Vždy každému vysvětluji, že když za nějakou postavu hraji, tak se raději jako chlap budu x hodin dívat na ženskou postavu, než na svalovce s hadem na rameni.Mithra píše:No já na tom, že kluk hraje za dívčí postavu nevidím nic špatného. Ostatně ono se zezadu daleko líp kouká na dívčí pozadí. A k tomu dodám, že leckdy kluk umí zahrát holčičí char daleko lépe než holka.
Co mi přijde daleko ujetější, je převádět vztahy herních postav do reality. Tohle mi hlava nebere.
![]() | Cepino19731 | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | 150 | Hotovo | P | P | P | M6 |
Jak bylo řečeno nedávno v rozhovoru na youtube mezi top hráčem z ofíku a Luwexem(zná spousty lidí, kteří se dali dohromady na metinu, převedli svůj vztah do reality a dnes spolu žijí a mají děti...)Mithra píše:No já na tom, že kluk hraje za dívčí postavu nevidím nic špatného. Ostatně ono se zezadu daleko líp kouká na dívčí pozadí. A k tomu dodám, že leckdy kluk umí zahrát holčičí char daleko lépe než holka.
Co mi přijde daleko ujetější, je převádět vztahy herních postav do reality. Tohle mi hlava nebere.
Nemichej prosím dohromady vztah hráčů a herních postav. To jsou dva rozdílné světy. A výjimky se najdou. To ovšem jen dokazuje, že to není nic běžného. 5 případů z 800000 registrovaných účtů není něco na čem se dá založit smysluplná teorie funkčnosti.Spartaa16 píše:Jak bylo řečeno nedávno v rozhovoru na youtube mezi top hráčem z ofíku a Luwexem(zná spousty lidí, kteří se dali dohromady na metinu, převedli svůj vztah do reality a dnes spolu žijí a mají děti...)Mithra píše:No já na tom, že kluk hraje za dívčí postavu nevidím nic špatného. Ostatně ono se zezadu daleko líp kouká na dívčí pozadí. A k tomu dodám, že leckdy kluk umí zahrát holčičí char daleko lépe než holka.
Osobně vím min. o 5 případech z Ekury, kdy se dva dali dohromady ve hře a rozuměli si tak dobře, že se spolu dali dokupy i v realitě a dojížděli za sebou... vzdálenost např. Karlovy Vary(holka)-Ostrava(kluk)
Takže já na tom nevidím nic špatného, stejně jako se dá někdo dohromady ze seznamky, tak se dá i někdo dohromady na metinu ,kde si sednou mají podobné zájmy, chemie zapůsobí a sám můžeš vidět, že i 600km vzdálenosti je nezastaví...
Spartaa16 píše:
Jak bylo řečeno nedávno v rozhovoru na youtube mezi top hráčem z ofíku a Luwexem(zná spousty lidí, kteří se dali dohromady na metinu, převedli svůj vztah do reality a dnes spolu žijí a mají děti...)
Osobně vím min. o 5 případech z Ekury, kdy se dva dali dohromady ve hře a rozuměli si tak dobře, že se spolu dali dokupy i v realitě a dojížděli za sebou... vzdálenost např. Karlovy Vary(holka)-Ostrava(kluk)
Takže já na tom nevidím nic špatného, stejně jako se dá někdo dohromady ze seznamky, tak se dá i někdo dohromady na metinu ,kde si sednou mají podobné zájmy, chemie zapůsobí a sám můžeš vidět, že i 600km vzdálenosti je nezastaví...