Georgiew a General, smesne!!!

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Odpovědět
JohnDoe
Lv.22
Lv.22
Dal poděkování: 186 poděkování
Dostal poděkování: 516 poděkování

Re: Georgiew a General, smesne!!!

Příspěvek od JohnDoe » čtv 18. kvě 2017 12:09:31

Hezky jste se rozparádili, škoda že vám unikla podstata příspěvku. "Snazil se me zabit v promene pri zabijeni bosse a kdyz neuspel, tak zabil moji buffku..." Nepochybujte o tom, že Neos si uvědomuje pvp status Cidonie, jen ho asi trošku zamrzel páně generálův přístup a to čím si teď bude muset projít kvůli dalšímu dropení.
Ale reakce typu "Proč by si elitní PvP schopnost nemohla zabíjet cokoliv, co chce?" a "tak přestaň brečet, že jeden hráč hraje hru tak, jak má" dávají tušit, že spousta lidí tu holt ještě nedospěla k pochopení pořekadla: "Lepší pírko za plotem, než plaňka v prdeli."
Hraju si, abych nezlobil...
Temuchin

diver
Lv. 12
Lv. 12
Dal poděkování: 139 poděkování
Dostal poděkování: 81 poděkování

Příspěvek od diver » čtv 18. kvě 2017 13:10:20

Já se Neosovi vůbec nedivím. Koho by nenaštvalo zabití buffky, která má sotva pár CB na vstup. Tito lidé ale dokazují. že na nic jiného nemají. Přijít po dlouhé době na hru a být hned znechucen nějakým panem "Generálem". :-)
Má ráda je jasná a prostá, zajít s buffkou válku, získat zpět CB a nechávat jí na respawnu. Lepší přijít o CB na hlavní postavě, kde jich je více než dost, než na buffce kde jich je pár.
Přeji hezký den a pevné nervy. :P

DroperkaLB
Lv.16
Lv.16
Dal poděkování: 19 poděkování
Dostal poděkování: 96 poděkování

Příspěvek od DroperkaLB » čtv 18. kvě 2017 15:03:57

Vážně nechápu co tu řešíte. Je to mapa u které je jasně napsáno že se jedná o PVP oblast. Stejně jako do pavoučího dungu se chodí pro drop nebo exp tak do PVP mapy se chodí prostě zabíjet. Jediný co je tu směšné je toto téma a to jak se tu všichni hádáte.
Obrázek
Obrázek

diver
Lv. 12
Lv. 12
Dal poděkování: 139 poděkování
Dostal poděkování: 81 poděkování

Příspěvek od diver » čtv 18. kvě 2017 15:10:00

Zabití buffky je opravdu uctihodný výkon. Nic Ti neberu, ale tímhle opravdu lidé dokazují, že nic jiného nesvedou. ;-)
Nic tu neřeším, jen píši, že je to nepříjemné. Sám jsem to zažil a myslím, že dostkrát.

Diabolkaa
Lv. 18
Lv. 18
Dal poděkování: 31 poděkování
Dostal poděkování: 78 poděkování

Příspěvek od Diabolkaa » čtv 18. kvě 2017 15:39:45

A to je takový problém dát buffku do relogu, pokud ji nechce mít na spawnu a ví, že by ji při útoku nestihl odhlásit? :)

MostEVILEK
Lv.31
Lv.31
Dal poděkování: 335 poděkování
Dostal poděkování: 310 poděkování

Příspěvek od MostEVILEK » čtv 18. kvě 2017 16:35:03

Taky tu jsou ,,borci,, kteří si na zabíjení hráčů v cido musí brát mřenky aby vůbec byli schopni něco v té cido zabít.. nicméně to že nemáš buffku na spawnu je tvoje chyba... U pár jedinců z modré jsem to už viděl ale u tebe Neosi jsem to nečekal.
Navždy legendou...

Už jen forum..

Pokud byste s něčím ohledně Ekury potřebovali poradit, tak se kdykoliv můžete obrátit na mě.
Obrázek

yatchman
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 24 poděkování
Dostal poděkování: 158 poděkování

Příspěvek od yatchman » čtv 18. kvě 2017 18:13:47

Pozorně jsem četl pravidla a nikde se v nich nepíše, že hráč musí chodit dropovat do Cidonie. Je spousta možností dropovani, nejen v primárně pvp mapě. Pokud se nepletu, o rizicich vstupu do Cidonie víš a akceptujes je. Hráč Georgiew, narozdíl od tebe, udělal přesně to, na co je mapa dělana. Že ti zabil buffku? Jsou to snazší body. Zabil bys radši Keskira nebo divokého psa, kdybys věděl, že za ně dostaneš stejnou odměnu? A že je generál? Třeba právě těch pár bodů mu zajistilo to, že se generálem stane i další týden. Je to směšné...
Hraju, protože jsem debil...

JohnDoe
Lv.22
Lv.22
Dal poděkování: 186 poděkování
Dostal poděkování: 516 poděkování

Příspěvek od JohnDoe » čtv 18. kvě 2017 18:29:06

Georgiew Ninja [Jinno] 145 13846 361
Neos Ninja [Chunjo] 145 48191 -15

má smysl k tomu něco dodávat? Ano Neos udělal chybu, ale povzdechnout si nad tou novou generací topek si určitě ještě může :)
Hraju si, abych nezlobil...
Temuchin

Helison
Lv.3
Lv.3
Dal poděkování: 9 poděkování
Dostal poděkování: 8 poděkování

Příspěvek od Helison » čtv 18. kvě 2017 19:53:55

Dnešní topky stojí za to, to je pravda :D :D :D :D

Neos
Lv.17
Lv.17
Dal poděkování: 80 poděkování
Dostal poděkování: 311 poděkování

Příspěvek od Neos » čtv 18. kvě 2017 21:13:50

Ja tu neresim zabijeni v cido jako takove, to jsem sam napsal, ze to je nikdy nekoncici pribeh. Takze me tu nikdo nemusi poucovat na co je ktera mapa, ja to moc dobre vim sam. Pokud to nekteri hraci nevedi, tak jsem tuto hru hral nekolik let a byl jsem dlouholety vudce cechu Krizaci, takze tohle tema jsem resil mnohokrat i s nasimi hraci, na ktere prisly v minulosti stiznosti.
Zminil jsem se o systemu cidonie jako takovem z pozice droperu = 0 CB bodu = zadny vstup do cidonie = ztrata casu ve valce risi pro vyzrani par CB pro dropera = droper postava je snadny terc ve valce risi = utrpeni ze strany hrace a oslabeni rise ve valce risi !!! Mam pokracovat dale, ja myslim, ze nemusim. Ja proste v tomhle systemu nevidim zadne pozitiva a z me strany, jako dlouholeteho hrace nevnimam pozitivum ani snadny zisk CB pro lovce droperu. Podle me lovci droperu degraduji elitni pvp hodnosti a take jsou moralne a charakterove slabsi, nez Ti elitni pvp bojovnici co to nedelaji a jsou nad veci.
Pokud by nekoho zajimalo, jak jsem prisel k tomuto nazoru, tak zcela jednoduse a logicky. Kdyz vemu v uvahu kolik lidi utoci na dropery pri dropovani, tak to je jen hrstka lidi z desitek nebo stovek uctu, kteri na ekure jsou. Kdyby to cislo bylo opacne, tak bych prehodnotil muj nazor. Kazdopadne nikomu nevnucuju me nazory, je to jen muj pohled ziskany z nekolika leteho hrani.
Ja jsem clovek zasadovy, vzdy jsem se snazil byt ferovy a zalezelo mi na reputaci, takze jsem se vyhybal vecem, ktere by me nebo cechu Krizaci skodily a snazil jsem se to i rikat hracum z cechu, kteri se mnou hrali. Pokud budes skodit sobe a cechu, tak v budoucnu do cechu ziskas daleko mene lidi, nez by tomu bylo naopak.
Vim, ze ve hre jsou jasne pravidla, ktere bysme jako hraci mely dodrzovat, ale i tak jsou ty pravidla v nekterych vecech neuplne nebo maji diry. Kazdopadne nebudu odbocovat a vim, ze zabijeni droperu do urcite miry neni trestne. Pak jsou tady ruzni hraci, skupiny nebo cechy, kteri si mohou pravidla trochu poupravit nebo doplnit pro lepsi fungovani treba cechu. Z mych dlouholetych zkusenosti s vedenim cechu mohu rict, co muze mit za nasledek nabrani rebelu nebo co se stane, kdyz z hracu se stanou problemovy hraci, ale to uz zase moc odbocuju :lol:

Jak jsem v predeslem komentu napsal, ze General, ktery zabiji dropery pro svoje obohaceni CB bodu je smesny, je muj nazor a opet to nikomu nevnucuju. Nekdo s tim muze souhlasit a nekdo zase ne, to je zivot.
Kdyz dam priklad, tak elitni Vojevudci nebo Generalove ze stredoveku urcite nezabijeli lidi na polich, co okopavali pudu nebo sedlaky beze zbrani, to ve vetsine pripadu delala pechota, protoze byli moralne na nizsi urovni nez elitni bojovnici. Dobre, neznam uplne do detailu vsechny bitvy ze stredoveku, takze se to mohlo stat taky, ale urcite se to nestavalo pravidlem. Elitni bojovnici, kteri ziskali hodnosti Vojevudcu nebo Generalu meli tvrdou disciplinu a byli lidsky trochu zrejme uplne jinde, nez "obycejna" pechota !!!
Kdyz reknu dalsi priklad, ze clovek, ktery dela nekolik let bojove sporty, tak ten dotycny taky nebude bezduvodne napadat normalni lidi jen proto, aby vsem ukazal, jak je dobry a aby z nej ostatni meli strach. Takovy clovek by byl zase mentalne, charakterove a moralne slabsi nez ten, ktery by to nedelal. Je zcela jasne, ze nekteri silnejsi lidi utoci na lidi slabsi, ale to je opet jen hrstka lidi. Kdyby to bylo naopak, tak by se svet zmital v nekonecnych valkach, problemech a tak. Myslim, ze by to nikdo z nas asi nechtel, ze? :D
Vzdy jsem se ridil heslem, "kdyz neco neni prijemne tobe, tak to nedelej druhym" a nemel jsem s tim nikdy problemy.

Do cidonie mam 4 postavy ninja (hlavni), droper sura = 0 CB, buffka = 0 CB, druha buffka = 0 CB. Jeden droper a 2 buffky bez CB bodu, vazne mi to pije krev, kdyz musim s dropem a buffkama do war risi :ouch: :shoot: :ouch: :help: :lol: Kdyby aspon ty GMka neco zmenili :think: Treba volba vstupu do Cidonie PVP = pri zabiti se odecita a pricita vice CB bodu a PVM = pri zabiti se odecita mene CB bodu, treba 2 nebo 1, at to lidi tolik nesere :ouch: :ouch: :ouch: :think: :normal: :help: :lol:

Jo a ja tu hru neberu uplne vazne, jen jsem clovek zasadovy :lol:

Neos
Obrázek
Become one of us and help us to create the most powerful guild on this server !!! -------> click viewtopic.php?f=34&t=97497

Odpovědět

• You do not have permission to post in chat.
@ Suko201 « čtv 5:10 pm »
diver píše:
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
tma je pořád stejná, ale drop košťat je mnohem těžší.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
yes tak na starších videích je to zorne pole mnohem menší.. Ale takto černě je to už minimálně druhým rokem. Bohužel
@ TomasFoxx « čtv 4:05 pm »
taková kontrolni otazka, nez mi zacne srotovat mozek s tajnym ukolem, urcite byly pridane 2 nove hodnosti? my totiz vidime jen jednu
@ diver « čtv 3:34 pm »
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
@ Suko201 « čtv 3:07 pm »
@ diver « čtv 2:01 pm »
Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
@ Suko201 « čtv 11:21 am »
Mionix píše: @Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
ok, takže když to včera začalo ve 12, tak od toho času každé 4h bude boj až do konce eventu, chápu už správně? Nevím, kde sem předtím četl že 4x denně :’D
@ neasy « čtv 9:59 am »
:heart:
@ VOJTTANOOO « čtv 9:46 am »
@neasy uz to bezi :D
@ neasy « čtv 9:41 am »
tak napiste az to půjde :fight:
@ p4tresss « čtv 9:39 am »
dneska by to šlo :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:34 am »
no jasneee v poho :-) :D
@ neasy « čtv 9:32 am »
taky dobry dneska se budu poflakovat a hrat s vami ju
@ p4tresss « čtv 9:31 am »
konečne trochu oddych od prace
@ VOJTTANOOO « čtv 9:31 am »
joooo jde to :-) a co ty ? :D
@ neasy « čtv 9:31 am »
je to tak
@ p4tresss « čtv 9:30 am »
Sviatočne :D
@ neasy « čtv 9:30 am »
a jak se mate?
@ p4tresss « čtv 9:29 am »
Ako dlho bude údržba prosim ? :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:25 am »
ahoj, predpokladany konec udrzby ? :D
@ TomasFoxx « čtv 9:23 am »
@neasy,  čaaau kamo
@ neasy « čtv 9:17 am »
CUS CUS
@ Vydesenej « čtv 9:06 am »
hh a stánky zas dole :(
@ Hakan « stř 11:44 pm »
TomasFoxx píše: jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
To máš na další roky, aby se nemuselo vymýšlet nic dalšího
@ MastnyRozek « stř 7:44 pm »
@Narsi,  Aha dobře, děkuji :)
@ Narsi « stř 7:43 pm »
Zdravím, je prázdná jen pokud neprobíhá zrovna žádný vstup.
@ MastnyRozek « stř 7:41 pm »
@Mionix,  Ahoj na vývěsní tabuli ve městě po zvolení možnosti vstup do ugorohu se objevuje pouze prázdná tabulka https://i.imgur.com/f1lsa1D.png
@ Mionix « stř 5:46 pm »
@Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
@ Suko201 « stř 5:04 pm »
Takže ty časy jsou Teda 8:10 12:10 16:10 a 20:10?
@ Narsi « stř 4:09 pm »
V 16:10
@ TomasFoxx « stř 4:05 pm »
nema ted bejt dalsi boj o ugoroth?
@ TomasFoxx « stř 1:50 pm »
jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
@ Suko201 « stř 1:03 pm »
Narsi píše: Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
aha, tak to si asi pamatuji špatně, dobře. Díky :-D
@ Narsi « stř 1:02 pm »
Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
@ Suko201 « stř 12:58 pm »
Mě by zajímalo, kdo jako vymyslel ty časy těch válek. Však to normální pracující člověk, co má aspoň trochu i život tam venku, nemůže stihnout. Max tak jeden ten čas a to je dobrá bída. Bylo by dobré to doupravit.
@ TomasFoxx « stř 12:44 pm »
u tech kosti musi byt jmeno dyl, realne jsem ted v zamasku jen behal kolem zlute a cervene a kradl jim to ze zeme
@ Mionix « stř 12:41 pm »
@Valkaryan,  budou. Vyčkejte prosím do zítra.
@ Vydesenej « stř 12:40 pm »
Já teda čekal že to bude 15min jedna 15min druha 15min 3 a dál :D a ne že dropnu všechny naráz ale ok no
@ Relly « stř 12:30 pm »
@TomasFoxx,  To je záměr. Vracíme se do starých časů.
@ TomasFoxx « stř 12:25 pm »
a ent je prej nejakej buglej, ze ukazuje chx
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
1v1 poust ch3
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
@Vydesenej,  tak pod
@ Narsi « stř 12:21 pm »
Zdravím, je to v řešení. Děkujeme za trpělivost.
@ Vydesenej « stř 12:03 pm »
Tak já tě tímto vyhlašuju
@ TomasFoxx « stř 12:01 pm »
nefunguje vam vyhlaseni boha, tu cekame zbytecne
@ Valkaryan « stř 10:07 am »
Kdy budou v prodeji kloubouky?
@ Mionix « stř 7:39 am »
@Nonepovideeej,  Nejdou, jediné co jdou jsou z truhel. Ty co jsou z kalendáře se nově nastavovali neprodejné. Aby si nedělali hráči 100vky účtů a pak to neprodávali.
@ Vydesenej « stř 7:00 am »
Díky že jste udělali nějaký zajimavý vstup do Ugorohu a není to zas to stejné :)
@ Nonepovideeej « úte 11:38 pm »
Může mi někdo říct, proč nejdou dát do shopu zahradnická povolení z eventu a ani s nimi obchodovat? :(
@ Vydesenej « úte 5:47 pm »
Se to dostane ta údržba až na čtvrtek možná
@ gagefranjo « úte 4:11 pm »
Přicházejí velký změny (korektury)
@ Hakan « úte 12:53 pm »
To posouvání údržby je fakt parádní :lol:
@ Nonepovideeej « čtv 8:55 pm »
@Mionix,  Krásná práce :)
@ Mionix « čtv 6:57 pm »
@Nonepovideeej,  proto jsem to psal. GA byl tak šikovný, že to dokázal opravit bez údržby. :-)
@ Nonepovideeej « čtv 4:35 pm »
Mně se meteory dneska už spawnují celý den normálně :)
@ Mionix « čtv 7:48 am »
Tak chyba se spawnem meteorů snad opravena. Vyzkoušejte.
@ kovardominik « stř 9:55 pm »
když tu máme soutěž ke dni tance, všimnul si někdo že není ani jeden tanec při kterém by si postava s mečem v ruce neusekla hlavu a všechny ostatní části těla (kdyby to šlo samozřejmě)?
@ Mionix « stř 7:31 pm »
Ráno bude chviličková mimořádná údržba kvůli spawnu meteorů. Omlouváme se, GA hledá chybu.
@ Mionix « stř 6:00 pm »
@Nonepovideeej:up: děkuji
@ Nonepovideeej « stř 5:39 pm »
Ty meteory nejdou spawnout vůbec nikde, kde se normálně dají spawnout a eventové prémko mi taky nefunguje celý den..
@ Mionix « stř 4:52 pm »
@reeenda,  on sám z nedostupného místa zmizí a objeví se jinde, do toho sahat GM nesmí

Who is chatting