Tak já čekám na těch 1200 cbček.MostEVILEK píše:Videa uplně v klidu toč a když tě někdo bude hejtovat,může ukazat jak to dělá on,ale většinou to nikdo neuděláprotože višchni mají jenom pln ou hubu keců a nic z toho pak
Batista streaming
- Diabolkaa
- Lv. 18

- Dal poděkování: 27 poděkování
- Dostal poděkování: 75 poděkování
Re: Batista streaming
- MostEVILEK
- Lv.31

- Dal poděkování: 334 poděkování
- Dostal poděkování: 309 poděkování
Diabolkaa píše:Tak já čekám na těch 1200 cbček.MostEVILEK píše:Videa uplně v klidu toč a když tě někdo bude hejtovat,může ukazat jak to dělá on,ale většinou to nikdo neuděláprotože višchni mají jenom pln ou hubu keců a nic z toho pak![]()
Neboj bude pokud nezruší mřenky do doby než uděam heala
Navždy legendou...
Už jen forum..
Pokud byste s něčím ohledně Ekury potřebovali poradit, tak se kdykoliv můžete obrátit na mě.

Už jen forum..
Pokud byste s něčím ohledně Ekury potřebovali poradit, tak se kdykoliv můžete obrátit na mě.

- Diabolkaa
- Lv. 18

- MostEVILEK
- Lv.31

- Dal poděkování: 334 poděkování
- Dostal poděkování: 309 poděkování
Diabolkaa píše:Všichni se už těšíme.
No všera jsi se moc nepochlapil. Skoro jsi překonal mé skore bezmřenek a utoků:) Měl by jsi se víc snažit ( btw uteklo ti to o 3 cb )
Navždy legendou...
Už jen forum..

Už jen forum..

- Diabolkaa
- Lv. 18

- Sabousek
- Lv.26

- Dal poděkování: 895 poděkování
- Dostal poděkování: 455 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Možná se směješ, ale v roce 2015 se mu to vskutku povedloDiabolkaa píše:Tak já čekám na těch 1200 cbček.MostEVILEK píše:Videa uplně v klidu toč a když tě někdo bude hejtovat,může ukazat jak to dělá on,ale většinou to nikdo neuděláprotože višchni mají jenom pln ou hubu keců a nic z toho pak![]()
Hra je pro lidi duchaplné rozptýlení, pro hlupáky vášní. - Dumas
- Diabolkaa
- Lv. 18

Taky se podívej, jaký byl průměrný počet cbček na tehdejší války a neboj se, já se na tu konkrétní válku koukal.Sabousek píše:Možná se směješ, ale v roce 2015 se mu to vskutku povedloDiabolkaa píše:Tak já čekám na těch 1200 cbček.MostEVILEK píše:Videa uplně v klidu toč a když tě někdo bude hejtovat,může ukazat jak to dělá on,ale většinou to nikdo neuděláprotože višchni mají jenom pln ou hubu keců a nic z toho pak![]()
- Sabousek
- Lv.26

- Dal poděkování: 895 poděkování
- Dostal poděkování: 455 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Za prvé bych nepodceňovala sílu motivace někoho pokořit a ta pro Evila umí být silná.
Za druhé, v tomto případě mu překvapivě fandím.
Za třetí, podejte si ruce. Jste si svým vystupováním rovni. Jeden chytřejší a úspěšnější než ten druhý.
Jinak k tématu, kde došlo k takovému odklonění:
Batistaa je pro kdejaké starší hráče legendou. Dejme tomu taková ekurovská celebrita. Ačkoliv nás asi nepoučí o ničem novém, věřím, že videa od "celebrity" o obyčejných hráčských problémech budou pro nejednoho lákadlem.
Za druhé, v tomto případě mu překvapivě fandím.
Za třetí, podejte si ruce. Jste si svým vystupováním rovni. Jeden chytřejší a úspěšnější než ten druhý.
Jinak k tématu, kde došlo k takovému odklonění:
Batistaa je pro kdejaké starší hráče legendou. Dejme tomu taková ekurovská celebrita. Ačkoliv nás asi nepoučí o ničem novém, věřím, že videa od "celebrity" o obyčejných hráčských problémech budou pro nejednoho lákadlem.
Hra je pro lidi duchaplné rozptýlení, pro hlupáky vášní. - Dumas
- Diabolkaa
- Lv. 18

Já mu toho krále také přeji, dost bych se totiž nasmál u jeho pokusů o sloupování. 
- Malchus
- Lv.21

- Dal poděkování: 78 poděkování
- Dostal poděkování: 267 poděkování
Jestliže smyslem a cílem být králem je sloupování, pak je mi vážně královského systému líto.Diabolkaa píše:Já mu toho krále také přeji, dost bych se totiž nasmál u jeho pokusů o sloupování.