Knihy misí expert
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
- MostEVILEK
- Lv.31
- Dal poděkování: 335 poděkování
- Dostal poděkování: 310 poděkování
Re: Knihy misí expert
Nikdo nedělá nové mise? To že je neděláš ty neznamen áže nikdo. Ačkoliv nechci,ale musím souhlasit s majkou za 35 minut jsem tam na lv 136 naexpil 25% stím že jsem měl jen prémko bez expaku a byli sme ve skupině 3 kterým šel exp. Co se týče dropu,tak by to mohlo bejt lepší.Co se týče expu v hg na 150. 8 postav,stím že sekalo WP expilo se BM a ta šamanka 150,neměla % na bzk,bez expaku,bez premka a dalo jí to 2% za celé hg. Tudíž kdyby expila sama na sebe,tak si myslím že těch 10% v klidu dá.
Ty si jen furt stěžuješ,ale že by od tebe byl nějakej příspěvek,kterej by něčemu pomohl to né že
Ty si jen furt stěžuješ,ale že by od tebe byl nějakej příspěvek,kterej by něčemu pomohl to né že
Navždy legendou...
Už jen forum..
Pokud byste s něčím ohledně Ekury potřebovali poradit, tak se kdykoliv můžete obrátit na mě.

Už jen forum..
Pokud byste s něčím ohledně Ekury potřebovali poradit, tak se kdykoliv můžete obrátit na mě.

-
- Lv.27
- Dal poděkování: 350 poděkování
- Dostal poděkování: 461 poděkování
A to je problém jednou týdně udělat ducha?A na slepici či poníkovy není problém to proběhnout ty expy a výdělek za to stojí ducha stačí udělat 13x a je hotové keri a už nastálo a pokud se dělá i lovec tak stejně toho ducha dělat musíš.) Pak není problém při dropování a expení dělat i knihy misí.ondra852 píše:Kdyby to v tom entarianu bylo jen o vybave, ale pokud nemas na sve postave i bufce hotoveho ducha, aby jsi se portl rovnou k entarianu, tak neni uplne sranda tam behat a uz vubec nema smysl tam bezet traba kvuli knize misi.
Pravá tvář člověka se ukáže postupem času,a to dokonce až v takové míře,že tomu sami nebudete věřit,kolik dobrých masek si před Vámi člověk nasadil na ksicht.
- MadWizard
- Lv.21
- Dal poděkování: 28 poděkování
- Dostal poděkování: 20 poděkování
Neviem prečo nutite niekoho do niečoho ja som bol v enta zistil som ze mam zle veci prerobil som ich stalo ma to hafo penazi posiel som do entu s 118 % buff drop skoro nič jedna skupina 20 pozehou to lepsie mi ist hg a swamp a keby nedali dolu expertky tak zarobim i swampe zrobili to zle s tymi expertkamy ale co uz ......
-
- Čestný člen
- Dal poděkování: 99 poděkování
- Dostal poděkování: 1047 poděkování
Tak to vezmeme popořádku:
1. Pro Stanlyho: nevěřím, že z 20ti přečtených knih misí máte 1 úkol. Pokud ano, pak je někde chyba. Já mám za to, že každá kniha misí obsahuje úkol. To, že se rozhodnete ho nesplnit je jen vaše volba.
2. Entarián a drahá výbava? To by mě tedy zajímalo. Mě přišla základní výbava do Entariánu, se kterou nebyl problém ve třech zabít jakéhokoliv bosse na méně yangů, než výbava do Haegeronu.
3. MadWizardovi: Nikdo nikoho do ničeho nenutí. Pokud vám vyhovuje Swamp, či Haegeron, klidně tam choďte s postavami dál. Vaši spoluhráči se vám jen pokusili vysvětlit, že Entarian je pro expení i vydělávání na vysokých levelech rozhodně lepší volba.
1. Pro Stanlyho: nevěřím, že z 20ti přečtených knih misí máte 1 úkol. Pokud ano, pak je někde chyba. Já mám za to, že každá kniha misí obsahuje úkol. To, že se rozhodnete ho nesplnit je jen vaše volba.
2. Entarián a drahá výbava? To by mě tedy zajímalo. Mě přišla základní výbava do Entariánu, se kterou nebyl problém ve třech zabít jakéhokoliv bosse na méně yangů, než výbava do Haegeronu.
3. MadWizardovi: Nikdo nikoho do ničeho nenutí. Pokud vám vyhovuje Swamp, či Haegeron, klidně tam choďte s postavami dál. Vaši spoluhráči se vám jen pokusili vysvětlit, že Entarian je pro expení i vydělávání na vysokých levelech rozhodně lepší volba.
Přílišná oddanost ideálům nezřídka končívá tím, že v rámci boje proti alkoholismu zastřelíš dítě se sáčkem rumových pralinek. Karel Kryl
-
- Lv.2
- Dal poděkování: 23 poděkování
škoda slov....pokud nechce někdo něco delat, nikdo ho do ničeho nenutí.....A ještě když jeněkdo línej si udělat nějakou výbavu, nemá cenu se s ním o něčem bavit!!!! Když něco chci, tak pro to musím něco udělat a né držkovat, že to nejde 

- Cepino
- Lv.38
- Dal poděkování: 874 poděkování
- Dostal poděkování: 1257 poděkování
Jen bych dodal. Ano, dnes po přidání dalších úkolů je menší šance na lichou misi do swampu. Na druhou stranu je tu možnost přivýdělku pro 150lv, aby jen tupě nemlátili třeba v HG, ale zároveň si i splnili nějaký úkol a dostali za to odměnu. Nic není na věky věků a věci se mění, stejně tak se trochu změnily, byly přidány úkoly do knih misí do 120lv. I pro mě to nebylo výhodné, ale smířil jsem se s tím. Není pravdou, že se nedá na 149lv dělat mise ve swampu a získat za to hezku odměnu. Jak BZK, tak yangy, tak třetí odměnu to dává stále stejnou, tak že třeba i já dávám za swamp za mise na 149lv okolo 10% BZK. Na druhou stranu se musí říci, že mise není něco, co je nutné splnit, dá se to vždy zrušit.
![]() | Cepino19731 | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | 150 | Hotovo | P | P | P | M6 |
-
- Lv. 18
- Dal poděkování: 93 poděkování
- Dostal poděkování: 42 poděkování
Mě je spíš divné proč když swamp je od 100 lvl a mise až od 120 proč to takto není i u nových úkolů ? Obě mapy(Ent,HG)jsou přístupné od 120 lvl tak mise bych dal od 140 at je to alespon vyrovnané...
- Akemos
- Lv.21
- Dal poděkování: 100 poděkování
- Dostal poděkování: 142 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
to je blbost já do entu zajdu občas na misi s bm 136lvl...nevím proč mise od 140 když se dají udělat se 120?RoxBorn píše:Mě je spíš divné proč když swamp je od 100 lvl a mise až od 120 proč to takto není i u nových úkolů ? Obě mapy(Ent,HG)jsou přístupné od 120 lvl tak mise bych dal od 140 at je to alespon vyrovnané...
prostě jen klikat mise swamp a aby to padalo co nejlépe a držet mezerník občas zmačknout plášt...To je hraní?
prostě se s tim smiřte...

-
- Lv.22
- Dal poděkování: 186 poděkování
- Dostal poděkování: 516 poděkování
ano i to je hraní - a doposud to fungovalo docela dobře...Akem píše:prostě jen klikat mise swamp a aby to padalo co nejlépe a držet mezerník občas zmačknout plášt...To je hraní?...
z mého pohledu je to stejné jako když oslovím hráče s nabídkou, že od nich vykoupím zlato za 25 a z5 jim ho prodám za 32 - je to s podivem ale funguje to - asi tak...
Hraju si, abych nezlobil...
Temuchin
Temuchin
-
- Lv. 18
- Dal poděkování: 93 poděkování
- Dostal poděkování: 42 poděkování
to je blbost já do entu zajdu občas na misi s bm 136lvl...nevím proč mise od 140 když se dají udělat se 120?
prostě jen klikat mise swamp a aby to padalo co nejlépe a držet mezerník občas zmačknout plášt...To je hraní?
prostě se s tim smiřte...
A proč mise ve swampu od 120 když je udělám i s 100 lvl ?
Asi tomu nebudeš věřit ale ano i to je jeden ze způsobů hraní a některým to tak vyhovuje
Smířený s tím jsem pač pochybuji že se s tím něco bude dělat...
Jen škoda že se upravuje něco co skvěle funguje a vyhovuje spoustě lidí ... Bohužel když něco funguje na 100% tak proč to neupravit že ?
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Hakan « úte 6:14 pm »

@
TomasFoxx « úte 5:58 pm »

@
TomasFoxx « úte 5:58 pm »

@
TomasFoxx « úte 5:20 pm »

@
Azaril « úte 5:17 pm »

@
Hakan « úte 4:47 pm »