A chodby kasína byly dost široké na to, aby se tam nikdo nezasekl o ostatní hráče.
Ale jinak se mi tato změna líbí a alespoň je o něco víc místa k prodeji a člověk se nemusí motat mezi X hráčema na mostě!

L3XOUN píše: Alespoň jsme se zbavili hovězího dobytka, který věčně blokoval most. To že je víc místa je v podstatě jedno, protože lidi jsou ovce a neroztáhnou se po tržce, ale nacpou se před přístupové portály, takže bude tržka prázdná a lidi budou stát jen u vstupů. Bylo by dobré, kdyby se ještě zvětšila vzdálenost, na kterou je možno jednotlivé stánky od sebe postavit...
S novou tržkou nemám problémMostEVILEK píše:L3XOUN píše: Alespoň jsme se zbavili hovězího dobytka, který věčně blokoval most. To že je víc místa je v podstatě jedno, protože lidi jsou ovce a neroztáhnou se po tržce, ale nacpou se před přístupové portály, takže bude tržka prázdná a lidi budou stát jen u vstupů. Bylo by dobré, kdyby se ještě zvětšila vzdálenost, na kterou je možno jednotlivé stánky od sebe postavit...
Kdyby byl větší odstup od obchodu bylo by to nefér pro hrace kteří tam nejsou furt. Měli by tim pádem horší místo pro stánek... A ano máš pravdu nikdo nebude dávat stánek doprostřed mapy když u vchodu je větší šance na prodej. Ovšem jeden nejmenovaný cech z modré tohle asi netuší ...
Akem píše:
S novou tržkou nemám problémmé stánky nikdy nejsou u vstupů a stejně se vše prodá..horší nebo lepší místo není.Popravdě tam kde jsou nahuštěné na sobě stánky(jako bylo u mostu) jsem nikdy neprohlížel a i když tam měl někdo stejné věci jako já většinou jsem je stejně prodal dřív a z 90% dráž
o čem to kecáš však jsem říkal že jsi TOPMostEVILEK píše:Akem píše:
S novou tržkou nemám problémmé stánky nikdy nejsou u vstupů a stejně se vše prodá..horší nebo lepší místo není.Popravdě tam kde jsou nahuštěné na sobě stánky(jako bylo u mostu) jsem nikdy neprohlížel a i když tam měl někdo stejné věci jako já většinou jsem je stejně prodal dřív a z 90% dráž
Asi stejně jako že nevezmu na zruska 3-6k vid ...Že strachu že by jsi se ztrapnil tak jsi radši nešel do války viď....![]()
K tématu zlatá první tržnice tam žádnej problém nebyl ale v roce 2016/2017 prostě radši vzhled nad účinnosti
![]() | Cepino19731 | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | 150 | Hotovo | P | P | P | M6 |