Monopol
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
- INParadise
- Lv.14
- Dal poděkování: 40 poděkování
- Dostal poděkování: 60 poděkování
Re: Monopol
Dobře, kdyby tohle vše bylo možné a hráči by se domluvili na určité ceně. Jak ovlivníte lidi který si postaví stánek a mrsknou to tam o 10kk levněji? Nijak. Takže celkem zbytečná otázka 

-
- Čestný člen
- Dal poděkování: 99 poděkování
- Dostal poděkování: 1047 poděkování
Pokud se budeš držet tohoto pravidla:* "Je zakázáno pokoušet se jakkoli okrást či ovlivnit uživatele, aby prováděl jakoukoliv činnost, která je v rozporu s jeho přesvědčením či znalostí hry." Pak ti nikdo v podobných dohodách bránit nebude. Samozřejmostí je, že vše se týká pouze a výhradně oficiální herní měny.
* Abych uvedl příklad. Nesmíš třeba nikomu z hráčů vyhrožovat, že pokud se nebude držet stejných cen, pak mu uděláš ze hry peklo, apod. Spolupráce tedy musí být ryze dobrovolná, nikoliv jakýmkoliv způsobem vynucená.
* Abych uvedl příklad. Nesmíš třeba nikomu z hráčů vyhrožovat, že pokud se nebude držet stejných cen, pak mu uděláš ze hry peklo, apod. Spolupráce tedy musí být ryze dobrovolná, nikoliv jakýmkoliv způsobem vynucená.
- qSTRoNgMANp
- Lv.27
- Dal poděkování: 440 poděkování
- Dostal poděkování: 332 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Podle mě je možnost, jak zvýšit například cenu, si udělat velký kapitál a například skoupit některé věci, které se ve hře špatně shánějí, ale lidi je využívají. Například "Požehnání draka". Člověka je například nakoupí do 5kk kus, třeba týden dva to tak bude dělat a potom udělá stánek, kde to prodá například s 2x hodnotou. Pokud by tu měl praktikovat kartel, tak by museli lidi, kteří mají opravdu velký kapitál a mají nějakou větší zásobu a vědí navzájem o sobě se dohodnout, že nastaví cenu daného předmětu, takovou, aby lidi to koupili, ale měli například 2x zisk.
V době kerindoru jsem měl zásoby střepu, kostí atd. Dohodl jsem se asi se 4ma lidma na ceně střepu. Ano pár lidí se našlo, kteří to dali levněji, ale dohodli jsme se, že pokud takový stánek objevíme, ihned skoupíme a dáme do svého.
Kartel nabývá plnhodnosti, pokud je uzavřena psaná smlouva, což i v našem realném světě větší firmy fungují na dobré slovo, proto se na to nevztahuje zákon o kartelu.
V době kerindoru jsem měl zásoby střepu, kostí atd. Dohodl jsem se asi se 4ma lidma na ceně střepu. Ano pár lidí se našlo, kteří to dali levněji, ale dohodli jsme se, že pokud takový stánek objevíme, ihned skoupíme a dáme do svého.
Kartel nabývá plnhodnosti, pokud je uzavřena psaná smlouva, což i v našem realném světě větší firmy fungují na dobré slovo, proto se na to nevztahuje zákon o kartelu.

![]() | qSTRoNgMANp | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
300k+ min Gen 2 109 LVL | Jinno | Mentál | FULL | 4xP | P | P Y/O | G2 | 2 |
![]() | oSoSo | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
![]() |
---|---|---|---|---|---|---|
3,7k+ min 145 LVL | Jinno | Mentál | FULL | 4xP | G2 |
-
- Lv.7
- Dal poděkování: 15 poděkování
- Dostal poděkování: 17 poděkování
Prosím vás, přestaňte si tu cucat z prstu znaky monopolu, oligopolu nebo kartelu, bolí z toho oči. Nic jako psaná smlouva nebo zákon o kartelu neexistuje. Co se týče tématu.. jde o hru, kdyby tu měl provozovatel vykonávat kontrolu nad trhem, tak nedělá nic jiného.
-
- Lv.26
- Dal poděkování: 72 poděkování
- Dostal poděkování: 129 poděkování
Obchodnik799 píše: ↑stř 06. pro 2017 18:32:12 Podle mě je možnost, jak zvýšit například cenu, si udělat velký kapitál a například skoupit některé věci, které se ve hře špatně shánějí, ale lidi je využívají. Například "Požehnání draka". Člověka je například nakoupí do 5kk kus, třeba týden dva to tak bude dělat a potom udělá stánek, kde to prodá například s 2x hodnotou. Pokud by tu měl praktikovat kartel, tak by museli lidi, kteří mají opravdu velký kapitál a mají nějakou větší zásobu a vědí navzájem o sobě se dohodnout, že nastaví cenu daného předmětu, takovou, aby lidi to koupili, ale měli například 2x zisk.
Kartel nabývá plnhodnosti, pokud je uzavřena psaná smlouva, což i v našem realném světě větší firmy fungují na dobré slovo, proto se na to nevztahuje zákon o kartelu.![]()
to je síce pekný pohľad na vec, ale v podstate to skús a uvidíš sám čo by bolo

Oxymoron (z gréckeho oxys = ostrý, inteligentný + moros = tupý, pomalý, hlúpy) je spojenie slov protirečiaceho si významu, obyčajne podstatného mena a prídavného mena.
Možností je vždy viac, dôležitá je len naša voľba.
Talízman účesu
Zvýšme rozmanitosť zvierat na Ekure
Talízman účesu
Zvýšme rozmanitosť zvierat na Ekure
- Cepino
- Lv.38
- Dal poděkování: 874 poděkování
- Dostal poděkování: 1257 poděkování
Co tu již 7 let hraji, tak takových snah o dohodu na ceně nějakého předmětu a stesky po zvýšení jeho ceny, tu je plné fórum. Vždy se najde někdo, kdo dá nižší cenu, aby prodal dříve než jiní. Nikdy to fungovat nebude. Sám jsem jeden z těch, kteří něco prodávají dráže než většina, ale zase naopak něco prodávám drasticky levněji než většinu. Nebudu sušit něco na stánku x dní, spoléhat v o něco větší výdělek, když toho mám plné sklady a nadropuji další. Prostě díky větší obrátce za nižší cenu vydělám více než ten, co prodává dráže a prodává se mu to pomalu.
Ale jsem si téměř jist, že přátelská domluva na ceně několika hráčů žádná pravidla neporušuje.
crazy8 napsal přesně jak se chová komunita a ceny na trhu. Když u něčeho vyletí cena, tak se komunita začne věnovat dropu tohoto předmětu více a následně cena opět při větším množství na trhu spadne. Když vám vyletí cena map na 300 za kus, tak o to více se objeví droperů do cidonie nebo přitažlivky. Na trhu najednou bude 2 násobek map než dříve a cena díky nezvednutí poptávky začne padat zase dolů.
Ale jsem si téměř jist, že přátelská domluva na ceně několika hráčů žádná pravidla neporušuje.
crazy8 napsal přesně jak se chová komunita a ceny na trhu. Když u něčeho vyletí cena, tak se komunita začne věnovat dropu tohoto předmětu více a následně cena opět při větším množství na trhu spadne. Když vám vyletí cena map na 300 za kus, tak o to více se objeví droperů do cidonie nebo přitažlivky. Na trhu najednou bude 2 násobek map než dříve a cena díky nezvednutí poptávky začne padat zase dolů.
![]() | Cepino19731 | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | 150 | Hotovo | P | P | P | M6 |
- L0GAN
- Lv.14
- Dal poděkování: 109 poděkování
- Dostal poděkování: 129 poděkování
Dle mého názoru to nemá smysl. Obchod by měl být vždy jenom mezi prodejcem a kupcem. Ta odhadovaná cena která se vždy pohybovala v nějakých mezích sloužila spíš jako orientační. Bylo to tak, že kdo nedokázal odhadnout cenu nějakého předmětu, tak prodělal. Navíc by to zkazilo zábavu se smlouváním, to mám na téhle hře nejraději. 

-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
ChunjoKing « pon 10:42 pm »

@
redBull21 « pon 5:30 pm »

@
Uncut69 « pon 12:04 pm »

@
Tomori « pon 10:22 am »

@
ChunjoKing « pon 9:59 am »

@
inddi « pon 5:52 am »