Královský systém v Chunjo, daně, pilíře atd.

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Odpovědět
Cecilka
Lv.3
Lv.3
Dal poděkování: 16 poděkování
Dostal poděkování: 16 poděkování

Re: Královský systém, daně, pilíře atd.

Příspěvek od Cecilka » pon 11. led 2016 22:55:22

Prospěšné??!!! Dle mého názoru ses tedy přiznal,že bereš úplatky.Styď se!To seš tedy král !!! Král Miroslav by se za tebe styděl :D

Chyu
Lv.39
Lv.39
Dal poděkování: 2969 poděkování
Dostal poděkování: 1179 poděkování

Příspěvek od Chyu » pon 11. led 2016 23:00:52

katarina píše:
Chyumgo píše:Osobně nechápu jak se může králem stát člověk, který vám na připomínku typu: "Dneska opět žádné sabotáže? Takhle to budem prohrávat pořád." odpoví stylem "nemam na to čas, nebreč a zkus si být králem ty"..

Zde by mě jen zajímalo jak jsou vyhodnocovány tyto podmínky, protože mi přijde že někteří jedinci tohle nesplňují ani z 5 %.
  • Král by měl svou říši podporovat ve válkách.
  • Král by měl být přátelský a obklopovat se schopnými spolubojovníky.
  • Král by neměl být prodejný.
  • Král by měl být zkušený a orientovat se dobře v okolním světě.
Tak do válek chodím většinou na poslední chvíli, protože prostě nemám čas tam jít dříve. Svou říši ve válce podporuji skoro nejlépe ze všech. Silných kamarádů mám spoustu. Prodejný no, když pouštím bosse, tak ať je to prospěšné i pro mě a bonusy jsem pouštěl každý den minimálně 2 :) a zkušený jsem dost a v okolním světě se orientuji dobře, tak co se ti nelíbí? :) :D
Proč si pak král, když nemáš na hru čas?
Podporu říše ve válce neberu podle toho kolik dáš CB a jaké máš úžasné kombo.
Třetí reakce - spíše jsem měl na mysli to slovo "přátelský"
Každý den minimálně dvakrát na jednu hodinu..meh.. :D

V Chunjo si bonus můžeme užít bonus za válku jednou za hodně dlouho dobu. A to se mi nechce pomýšlet ani na ty, co tady hrají poctivě, střádají každý tisíc yangu, čekají měsíc na to až nějakou náhodou vyhrajeme bonus za válku a budou si moct vykopat mapy a v konečném důsledku budou mít zrovna noční, takže opět nic..

Tak třeba přesně ten den co se to vše odehrálo. Sobota 9.1, říkal jsem ti že pokud oslabíme Shinsoo, tak už pak nebudou mít šanci nás dohnat. Ty jsi mi napsal že si mám udělat pořádné PvP a jít zkusit dělat sám, že nemáš čas.
A co se nestalo?
Obrázek
Naposledy upravil(a) Chyu dne pon 11. led 2016 23:06:02, celkem upraveno 1 x.

katarina
Lv. 11
Lv. 11
Dal poděkování: 30 poděkování
Dostal poděkování: 11 poděkování

Příspěvek od katarina » pon 11. led 2016 23:03:10

Ano, za vypouštění bossů 1 masivní výběh si beru vždy 2 mapy, myslím si, že to není nic hrozného, když jim pustím více jak 18 bossů a když to nechtějí dát, tak to jsou akurát chamtivci a mohou si zkusit dropovat v cido :D náhodou, kdyby to někdo chtěl pustit až budu král, tak mi můžete napsat :) :D

Cecilka
Lv.3
Lv.3
Dal poděkování: 16 poděkování
Dostal poděkování: 16 poděkování

Příspěvek od Cecilka » pon 11. led 2016 23:10:41

Takže jak zde již někdo napsal: DEGRADOVAL SI HODNOST KRÁLE NA LUMPA A VYŽÍRKU.
Velké zklamání. :(

Akemos
Lv.21
Lv.21
Dal poděkování: 100 poděkování
Dostal poděkování: 142 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Akemos » pon 11. led 2016 23:40:33

Pokud se nemýlim tak v chatu se oznamuje kde se trénink pořádá (poušt/udolí atd...),
Nikdy jsem neviděl aby někdo někoho vyhazoval.Takřka nikdo totiž ani nepřijde.
Zkušenost s našima Králíkama mam takovou že at to byl kdokoli i mimo cech,vždy když jsem mu naspal tak mi hodil(HG/swamp/atd...).

To že některý Králík bere za vypuštění bossů/meteorů či jiné havěti uplatky mi přijde hnusné(můj osobní názor).
proč je král zvýhodněn nad normální hodnost?Tak berme to tak že ten co bude hrát 2h z 24h a 3/4 času prostojí u skladu nemůže čekat že bude král.
Královská pokladna: My jsem si jako cech házeli cidi bosse(nepopíráme)ale pak jsem si stoupli ke skladu,nakoupily jme postavy s prutama 100kk a prodávaly je hned zpět.Tím sme dosáhly zas yangů v pokladně.
Spíše mi tu připadá že je tu problém jedné říše,Král který jak psal někdo nademnou nemá čas....nemá na sabotáže(viz naplnění kasy spoluhráči).

katarina
Lv. 11
Lv. 11
Dal poděkování: 30 poděkování
Dostal poděkování: 11 poděkování

Příspěvek od katarina » pon 11. led 2016 23:49:05

Akeme, na války mám vždy spoustu yangů v pokladně a pokud stihnu dojít domů z tréninku dříve, tak sabotáž dám rád, bohužel kvůli sportu to většinou nestíhám, ale to já neovlivním. A ti kteří mi napíšou, jestli bych jim to nepustil, tak jsou z té domluvy většinou spokojení, protože si umí spočítat, že je to výjde mnohem lépe než v cidonii.

Sabousek
Lv.26
Lv.26
Dal poděkování: 942 poděkování
Dostal poděkování: 482 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sabousek » úte 12. led 2016 1:09:09

Jako několikanásobná královna se nemohu nevyjádřit. Pro začátek odpovím na prvotní příspěvek od Cepina:

1 - Král nezískává žold. Svým způsobem hodnost krále je jako výhra v loterii. Ke konci týdne nikdo netuší, kdo bude králem příští týden, pouze tipuje. Ten kdo se účastní pravidelně válek má evidentně větší šanci na výhru než ten, kdo se jich neúčastní. Tak jako ten, kdo vsadí jeden sloupeček Sportky má menší šanci na bezva výhru než ten s plným losem. Výhry v loterii bývají přemrštěné, s tím je i srovnatelný zisk z dané hodnosti. To že je někdo ekonomické mysli a dokáže z toho vyždímat co nejvíce a poprat se s vlastním svědomím, je každého věc. Neschvaluji to, ale zároveň takovou vlastnost obdivuji, že je toho někdo schopen. (Když už jsem srovnávala tu loterii, proč nikomu nehla žlučí letošní výhra v loterii nebo proč tohle vadí člověku, který podporuje překupníky na tržnici???)
Navíc král spawnem příšer obětuje svůj čas a čas jsou peníze.

2 - Jsem pro zvýšení žoldu i na úkor pokladny, jelikož současný žold nepokryje ani náklady na investované eliky a kosti apod...Dále viz bod 1.

3 - Také mě to zajímá, na druhou stranu nechci se ochudit o jedno z mála překvapení, co tu pravidelně máme.

4 - Zhodnocení dřívějšího kralování a přínos pro říši a následné ovlivnění touto činností další kralování schvaluji. Ovšem nějaké kloudné nápady, jak to zařídit a soudit mě momentálně nenapadají. Rozhodně bych to ale nenechala na rozhodování neobjektivních hráčů.

5 - Nešťastně zvolené přídavné jméno.

6 - Spawn stojí po různu. Já osobně volím malé maximálně střední z několika důvodů.
- Malá vlna Cido se 4 bossy stojí 10kk, střední se 6ti 24kk a velká s 22ti 100kk. Tudíž nejméně likvidační pro pokladnu jsou ironicky malé vlny, kde za 100kk získáme 40bossů. tudíž i návratně zpět máme mnohem více prutů na daň než z velké vlny. Evidentně zde neplatí, že za více peněz je více muziky. Nad čímž mi rozum stojí nepochopením. (neekonomické srovnání platí i pro spawn bažin, královský spawn za daný peníz taky není žádná sláva, tj. mám ozkoušené a spočítané).
-Další nevýhoda extra velkých vln je jejich plocha, která se nevejde na mapu údolí orků a ohnivé země. Příšerky se tak bugujou nebo nezobrazí.
- Navíc se mi zdá i nevýhodné rozdělení žetonů pro nižší hodnosti. Přijde mi velice úsměvné, že vojevůdce, který je pouze 1 má jen možnost na dvojnásobek toho, co pěšák, kterých je asi 20. Na vojevůdce se dře celý týden, na pěšáka stačí pár minut v jedné válce.... Tudíž pěšáků se dá nadělat mnohem více v jedné osobě, než vojevůdců a mít tak následně příští týden bohatější spawn na příšerách:)

7 - Je to čest, je to výhoda, ale zároveň i neskutečná komplikace. Já osobně si v týdnu kralování kolikrát ani pořádně nezahraju, jak se snažím "vyhovět" říši. Kdo mě zná, ví, že víc jak 3PMka je pro mě neskutečnej stres a snadno si představí, že za ten týden zestárnu více jak o týden :D Můžu to vyřešit blokem šepotu, ale to si moje "laskyplná" duše nedovolí. Přesto Vás nabádám, nebojte se napsat svoje požadavky nějak se dobabráme ke vzájemné spokojenosti. Ten kdo mlčí, nemůže se divit, že nic nedostane.

8 - Klidně si to zaplatím ze svého, stále se to vyplatí. Klidně jsem pro návrat stabilní daně 3%, aby si dropeři nepřišli ochuzeni daní, která je standartem na této hře po X let. To že za to bude bonus nebo příšerky na sloupu bude jen sladký bonus navíc.

Další připomínky v souvislosti s tímto tématem:

Ceny bonusů říše - je značně neekonomické platit za bonus na 3h(1 400kkk na 50%) dvojnásobek jako za bonus na 2h (700kk na 50%). Opět zde neplatí pravidlo za více peněz více muziky.

Tréninky - jsou ohlašované a rozhodně nejsou na heslo jako dračí slůj. Tudíž může dorazit kdokoliv (současní a bývalí hráči cechu ReLions s tím mají zkušenosti, tak se směle optejte na taktiku), rozmyslete si ale, jestli je dlouhodobě pro vás výhodné zprotivit si častého krále nevhodnou návštěvou než se s ním domluvit na volném času spawnování s malým poděkováním za jeho obětovaný čas pro Váš výdělek.

Tímto se chci omluvit hráčce Keeře(promin za zkomolené jméno) aspol., že jsem nebyla ochotná najít si čas na spawn pro jejich modré dropery, jak bylo soukromě napsáno a přetlumočeno. Ano, dropují do kasy modré říši, ale bossy chtějí po žlutém králi. Takové spoluhráče jsme tu, naštěstí už jen, měli. Navíc podpora říše ve válce už moc častá také nebyla. Dřívě byla, ale ve snaze nedosáhnout mého kralování. O následném křičení do veřejného chatu, ať rezignuji nemluvě(chtěla jsem ti vyhovět, ale přecházet do jiné říše se mi kvůli tomu opravdu nechtělo, psala jsem na ticket).

Dále muj subjektivní dojem je, že pro současný nemilý stav Chunjo ve válkách hledáte viníka. Radši se zamysleme nad sebou a řekněme si, pomáháme říši pro větší zisk bodů ve válce, když ve 30ti lidech mlatíme 2 cizáky 5min a mezitím nás 15 umře než jeden cizák umře? Osobně já už odmítám taky léčit podle davu, když vidím, že dav nemá hlavu ani patu.

Dávám ale za pravdu že P1P healuje hlavně podle své potřeby a jelikož to není standartní hráč, který neumírá přibližně stejně jak ostatní a neztrácí čas zabíjením "fialového tanku" u spawnu ve 30ti lidech, tak jeho léčení přichází opravdu ale opravdu velmi nevhod. Na vině je král P1P ale i bojovníci říše!

No a poznámka spíše všeobecně na forum:
Je velmi úsměvné, že dva přispěvovatelé/přispěvovatel v tomto tématu, kteří přispívají ve stejný čas se stejným názorem a slovní zásobou se nás dovoluje nazývat loupežníky, ačkoliv k prosazování svých názorů využívá taktéž nečistého způsobu. Mám dojem, že v pravidlech fóra je snaha několikanásobné účty jedné osoby na foru zakázat, ale nemám právo soudit, jen upozorňuji.

Je pozdě večer, omlouvám se, pokud se v tomto dlouhém příspěvku najde něco nesrozumitelného. Zítra s bystřejší myslí případně opravím nebo dovysvětlím.

Jo a pro milovníky historie, byla bych ráda, kdyby jste se podělili o své znalosti, co se týče povah dávných slavných králů ;) Myslím, že kralování nedosahovali zrovna ohleduplné a nematerialistické povahy...
Hra je pro lidi duchaplné rozptýlení, pro hlupáky vášní. - Dumas

rudlaninja
Lv.27
Lv.27
Dal poděkování: 350 poděkování
Dostal poděkování: 461 poděkování

Příspěvek od rudlaninja » úte 12. led 2016 6:15:26

Souhlasím z Cepino brát na spawn bossů ze sloupu poplatek je prý v některé říši běžná věc.Ano taky je pouštím,ale pouze pod podmínkou že dotyčný doplní zpět královskou pokladnu není to tak strašný problém ji doplnit bez toho aniž by se zvedly daně osobně každý den protočím u skladníka přes obchod pruty aby se pokladna rychleji doplnila a nemusela bych se obávat,že nebude na bonusy či válku.Jak je nastaven výběr hodností netuším,mělo by to být za aktivitu jak v pvp tak pvm,ale evidentně to tak nefunguje dle mého je to spíše z větší části jen o tom kolik se udělá bodů ve war říší.Ano král by neměl být úplatný chápu,že hodností krále přichází o žold,ale pokud už králem je měl by se chovat jako král a pokud má potřebu na kralování něco vydělat tak si může snad bosse pustit sám a dropovat a nebrat si z toho od jiných poplatky.Pustit moby ze sloupu zabere pár minut zas tak časově náročné to není,aby si za to měl někdo nechávat platit.
Pravá tvář člověka se ukáže postupem času,a to dokonce až v takové míře,že tomu sami nebudete věřit,kolik dobrých masek si před Vámi člověk nasadil na ksicht.

Sabousek
Lv.26
Lv.26
Dal poděkování: 942 poděkování
Dostal poděkování: 482 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sabousek » úte 12. led 2016 7:38:46

Musím podotknout, že jen o cb to není. Současná modrá královna Yass je toho jasným důkazem, dále SirHeal nebo SexyMatys24, který se stal dříve králem i přes účast jen ve dvou válkách říší v týdnu.
Hra je pro lidi duchaplné rozptýlení, pro hlupáky vášní. - Dumas

surals
Lv.10
Lv.10
Dal poděkování: 26 poděkování
Dostal poděkování: 47 poděkování

Příspěvek od surals » úte 12. led 2016 7:46:26

Ked je to treningovy stlp preco z priser padaju yangy a drop ? Ides trenovat tak mas zaplatit ty a ne este zarobit :D
zweite - šaman drak 140lv
erste - war aura - 65lv
Susannie - šaman drak - 110lv
SkaresWP - sura WP - 145lv

Odpovědět

• You do not have permission to post in chat.
@ ChunjoKing « pon 10:42 pm »
@redBull21,  zdravím. Za pečenie torty už nemožno získať časť amuletu. Za OX by už,podľa všetkého, nemalo byť možné získať časť talizmanu tak isto. Vlastne, pokiaľ nemáte všetky 4 časti talizmanu, tak už pumu neskompletizujete. Pečenie torty prebiehalo len do polčasu eventu. Potom začali oslavy, kde už časť talizmanu za pečenie nebolo možné získať. Počas pečenia sa dala každý deň upiecť iba jedna časť torty(poleva,korpus,ozdoba atď.). Na získanie amuletu bolo potrebné upiecť každú časť jedenkrát a zároveň na každú časť doniesť väčšie množstvo surovín, než len na splnenie úlohy. Informovala o tom starenka hláškou, že ste doniesli to, čo chcela, ale na bájnu pumu to ešte nestačí. Čiže ste museli doniesť znova to isté, až pokým vám táto hláška o bájnej pume nezmizlia.
@ redBull21 « pon 5:30 pm »
Zdravím, když mám levý horní i dolní amulet + univerzální, bude možnost ještě nějak získat poslední kus ? Nepřišel jsem na to jak získat za pečení dortu když jsem udělal asi jen 16questů tak nejspíše už část pečeti nedostanu že ?
@ Uncut69 « pon 12:04 pm »
chci se zeptat, když mám tu duši na černou pumu, budu si to moc proměnit za jak dlouho budu chtít nebo to časem nepůjde? děkují.
@ Tomori « pon 10:22 am »
inddi píše: ve hře v oznámeni jste psaly, že jste přidělily kousek amuletu za účast na fóru u postavy Purpura jsem bohužel nic nenašla
Dobrý den, je to z toho důvodu, že u Vás vyskočil duplicitní účet vytvořen zde na fóru. Poprosím Vás abyste se na mne obrátila do sz kde to dovyřešíme.
@ ChunjoKing « pon 9:59 am »
@inddi,  netreba si z toho robiť hlavu. Samotná strakatá a aj čierna puma sa dajú zložiť kedykoľvek. Určite dôjde k náprave zo strany tímu a vy svoju časť amuletu dostanete.
@ inddi « pon 5:52 am »
Ano koukala jsem i do IS skladu není nikde.
@ ChunjoKing « pon 12:42 am »
Pozerali ste v IS sklade?
@ inddi « ned 11:55 pm »
ve hře v oznámeni jste psaly, že jste přidělily kousek amuletu za účast na fóru u postavy Purpura jsem bohužel nic nenašla
@ Tomori « ned 9:00 pm »
breberak1234 píše: jen teoreticka, jakto kdyz sem byl v patek na zkusebni velke valce , tak po ukonceni jsem mel knihu misi misto dotazniku a dotaznik se jiz neobjevil. je chyba u me ??
Dobrý den, je možné, že se Vám dotazník neukázal. U některých tento problém nastal. Pokud nám budete chtít poskytnout zpětnou vazbu napište mi sz, nebo zašlete ticket. Mockrát děkuji a omlouvám se za komplikace.
@ breberak1234 « ned 8:53 pm »
jen teoreticka, jakto kdyz sem byl v patek na zkusebni velke valce , tak po ukonceni jsem mel knihu misi misto dotazniku a dotaznik se jiz neobjevil. je chyba u me ??
@ asdis « ned 3:39 pm »
opacne.Levy horní-drop
@ Marph « ned 2:30 pm »
Děkuji
@ Tomori « ned 2:06 pm »
Dobrý den, levý horní = drop, pravý horní= OX, levý dolní= fórum a pravý dolní= pečení dortu.
@ asdis « ned 2:00 pm »
lavy dolny je za Pečení dortu
@ diver « ned 1:53 pm »
@Marph,  z fóra by měl být levý dolní tuším
@ Marph « ned 1:43 pm »
Mám 2 horní, s tím, že levý je z ohnivé a pravý by měl být z OX, které jsem dokončil, ale někdo mi psal, že ten je z fóra
@ Marph « ned 1:41 pm »
Jaký dílek je z fóra?
@ Revus « ned 9:54 am »
Jourdonais nebo tak nějak,dobrej ubožák. Ze žluté, 130 lvl. Přijde zničehonic a nonstop zabijí 20 min v kuse, krade drop.
@ Mionix « sob 6:45 pm »
@Uncut69,  všechny části se dají, daly získat ze hry.
@ Uncut69 « sob 5:44 pm »
děkují, a dá se ten amulet co se dostává z OX získat i jinak neví někdo?, popřípadě poslední OX asi nebude že? :D
@ Tomori « sob 5:29 pm »
Uncut69 píše: dostává se amulet ještě za přání k výročí ?
Do 6. 7. 2025 do 20:00 se může přáníčko posílat.
@ Uncut69 « sob 5:20 pm »
dostává se amulet ještě za přání k výročí ?
@ Mionix « sob 4:55 pm »
@Grout,  Tam se vypisují jen restarty kol ryb. To znamená, když chytnete takovou délku ryby, že dostanete Velkou eventovku a restartuje se kolo.
@ Grout « sob 3:53 pm »
Jak často se na web dopisují statistiky za nejdelší ryby? Včera jsem vylovil dva rekordy a pořád nejsem slavný.. :( :D
@ Mionix « sob 3:52 pm »
@Revus,  Dobrý den, se hrou nic není. Běží. Nyní jsem vypl okno a znova zapl a jsem ve hře. Pravděpodobně budete mít problémy s konektivitou někde na trase do datového centra ve FRA.
@ Revus « sob 2:16 pm »
Nedá se dostat do hry, bud ani nepustí to výběru postav nebo jak vyberu postavu, spadne. Internet mi jde
@ Revus « sob 2:12 pm »
vim o 3 Lidech kterym to nejde a ted uz ani me:D
@ Revus « sob 2:12 pm »
šílený
@ Revus « sob 2:08 pm »
tpc co stou hrou je zase.. :D
@ SELDA « sob 1:42 pm »
Tomori píše: Dobrý den, jak jsem již psala, většinou se čeká na více lidí (např. i ty kteří neuvedli jméno nebo uvedli duplicitní a mají sz) dále se předává i univerzální dílek za soutěžní týden (ten končil včera). Jak je psáno v novince, nemusíte se bát, že dílek nesložíte. Jde to i po eventu. A případně duši lze získat i když nemáte kompletní amulet. V případě dalších dotazů mne neváhejte kontaktovat do sz.
takže i když nemám kompletní amulet, ale mám duši černé pumy - tak mi jí přetvoří na trvalou? :-) díky za info.
@ libast « sob 11:34 am »
Potřebuji levej dolní nebo pravej horní dílek amuletu to už se asi nedá sehnad že ?
@ Tomori « sob 11:27 am »
asdis píše: Ten dielik za tipovacku dostane kazdy za ucast alebo len za vyhru?dakujem
Dílek za tipovačku i přáníčko dostane "každý". S tím, že výhra správného tipu či nejlepšího přáníčka bude vyhodnoceno po eventu.
@ asdis « sob 11:03 am »
Ten dielik za tipovacku dostane kazdy za ucast alebo len za vyhru?dakujem
@ ChunjoKing « sob 10:36 am »
Ďakujeme
@ Tomori « sob 10:34 am »
Ano, půjde změnit strakatá na černou. Vše tak jak je možné teď.
@ ChunjoKing « sob 10:22 am »
Len taká kontrolná otazočka :D
@ ChunjoKing « sob 10:21 am »
@Tomori,  a dá sa po konci eventu aj zmeniť strakata Puma na čiernu, prosím Vás?
@ Tomori « sob 10:11 am »
Dobrý den, jak jsem již psala, většinou se čeká na více lidí (např. i ty kteří neuvedli jméno nebo uvedli duplicitní a mají sz) dále se předává i univerzální dílek za soutěžní týden (ten končil včera). Jak je psáno v novince, nemusíte se bát, že dílek nesložíte. Jde to i po eventu. A případně duši lze získat i když nemáte kompletní amulet. V případě dalších dotazů mne neváhejte kontaktovat do sz.
@ jogurd007 « sob 9:50 am »
Ahoj. Bude o víkendu OX? Docela by se hodila :)
@ SELDA « sob 9:15 am »
ChunjoKing píše: @SELDA,  pozerali ste v IS sklade?
ano.... Koukal jsem a nic tam není :-(
@ asdis « sob 9:13 am »
Niekto dostal a niekto nie a tiez nedokoncil OX.Tak neviem .
@ ChunjoKing « sob 4:53 am »
@SELDA,  pozerali ste v IS sklade?
@ SELDA « pát 11:02 pm »
Ahoj, nezapomněli jste na mě s kouskem amuletu ? :-)
@ D3rmott « pát 7:23 pm »
D3rmott
@ Mionix « pát 7:09 pm »
Na testovací válku prosím chviličku vydržte. GA pracuje na nápravě. A omlouváme se za zdržení.
@ ChunjoKing « pát 11:24 am »
@Mionix,  veľa premýšľania, ale pre istotu tak spravím. Ďakujem za odpoveď:)
@ Mionix « pát 10:58 am »
@ChunjoKing,  ozdobte je nyní a máte po starostech.
@ 07lukasek071 « pát 10:27 am »
silouette
@ ChunjoKing « pát 9:35 am »
daju sa dorty ozdobit aj po evente, prosim vas?
@ Suko201 « čtv 9:40 pm »
A mohli by to udělat třeba jako premka. Že bys mohl mít ten offline stánek na měsíc za třeba 200-300sd, vedení by vydělalo a lidi by byli spokojeni, že prodali pvm či pvp po roce :D
@ Suko201 « čtv 9:38 pm »
Pokud chcete offline stánky, tak na to jít lépe než finančně přes elektriku, například, že v offline stáncích nebude spotřebak, ale jen pvm a pvp hadry, či eliky max. To si myslím, že by šlo.
@ Suko201 « čtv 9:36 pm »
ChunjoKing píše:
Suko201 píše:
jsemlamka33 píše: Dobrý den. Vím,že se vám do toho asi pouštět nechce ale nebylo by od věci se na jednu věc zaměřit?. :)) Offline stánky? Já jen,že by to ocenil uplně každý hráč už jen kvůli učtu za elektřinu a v dnešní době je to fakt znát navíc i zbytečné opotřebení počítače. :) Je to jen návrh ale každý hráč by to ocenil :)) a zase takový problém to udělat nemůže být.
a docela by mě zajímalo, kolik teda platíš za elektriku, já mam herní pc, který při největší zátěži bere cca 145W a mam ho zapnutý denně klidně 7h a při plné zátěži 3-5h, víkend i klidně 10-12h s tím,že na plný výkon cca 7-8h výkon + jiné spotřebiče atd a měsíčně mám zálohy 420kč a nedoplácím nikdy nic :-)
veď si napísal, že ti herný PC pri najväčšej záťaži žere 145W, tak ja moc nerozumiem teraz
jo moje chyba, já myslel grafiku, nečekal sem, že zbytek bere kolem 40-50w dalších. Každopádně nové grafiky 40tky ti berou jen kolem 100w a to jsou 8gb, co zvládají full HD :-) takže nemusí to brát tolik, pokud nemáš 90tky verzi, tam už je to jiná, ale reálně ruku na srdce. Na ekuře takovou grafiku má tak 10% lidi, možná ani to ne. Takže ikdyby mu to bralo mnohem víc než mě, třebas 300,tak určitě měsíčně nedá za elektriku víc jak litr a co je litr v dnešní době? Za mě furt levná částka za elektriku.
@ ChunjoKing « čtv 9:14 pm »
Suko201 píše:
jsemlamka33 píše: Dobrý den. Vím,že se vám do toho asi pouštět nechce ale nebylo by od věci se na jednu věc zaměřit?. :)) Offline stánky? Já jen,že by to ocenil uplně každý hráč už jen kvůli učtu za elektřinu a v dnešní době je to fakt znát navíc i zbytečné opotřebení počítače. :) Je to jen návrh ale každý hráč by to ocenil :)) a zase takový problém to udělat nemůže být.
a docela by mě zajímalo, kolik teda platíš za elektriku, já mam herní pc, který při největší zátěži bere cca 145W a mam ho zapnutý denně klidně 7h a při plné zátěži 3-5h, víkend i klidně 10-12h s tím,že na plný výkon cca 7-8h výkon + jiné spotřebiče atd a měsíčně mám zálohy 420kč a nedoplácím nikdy nic :-)
veď si napísal, že ti herný PC pri najväčšej záťaži žere 145W, tak ja moc nerozumiem teraz
@ Suko201 « čtv 8:22 pm »
ChunjoKing píše: @Suko201,  150 watov mi žere notebook, tak to nemáš moc herný PC :D na stánky je si dobre kúpiť starší ntb/low PC
nevím no, moje grafika žere víc než 40tky od nvidie a to asi o 1/3, takže nesmysl co píšeš dle mě :D
@ ChunjoKing « čtv 7:47 pm »
@Suko201,  150 watov mi žere notebook, tak to nemáš moc herný PC :D na stánky je si dobre kúpiť starší ntb/low PC
@ Cassper17 « čtv 7:05 pm »
Proism date men medailon na samnaku Tingra dekuji
@ Tomori « čtv 6:43 pm »
libast píše: někde sem čet že při piňatě bude bloknuto PvP a je vydět že nic
Dobrý den, PVP zóna kolem piňat je. Včera se to kontrolovalo skrze námitku jednoho hráče :hello:
@ Suko201 « čtv 6:40 pm »
@ libast « čtv 6:39 pm »
někde sem čet že při piňatě bude bloknuto PvP a je vydět že nic
@ Suko201 « čtv 6:37 pm »
vedení už několkrát řeklo, že offline stánky nechce kvůli ekonomice, takže bohužel.

Who is chatting

offline Dayyo 
offline Grout 
offline LazyMole 
offline Lenca96 
offline Mionix 
offline OUTWAR 
offline Pajjuska 
offline matesWSW