Mřenky
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
- Lv.27
- Dal poděkování: 350 poděkování
- Dostal poděkování: 461 poděkování
Re: Mřenky
Myslím,že by bohatě stačilo zrušit drop map ze sloupů.Války už k vůli podpoře říše chodí málo hráčů,nyní jsou války jen o tom namlátit co nejvíc cb a být král.A systém je v tomhle podporuje.Nedávno sem si pročítala,když začínal královský systém co vše má hráč dělat pro to aby se stal králem z těch několika bodů co tam je napsáno platí pouze jeden chodit do válek ještě by bylo potřeba k tomu dopsat natočit útoky a používat mřenky.Samozřejmě že když je ta možnost tak toho hráči budou využívat proč si taky za týden nevydělat cca 200 kkk z pokladny kam přispívá celá říše.V tomhle se hra hodně blíží realu taky vrchnost využívá práce běžných lidí (hráčů) ve svůj prospěch a výdělek.A vůbec se nedivím,že války v poslední době vypadají jako tragikomedie nahání se tam pár hráčů,které je vidět a body pak mají hráči které nebylo celou válku ani vidět
Spousta hráčů z modré to vzdala u red to začíná taky obávám se že tímhle stylem válek brzy pvp na naší milované ekuře pujde do háje(pokud už tam není).

Pravá tvář člověka se ukáže postupem času,a to dokonce až v takové míře,že tomu sami nebudete věřit,kolik dobrých masek si před Vámi člověk nasadil na ksicht.
-
- Lv.13
- Dal poděkování: 49 poděkování
- Dostal poděkování: 108 poděkování
no ja bych jenom podotkl že modra přestala chodit do válek hlavně kvuli mřenkam a praporum,já osobně jsem chodil každou válku kterou jsem kdy stihl a vždy mě to nesmirně bavilo, ale již dal nehodlam podporovat neco co mi delsi dobu vadi a pokud o tom nemohu už ani diskutovat na forum tak tu už opravdu asi fakt nemam co dělat.Ja sice chapu že GM nemuže ani naznacovat ale kdybych bych seznamet s tim ze se neco chysta aby se tento,, rekl bych nejvetsi problem ve hre" odstranil nebo jakkoliv zmenil tak se nemusi o nicem diskutovat a spekulovat ale budu si dal vesele hrat a těšit se na to co pro mě nadale připravite.Co tím všim jsem chtěl řict?že dokud budou mřenky fungovat jak funguji tak počty modrych bojovniku ve valce řiši určitě nahoru nepolezou.
- CrashyD
- Lv.7
- Dal poděkování: 119 poděkování
- Dostal poděkování: 49 poděkování
Tohle bylo psáno pod vlivem??Mithra píše:Milý Kuřinožko,
víš úplný houby, co GM dělají nebo nedělají. Nemáš ani tušení o tom co se chystá nebo nechystá a zakládáš takovéhle vlákno?
To chce odvahu![]()
Mimochodem jestli máš pocit, že tahle anketa cokoliv změní, pak jsi docela na omylu.
Spíš si troufnu říct, že je dost kontraproduktivní z pohledu GM teamu.
Máš vlastně jediné štěstí, že v teamu nejsem sám, protože na základě tohohle vlákna, bych se já osobně na veškerý vymýšlení co se vzniklou situací z vysoka vykašlal.
A co tím chtěl básník napsat?
Na pláč a nářky nejsme zvědaví. To umí každej Kuřinožka.
Pokud né, s politováním musím říci, že Ekuru nechávám jako velké množství dobrých hráčů za zády.
Proč? Když server začínal a bežel první dva roky, jediné co jsem mohl poslat teamu, byly úsměvy a děkování za jejich otevřený přístup a snahu. Doposud. zde obdobní lidé působí..
Myslel jsem si že ignorace a arogance má meze... opakovaně jsem se uvedl v omyl, narazil jsem zde totiž na špičku útesu.
Na základě tohoto tvého výroku jediné čeho dosáhneš, bude původní koncept serveru - Testujte si zde jako banda nadšenců v deseti lidech čeho je hra schopná (pro ilustraci jeden z tvých příspěvků o založení).
Hráči totiž přímo prahnou po nyní již zkomolené verzi takřka 15let staré hry, ve které žezlo svírá "Bůh" jež má vždy pravdu a názory zástupů jsou pouze "úplné houby" a pro smích(pokud jsou vůbec brány v potaz).
Funkci tobě podobnou jsem zastával xlet.
Vypustit však tohle z pusy ?? Rezignuji nebo spíše jsem suspendován.
K čemuž se ostatně zde ubírá velký počet "pozůstalých".
2x do měsíce píšeš jak by ses na nás a na vše nejraději vykašlal, avšak tvé vystupování působí dávno jakoby to nebylo pouhé "nejraději"
Člověk, který neuzná svou chybu a naopak kolem sebe kope ve chvíli, kdy na ní jiní poukazují, je hoden leda statusu zemědělské zvěře. A tím tě nechci osočovat, pouze apeluji na tvůj zdravý rozum, který vím, že máš.
Pokud nehodláš připouštět názory a požadavky hráčů, pro koho pak tedy ten server spravujete ?
Pláč a nářky? Někteří možná, jiní maximálně nad tvou neochotou.
Přeji hodně zdaru a úspěchů všem.
D.
Crashy
„Kdo víno má a nepije, kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl.“

![]() | Crashy | Wikings | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | 150 | Hotovo | P | P | P | 12 |
-
- Čestný člen
- Dal poděkování: 99 poděkování
- Dostal poděkování: 1047 poděkování
Tak správně. Jen do mě.
Všimli jste si, že v návrzích je celé vlákno na téma mřenky a co s nimi? Když vám tolik vadí, proč tam není tisíc různých návrhů jak situaci řešit? Proč? Protože je daleko jednodušší plakat nad rozlitým mlékem, než navrhnout řešení, aby se mléko příště nerozlilo. A daleko lépe se hledá viník, než příčina problému. Mřenky jsou na serveru od jeho samého počátku. Opravdu mohou GM za to, že je rybáři prodávají za úplně směšnou cenu? Zvlášť když vědí, co všechno se s nimi dá dosáhnout?
A navíc, jak moc jste si jistí, že GM v tomto směru nic nedělají? Nezveřejňujeme informace, ne proto, že bychom nechtěli, ale proto, že nesmíme. To je dost podstatný rozdíl. Řešení situace s mřenkami je hotové v plánu už pěknou dobu. A dočkáte se ho s největší pravděpodobností v chystaném velkém updatovém balíčku. Stejně tak se dočkáte serveru bez Mithry. Kdy? Brzo. Možná dřív než se nadějete.
Všimli jste si, že v návrzích je celé vlákno na téma mřenky a co s nimi? Když vám tolik vadí, proč tam není tisíc různých návrhů jak situaci řešit? Proč? Protože je daleko jednodušší plakat nad rozlitým mlékem, než navrhnout řešení, aby se mléko příště nerozlilo. A daleko lépe se hledá viník, než příčina problému. Mřenky jsou na serveru od jeho samého počátku. Opravdu mohou GM za to, že je rybáři prodávají za úplně směšnou cenu? Zvlášť když vědí, co všechno se s nimi dá dosáhnout?
A navíc, jak moc jste si jistí, že GM v tomto směru nic nedělají? Nezveřejňujeme informace, ne proto, že bychom nechtěli, ale proto, že nesmíme. To je dost podstatný rozdíl. Řešení situace s mřenkami je hotové v plánu už pěknou dobu. A dočkáte se ho s největší pravděpodobností v chystaném velkém updatovém balíčku. Stejně tak se dočkáte serveru bez Mithry. Kdy? Brzo. Možná dřív než se nadějete.
Přílišná oddanost ideálům nezřídka končívá tím, že v rámci boje proti alkoholismu zastřelíš dítě se sáčkem rumových pralinek. Karel Kryl
-
- Lv.27
- Dal poděkování: 350 poděkování
- Dostal poděkování: 461 poděkování
Pro ty kdo si za týden na sloupech vymlátí 200kkk by byla směšná cena za mřenku i 1kkk kus.Ona se nemusí informace zveřejňovat,stačilo napsat pracujeme na úpravě to by bohatě stačilo,aby se hráči uklidnili a těšili se na úpravu.
A hledat příčinu problému?Ona je jen jedna příčina,hra možnost neomezeného množství mřenek umožňuje to je jediný problém.
A hledat příčinu problému?Ona je jen jedna příčina,hra možnost neomezeného množství mřenek umožňuje to je jediný problém.
Pravá tvář člověka se ukáže postupem času,a to dokonce až v takové míře,že tomu sami nebudete věřit,kolik dobrých masek si před Vámi člověk nasadil na ksicht.
- Cepino
- Lv.38
- Dal poděkování: 874 poděkování
- Dostal poděkování: 1257 poděkování
Chápu hráče a na druhou stranu i tým. Tým pracuje zadarmo dlouhé hodiny ve svém soukromém volnu na tom, aby hráči mohli užívat zábavy. Hráči na druhou stranu by měli asi volit trošku jinou formu komunikace s týmem. Některé jejich unáhlené a nevhodně formulované výpady pak dohánějí zas členy týmu k také unáhleným a ostřejším reakcím. Všichni jsme jen lidé. Bohužel jak jsem již psal, některé přidané novinky, velké díky za práci nad nimi, nesou krom positivních věcí i negativní a hře to pak škodí. Když bude spokojená většina hráčů, pak bude spokojený i tým, méně nářků, méně výpadů. Proto si myslím, jen můj názor, že by si tým asi měl některé názory brát k zamyšlení. Pak i občasné maličké naznačení, že se něco upravuje, připravuje, bez konkrétních detailů, by hráče jistě potěšila.
Mithro, ano mřenky tu jsou od nepaměti, ale díky krásné novince rybaření a to mě opravdu nadchlo a asi nejen mě (vůbec jsem netušil, že i taková zapomenutá banalita ve hře se dá tak krásně vylepšit a zas natáhnout hodně hráčů v zápal něčeho dosáhnout), to přineslo negaci v podobě vrhnutí na trh obrovského počtu jedné rybičky, která totálně změnila nějaký zaběhnutý systém PvP válek říší a dle zde moha příspěvků dle mého k horšímu pro většinu. Pro některé opakující se krále není díky sloupům problém utratit za mřenky za týden klidně 20 miliard, protože se jim to pak za ten týden kralování mnohonásobně vrátí a oni na tom jen vydělají. Maličká rybička totálně rozhodila celé války, úplně na to zírám a hlava mi to moc nepobírá.
Hezký den, hezký a klidný nadcházející víkend, méně emocí a řešte všichni věci s rozumem bez unáhlení
Cepino
Mithro, ano mřenky tu jsou od nepaměti, ale díky krásné novince rybaření a to mě opravdu nadchlo a asi nejen mě (vůbec jsem netušil, že i taková zapomenutá banalita ve hře se dá tak krásně vylepšit a zas natáhnout hodně hráčů v zápal něčeho dosáhnout), to přineslo negaci v podobě vrhnutí na trh obrovského počtu jedné rybičky, která totálně změnila nějaký zaběhnutý systém PvP válek říší a dle zde moha příspěvků dle mého k horšímu pro většinu. Pro některé opakující se krále není díky sloupům problém utratit za mřenky za týden klidně 20 miliard, protože se jim to pak za ten týden kralování mnohonásobně vrátí a oni na tom jen vydělají. Maličká rybička totálně rozhodila celé války, úplně na to zírám a hlava mi to moc nepobírá.

Hezký den, hezký a klidný nadcházející víkend, méně emocí a řešte všichni věci s rozumem bez unáhlení
Cepino
![]() | Cepino19731 | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | 150 | Hotovo | P | P | P | M6 |
-
- Lv.19
- Dal poděkování: 29 poděkování
- Dostal poděkování: 47 poděkování
Podle mě přehnané osočování GM ničemu nepomůže, dělají to zadarmo, dobrovolně a rádi a já jim za to děkuji, ale ne vždy můžou tušit následky změny. Na druhou stranu mě výrok Mithry překvapil. Sice na jednu stranu nesmíte naznačovat, na druhou stranu když tvrdíte ze tak to bylo dlouho a vypadato, že s tím nemáte v plánu vůbec nic dělat (já si to až dodnes myslel), tak se nemůžete divit, že hráči budou pořád poukazovat. Ono by možná prostě řečení toho, že o tom víte a něco s tím uděláte stačilo a lidé by pak byli klidní 

-
- Lv.23
- Dal poděkování: 7 poděkování
- Dostal poděkování: 286 poděkování
Možnost zneviditelnit se má ninja bojující z blízká, avšak do doby než sekne, případně dá kouzlo nebo dojde doba trvání. Jako bonus dostává za postup na vyšší úroveň skillu maskování % způsobeného poškození (až 50%). Takže u mřenky udělat to stejné (bez bonusu přidání DMG 50%), do seknutí případně hození skillu být neviditelný, po hození skillu / seknutí zrušit účinek mřenky. Pokud nechcete být až tak krutí, po hození 10. skillu účinek mřenky vyprchá nebo po 50. seknutí účinek vyprchá.
Když někdo bude chtít v téhle zábavě pokračovat částečně se mu to prodraží.
Když někdo bude chtít v téhle zábavě pokračovat částečně se mu to prodraží.
SBOHEM
- Pajik
- Lv.20
- Dal poděkování: 42 poděkování
- Dostal poděkování: 255 poděkování
Spoiler:
Cepino píše:Ahoj jen napíši svůj pohled. Na jednu stranu chápu pohled týmu, na druhou i pohled hráčů. Opět na jednu stranu mřenky beru, na druhou ne. Vysvětlím. Pokud je někdo používá a zabíjí, OK, ale pokud mě někdo tahá půlku války v mřence, tím mi zabraňuje bojovat a není mě schopen zabít, pak mě to opravdu irituje. Další věcí je, že si stojím za názorem, že v zamaskování mají bojovat jen po určitou chvíli nijnové na blízko. Co je za férový boj, když celou válku někdo neviditelný zabíjí jiné, aniž by kdokoliv mohl zabít, krom náhody, jeho? Co to má společného s férovým bojem a pvp na tomto serveru? Co by se stalo, kdyby ty mřenky ve finále po nějaké době měli všichni? Asi velká zábava, docela bych to rád zažil.Mithra píše:Milý Kuřinožko,
víš úplný houby, co GM dělají nebo nedělají. Nemáš ani tušení o tom co se chystá nebo nechystá a zakládáš takovéhle vlákno?
To chce odvahu![]()
Mimochodem jestli máš pocit, že tahle anketa cokoliv změní, pak jsi docela na omylu.
Spíš si troufnu říct, že je dost kontraproduktivní z pohledu GM teamu.
Máš vlastně jediné štěstí, že v teamu nejsem sám, protože na základě tohohle vlákna, bych se já osobně na veškerý vymýšlení co se vzniklou situací z vysoka vykašlal.
A co tím chtěl básník napsat?
Na pláč a nářky nejsme zvědaví. To umí každej Kuřinožka.Rádi přirovnáváte hru ke skutečným věcem ve skutečném světě, ale tohle asi nelze přirovnat k ničemu. Osobně netlačím na nikoho, aby něco předělával nebo měnil, to jsem již vzdal, ale sami provozovatelé se musí koukat na to, kam se hra a všeobecně zde hezky podporované pvp sune. Možná něco vymýšlíte, pracujete na tom, ale čím déle bude tento stav, tím hůře pro celé války říší a pvp. Můj pohled na dnešní války je hodně tristní. Čím dál méně hráčů, čím dál méně bodů celé říše. Více soukromého bojování, než za říši a to vlastně jen proto, protože každý touží být král a díky hodnosti krále si namastit kapsu a od toho se i odvíjí volba bonusu pro říši, která je tímto také manipulovaná. Protože ...... to co si tu příjemným hraním lepší průměrný hráč vydělá za půl roku, to má pár opakujících se králů za jeden týden. Mapy, okouzlení, bonus na vykopané rudy. Upřímně má snaha již docela sešla stranou, již se nesnažím, protože vyrovnat nebo alespoň se jim přiblížit, je nemožné, pokud nezačnu hrát jako někteří a to nechci. A nyní napíši, tento stav nenastavili, neumožnili, neudělali hráči, ale provozovatelé hry. Provozovatel zavedl, nastavil, udělal určité úpravy, které hru posunuli do dnešního stavu. My jsme nezavedli rybaření tím vrhli na trh mraky ryb, my jsme nezavedli královský systém, my jsme nezavedli sloupy umožňující krom jiného obrovské výdělky, my jsme nezavedli Cidonii umožňující obrovský drop map. Každá i velmi dobrá přidaná novinka do hry, díky za ni a za vaší xyz hodinovou zadarmo práci nad ní, bohužel často přinese do hry i velmi negativní věc a pokud na ní komunita ukáže, pak je to dle vás špatně. Pokud týmu vadí, že si hráči stěžují na jeho úpravy, pak se nesmí divit a rovnou napište, že názory hráčů jsou bezpředmětné a nikdo se nemusí obtěžovat si na něco stěžovat. Použiji slova týmu, "dnes je tu přebonusováno", naprosto souhlasím, bez bonusu dnes skoro žádný hráč už skoro nic nedělá, nehne prstem, stojí na náměstí, nezapne hru.. Na druhou stranu se zeptám, co vlastně positivního přinesl královský systém a sloupy? Ať se zeptám krom pár hráčů kohokoliv, tak žádný přínos nevidí, když tak nám ho napište. Nesmíte se divit, že na vaše určitá rozhodnutí se část hráčů nedívá positivně. Osobně mám hru rád, ale v dnešním stavu se do ní loguji jen na určitý čas a jen udělat pár věcí, dokavad mě to baví.
Hezký večer
Jednoduše, s mřenkama něco udělat, zbytek nechat při starém (můj názor).
Edit: Citace vložena do spoileru. /Avery

- macok0072
- Lv.14
- Dal poděkování: 62 poděkování
- Dostal poděkování: 56 poděkování
Nechci nic říkat, ale řešení tu dost lidí psalo.Mithra píše:Tak správně. Jen do mě.
Všimli jste si, že v návrzích je celé vlákno na téma mřenky a co s nimi? Když vám tolik vadí, proč tam není tisíc různých návrhů jak situaci řešit? Proč? Protože je daleko jednodušší plakat nad rozlitým mlékem, než navrhnout řešení, aby se mléko příště nerozlilo.
- Omezit mřenky na určitý počet na válku
- Udělat protějšek - rybu která zviditelní i mřenkaře
- Úplně odstranit nynější efekt mřenky
- Upravit efekt mřenky aby šlo do hráče dávat útoky / kouzla (nakliknout) i když je zneviditelněný (myškou by ho šlo nakliknout když jde vidět pokud má buffy např., nebo když vidíte odkud jdou útočné spelly)
- Nastavit určitý počet útoků/kouzel, které by ve stávajícím efektu mřenky šlo provést
Návrhů je mnoho, jen né všechny návrhy jsou vpuštěny pro veřejnost**, a očividně né každých návrhů si GM všimnou (nic ve zlém proti nikomu z A-teamu).
add** viz. spoiler
Spoiler:
To je další věc co mě na Ekuře zaráží.
Fórum slouží k Diskuzi, tak proč ji nepovolujete v sekcích Návrhy? - co přesněji myslím?
Na fóru by měla být možnost, že hráči mezi sebou mohou diskutovat různé návrhy. Ano, sekce tu existuje, ale je to sekce kde admini musí nejprve příspěvek povolit. K čemu to? - To, že se momentálně danému adminovi (adminům) daný návrh nelíbí, ještě neznamená, že by ho neměl vpustit pro veřejnost, aby lidi v sekci Návrhy o tom stále mohli přemýšlet a společně debatovat.
Už spoustu návrhů (nejen mých) bylo smeteno pod koberec bez jediné možnosti konzultace s ostatními hráči.
Dle mého názoru, by nebylo k zahození, kdyby admini pouštěli pro veřejnost tak (řekněme..) 99% návrhů co hráči podají (nepočítaje absurdní absurdnosti, nebo návrhy které již jinde existují). Povinností adminů není všechny návrhy uskutečnit, tak proč jich více jak polovinu přímo vyškrtnete bez možnosti vyjádření ostatních hráčů? - Nejde jen o to aby se diskutoval daný návrh, ale názory hráčů k jistému okruhu či tématu mohou adminům pomoci i celkově zlepšit hratelnost. Každý názor má svoji váhu, a to by admin-team mohl brát více vážně.
Fórum slouží k Diskuzi, tak proč ji nepovolujete v sekcích Návrhy? - co přesněji myslím?
Na fóru by měla být možnost, že hráči mezi sebou mohou diskutovat různé návrhy. Ano, sekce tu existuje, ale je to sekce kde admini musí nejprve příspěvek povolit. K čemu to? - To, že se momentálně danému adminovi (adminům) daný návrh nelíbí, ještě neznamená, že by ho neměl vpustit pro veřejnost, aby lidi v sekci Návrhy o tom stále mohli přemýšlet a společně debatovat.
Už spoustu návrhů (nejen mých) bylo smeteno pod koberec bez jediné možnosti konzultace s ostatními hráči.
Dle mého názoru, by nebylo k zahození, kdyby admini pouštěli pro veřejnost tak (řekněme..) 99% návrhů co hráči podají (nepočítaje absurdní absurdnosti, nebo návrhy které již jinde existují). Povinností adminů není všechny návrhy uskutečnit, tak proč jich více jak polovinu přímo vyškrtnete bez možnosti vyjádření ostatních hráčů? - Nejde jen o to aby se diskutoval daný návrh, ale názory hráčů k jistému okruhu či tématu mohou adminům pomoci i celkově zlepšit hratelnost. Každý názor má svoji váhu, a to by admin-team mohl brát více vážně.
![]() | xElGorgy | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
archer | BornToFight | 110 | 4 | x | x | x | průběh |
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Mionix « úte 7:17 pm »

@
p4tresss « úte 3:56 pm »

@
Suko201 « ned 11:52 am »

@
Bisky « sob 9:44 pm »

@
Mionix « sob 7:05 pm »

@
Mionix « sob 7:03 pm »