Saggitarius píše:Můžete mi zde napsat číslo tiketu k prověření ?
A také svolení zveřejnit zde vaše tikety veřejně.
Neboť to jak zde píšete o arogantnosti a nadřazenosti, tak předem upřesním to, jak celá situace vznikla.
Zde jsou tikety o "flinte v zite". A klidne je muzete zverejnit.
Pokud by jste ale chtel tickety s arogantnosti a nadrazenosti to by byla potreba zajit trosku do historie.
Tiket c.
63841 ve, kterem zadavam casovy interval cca 16min. Tudiz to nebylo jedno vyhozeni (nikoli pad hry) do nefunkcni obrazovky ale nekolik pocas zadaneho casoveho pasma. Proto tam je taky napsano "Nestabilita HG" a co nasleduje po vyhozeni postavy t.j. prazdne okno.
Myslim, ze dostatecny duvod na to premyslet o nejakem problemu.
Zde mi bylo odepsano aby jsem
hodil flintu do zita.
Tiket c.
63849 je odvolani na uzavreny tiket c.63841 ve kterem mi je vysvetleno, ze jsem nepouzil spravnou sekci. (nevim jak u ostatnich ale ja jsem v te dobe v ponuke sekci "Chyby ve hre" nemel co je i ironicky napsano v tiketu), tudiz jsem vyuzil sekci "Ztraty pri padu hry", kterou sem pokladal za nejvhodnejsi.
Dovolim si citovat:
"Pokud si však přečtete první příspěvek, je tam hned několik bodů, které by s tím
dle zdravého rozumu mohly souviset. Cituji:
- Větší množství příšer způsobuje neúměrné lagy
- Problémy se stabilitou map na CHX
- Prověřit vysokých nároků na HW obecně"
Pouzivat slovnich spojeni (cervene vyznacene) na tehle urovni osobne beru jako kompenzovani neceho neznameho.
Dle meho nezdraveho rozumu:
- Ne zadne lagy jsem nemel ani jsem to nikde v tiketu nezminoval.
- Na CHX jsem mel bez problemu stanky 24h bez vyhozeni tudiz jsem se dle meho nezdraveho rozumu domnival, ze v HG muze byt nejaky jiny problem, protoze ani ve war risi co je CHX mi hru nevyhodilo (v pozdnejsich valkach uz ano) to je taky zmineno v tiketu.
- Nejsem ITckar tudiz mam opet nezdravy rozum.
PS: Dotycny co vyrizoval tiket dobre vi, jak vypada moje zadost pri padu hry v HG.
Pokud se o problemu tehdy vedelo a je zcela zrejme, ze minimalne ten co tiket vyrizoval o tom vedel, dostalo se mi odpovedi: "upozorňuji, že podobné případy kompenzovat nemůžeme, protože z pohledu našich logů to vypadá tak, že jste se z mapy odhlásil sám, nebo vinou chyby u vašeho internetového poskytovatele.", tak nevidim duvod proc by to ted melo byt jinak. Je to uplne ta sama situace akorat tehdy jsem se musel neustale logovat a ted zas postava misto bojovani jen necinne stoji v nekolik sekundovych intervalech. Presne pro tohle jsem hodil flintu do zita.