som zvedavý koľko z toho vyťažím yangov

Pokud sekas příšery určitě je premko na yangy znát...zdvojnásobuje ti šumu z preserky co padne....bonusama na yangy a talikama to ještě zvednestEK23 píše: Moje osobní zkušenost premko se mi nevyplatilo, na yangy zbytečný, pouze na drop.
tEK23 píše:Pokud ti nejde tedy o drop, a čisté jen o yangy a pruty, tak nedoporučuju utrácet SD za premium. Ale jak bylo výše uvedeno, nejlepší šance je: na par věcech natočit bonusy na yangy, pokud to nestačí tak bych přidal taliky.
Moje osobní zkušenost premko se mi nevyplatilo, na yangy zbytečný, pouze na drop, jsem čuměl kolik cenných itemek mi padlo z meteoru tmy v levlu 32, nejlepší drop na pruty je asi druhé město je tam nejvíce polobossů a bosu, se 100% bonem na yangy ti z každého spadne cca 3,5 kk. Mají Spawn kolem pul hodiny, měnis chary, používáš pergameny, nebo jezdíš se spěchem a s whckem a za hodku mas 40kk, zatím mam zkušenosti jen s touhle oblasti
Ja mám malého dropíka (pôvodne 42, teraz 46Imbaffu píše:tak chodím na metiny 60 a pri každom metine mám tie yangy na zemi takže stále neviem či to vip kúpiť alebo nienemám síce zatiaľ talíky ale podľa mňa to tam zarába celkom v pohode
a aký máš dmg?Anderson píše:Ja mám malého dropíka (pôvodne 42, teraz 46Imbaffu píše:tak chodím na metiny 60 a pri každom metine mám tie yangy na zemi takže stále neviem či to vip kúpiť alebo nienemám síce zatiaľ talíky ale podľa mňa to tam zarába celkom v pohode
som šikovný no
) a občas keď si len tak z nudy zájdem na metiny 60, tak keď mlátim metin a naplášťujem príšery naokolo, dokáže mi ten 1 metin dať okolo 1,2kk v yangoch, nemám na ňom žiadne talíky na yang, ani prémko, len vo veciach tuším 40% na yang, takže ak budeš mať 96% + prémko, predpokladám že takým istým spôsobom ako ja, by si dokázal dať minimálne tých 2.5-3kk za metin + drop naokolo