žádnou záruku, že uděláte věc na +9 a naopak nějaký šmudla co to práskne párkrát bez jakéhokoliv zaplacení na kováře vě věži uková +9 oproti vám. Zde tu výhodu za ten příplatek máte. Je zajímavé, že tu nikdo neprotestoval proti kovářovkám a mudrcovkám, což jsou némlich ty samé věci. A naopak, stále tu voláte po tom, že člověk začínající nemá šanci dohnat náskok miliardářů, tak zde je předmět, který tento problém dokonale pomáhá vyrovnávat.
Takže nezlob se na mě, ale napsal si pěknou bĺbost.

- shvetseek
- Lv.31
- Dal poděkování: 1218 poděkování
- Dostal poděkování: 457 poděkování
Jasně, kdo si tu schopku+8 nadělal do teď, tak si asi rve vlasy, ale mně tohle zrovna přijde, jako pěkný pokus udržení hráčské populace. Ze začátku se říkalo, že si dračí věci bude moci dovolit jen málokdo a to ještě nikdo nevěděl, jakou nasadíte cenovku.
Však zpytujte vlastní svědomí: průmka za 50kk a schopka za 700 a víc? Jako fakt?
Jen pro info, pro mě je to pořád moc drahý. Nejenom ten item, ale celá ta dračí šaráda.
Peace and love!
Však zpytujte vlastní svědomí: průmka za 50kk a schopka za 700 a víc? Jako fakt?

Jen pro info, pro mě je to pořád moc drahý. Nejenom ten item, ale celá ta dračí šaráda.

Peace and love!
"Happines only real when shared."
- Cepino
- Lv.38
- Dal poděkování: 874 poděkování
- Dostal poděkování: 1257 poděkování
Kde jsem napsal jakou blbost, kde píšu o tom, že musíš využívat IS. Právě o tom píšu, že člověk, který na to má peníze, tak díky tomu má výhodu a může si výhodněji zlepšovat než ten, který do hry peníze nedá. A dále, podívejte se kolik je na serveru od zavedeních dračích věcí těchto věci +9 ? Zlomek co ostatních +9 věcí. Ukovat celou výbavu dračích +9 a to nemluvím kdybys chtěl více verzí, PvP, HG 1 patro, HG druhé atd, tak to není prostě pro běžného hráče reálné, buď musíš být těžkej miliardář nebo denně chodit HG alespoň 5x. Takhle se trochu alespoň ulehčí to ukovat. Přijde ti normální, že shelko +9 stojí miliardu a dračí +9 50? Mě to přijde teda dost ujetá cena. A na závěr, píšeš tu, že nemůžeš využívat IS, to jsi napsal pěknou blbost, když můžeš prodat pruty za BSD a využívat IS jako ty co si to platí. Být já majitel, tak to dám jen za SD a to by teprve bylo řevu.slusnej píše:Ale co když ten člověk nechce využívat IS ale musí hrát bez nějakých věcí z IS.Než se mě někdo zeptá proč by nemohl, nebo něco podobného, tak např nemá dost peněz aby mohl ještě vrážet do hry.Cepino píše:Mně osobně to zase naopak přijde jako velké plus. Proč člověk platící nemalé částky, by si nemohl za ten příplatek pořídit věci na 100% zlepšení na +8? Když to srovnám s ofikem, kde kdo platí tak nemá žádnou výhodu oproti neplatícímu, tak zde na privátu to vidím jako positivum. Tam můžete narvat 100000 korun, ale například nemáte žádnou záruku, že uděláte věc na +9 a naopak nějaký šmudla co to práskne párkrát bez jakéhokoliv zaplacení na kováře vě věži uková +9 oproti vám. Zde tu výhodu za ten příplatek máte. Je zajímavé, že tu nikdo neprotestoval proti kovářovkám a mudrcovkám, což jsou némlich ty samé věci. A naopak, stále tu voláte po tom, že člověk začínající nemá šanci dohnat náskok miliardářů, tak zde je předmět, který tento problém dokonale pomáhá vyrovnávat.
![]() | Cepino19731 | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | 150 | Hotovo | P | P | P | M6 |
-
- Lv.19
- Dal poděkování: 45 poděkování
- Dostal poděkování: 27 poděkování
Ale vždyť to může sehnat ve hře a nemusí za to dávat SDslusnej píše:Ale co když ten člověk nechce využívat IS ale musí hrát bez nějakých věcí z IS.Než se mě někdo zeptá proč by nemohl, nebo něco podobného, tak např nemá dost peněz aby mohl ještě vrážet do hry.Cepino píše:Mně osobně to zase naopak přijde jako velké plus. Proč člověk platící nemalé částky, by si nemohl za ten příplatek pořídit věci na 100% zlepšení na +8? Když to srovnám s ofikem, kde kdo platí tak nemá žádnou výhodu oproti neplatícímu, tak zde na privátu to vidím jako positivum. Tam můžete narvat 100000 korun, ale například nemáte žádnou záruku, že uděláte věc na +9 a naopak nějaký šmudla co to práskne párkrát bez jakéhokoliv zaplacení na kováře vě věži uková +9 oproti vám. Zde tu výhodu za ten příplatek máte. Je zajímavé, že tu nikdo neprotestoval proti kovářovkám a mudrcovkám, což jsou némlich ty samé věci. A naopak, stále tu voláte po tom, že člověk začínající nemá šanci dohnat náskok miliardářů, tak zde je předmět, který tento problém dokonale pomáhá vyrovnávat.
Tana83
Dragon Shaman
130+ lvl
Dragon Shaman
130+ lvl
- tyranka
- Lv.26
- Dal poděkování: 262 poděkování
- Dostal poděkování: 254 poděkování
Sebral si mi slova.Xardass píše:Ale vždyť to může sehnat ve hře a nemusí za to dávat SDslusnej píše:Ale co když ten člověk nechce využívat IS ale musí hrát bez nějakých věcí z IS.Než se mě někdo zeptá proč by nemohl, nebo něco podobného, tak např nemá dost peněz aby mohl ještě vrážet do hry.Cepino píše:Mně osobně to zase naopak přijde jako velké plus. Proč člověk platící nemalé částky, by si nemohl za ten příplatek pořídit věci na 100% zlepšení na +8? Když to srovnám s ofikem, kde kdo platí tak nemá žádnou výhodu oproti neplatícímu, tak zde na privátu to vidím jako positivum. Tam můžete narvat 100000 korun, ale například nemáte žádnou záruku, že uděláte věc na +9 a naopak nějaký šmudla co to práskne párkrát bez jakéhokoliv zaplacení na kováře vě věži uková +9 oproti vám. Zde tu výhodu za ten příplatek máte. Je zajímavé, že tu nikdo neprotestoval proti kovářovkám a mudrcovkám, což jsou némlich ty samé věci. A naopak, stále tu voláte po tom, že člověk začínající nemá šanci dohnat náskok miliardářů, tak zde je předmět, který tento problém dokonale pomáhá vyrovnávat.
Pokud jsem včera dobře koukal na ty návody od Aranye tak úplně na konci je návod na peříčko. Takže ve hře se to dá získat a člověk nemusí utrácet SD v Item shopu.
Majitelka cechu a pozemku DragonForce.
![]() | fixi | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | 150 | Full | 2xP | P | 2xP | G3+ |
-
- Lv.36
- Dal poděkování: 39 poděkování
- Dostal poděkování: 332 poděkování
No žádný návod sem nenašeltyranka píše:
Pokud jsem včera dobře koukal na ty návody od Aranye tak úplně na konci je návod na peříčko. Takže ve hře se to dá získat a člověk nemusí utrácet SD v Item shopu.

Jinak Cepino,netahej sem pořád ten offik. Sindi bylo vždy odlišné tím,že itemáci nemají takovou výhodu oproti normálním hráčům

Smrt vždycky stojí po boku bojovníka,
jídá s ním u stolu a uléhá s ním na lože.
Smrt je ta nejvěrnější milenka.
Ale je zbytečné si jí všímat,
dokuď vás nepožádá o polibek.
jídá s ním u stolu a uléhá s ním na lože.
Smrt je ta nejvěrnější milenka.
Ale je zbytečné si jí všímat,
dokuď vás nepožádá o polibek.
- tyranka
- Lv.26
Bohužel jsem pracovně mimo, ale jakmile se dostaví někdo z kamarádů hned ověřím pokud mě někdo nepředběhne a nekoukne na konec návodů.lordsword píše:No žádný návod sem nenašeltyranka píše:
Pokud jsem včera dobře koukal na ty návody od Aranye tak úplně na konci je návod na peříčko. Takže ve hře se to dá získat a člověk nemusí utrácet SD v Item shopu.Jinak si myslím,že to přidání do IS není vůbec kvůli dračím věcem,ale nejspíš s předstihem pro nové věci které bude ještě obtížnější vykovat.No,ale je to jen můj názor a necháme se překvapit
Jinak Cepino,netahej sem pořád ten offik. Sindi bylo vždy odlišné tím,že itemáci nemají takovou výhodu oproti normálním hráčům
-
- Lv.19
- Dal poděkování: 45 poděkování
- Dostal poděkování: 27 poděkování
Je to tam, na koncityranka píše:Bohužel jsem pracovně mimo, ale jakmile se dostaví někdo z kamarádů hned ověřím pokud mě někdo nepředběhne a nekoukne na konec návodů.lordsword píše:No žádný návod sem nenašeltyranka píše:
Pokud jsem včera dobře koukal na ty návody od Aranye tak úplně na konci je návod na peříčko. Takže ve hře se to dá získat a člověk nemusí utrácet SD v Item shopu.Jinak si myslím,že to přidání do IS není vůbec kvůli dračím věcem,ale nejspíš s předstihem pro nové věci které bude ještě obtížnější vykovat.No,ale je to jen můj názor a necháme se překvapit

Tana83
Dragon Shaman
130+ lvl
Dragon Shaman
130+ lvl
- tyranka
- Lv.26
Xandass děkuju za ověření. Vím, že nejsem slepá a překouknout se může každý.
Jediné co si pamatuju z receptu je, že jsou tam 3 truhly Craniona a nějaké nové věc za CB.
Děkuju za ověření a potvrzení.
Jediné co si pamatuju z receptu je, že jsou tam 3 truhly Craniona a nějaké nové věc za CB.
Děkuju za ověření a potvrzení.
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Suko201 « čtv 5:10 pm »

@
TomasFoxx « čtv 4:05 pm »

@
diver « čtv 3:34 pm »

@
Suko201 « čtv 3:07 pm »

@
diver « čtv 2:01 pm »

@
Suko201 « čtv 11:21 am »