Osobně za takovou věc děkuji

![]() | Cepino19731 | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | 150 | Hotovo | P | P | P | M6 |
Nechápu jak ti to může vadit v běžné hře,JosephShivers píše: ↑čtv 01. bře 2018 14:02:03 fuu no ako nie je to zlé v obchodnom okne, ale ako dooosť mi to vadí v inventari v bežnej hre
Nejlepší je remcat,ale zapojit se a třeba navrhnout nějakou mapu to ne.ShiBaall píše: ↑čtv 01. bře 2018 14:48:24 Tohle mi přijde zbytečné. Docela mi to vadí, že mám ted všude nějaký čísla a navíc je to stejně tak titěrný, že vim prd, co se tam píše. Je určitě spousta jiných věcí, co je třeba udělat, přijde mi to jako zbytečnost.
Je tady obrovská mezera,když se člověk dostane na lvl 120+. Kam může jít? Chodit swamp dokola do zbláznění, kde to ale přestane s lvlem vydělávat, nebo HG, kam se ale nedá jen tak přijít a odejít.
V tom já osobně vidim docela mezeru. Celkově pro vyšší lvly je tady málo lokací. 3 jsou opravdu málo.
Je teda potřeba dělat si různé dropy a další všemožné postavy. Osobně bych radši všechno zvládal jednou postavou, než se furt někam přepínat.
![]() | fixi | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | 150 | Full | 2xP | P | 2xP | G3+ |
![]() | Cepino19731 | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | 150 | Hotovo | P | P | P | M6 |
Za prvné, neni to remcání. Zakladatel se tu ptal na názor, tak mu ho píšu. Je to zpětná vazba a určitě prospěšná. I negativní názor, je názor.tyranka píše: ↑čtv 01. bře 2018 17:02:35Nechápu jak ti to může vadit v běžné hře,JosephShivers píše: ↑čtv 01. bře 2018 14:02:03 fuu no ako nie je to zlé v obchodnom okne, ale ako dooosť mi to vadí v inventari v bežnej hre
To máš celou dobu otevřený inventář a prohlížíš si ho? dost divné hraní.Nejlepší je remcat,ale zapojit se a třeba navrhnout nějakou mapu to ne.ShiBaall píše: ↑čtv 01. bře 2018 14:48:24 Tohle mi přijde zbytečné. Docela mi to vadí, že mám ted všude nějaký čísla a navíc je to stejně tak titěrný, že vim prd, co se tam píše. Je určitě spousta jiných věcí, co je třeba udělat, přijde mi to jako zbytečnost.
Je tady obrovská mezera,když se člověk dostane na lvl 120+. Kam může jít? Chodit swamp dokola do zbláznění, kde to ale přestane s lvlem vydělávat, nebo HG, kam se ale nedá jen tak přijít a odejít.
V tom já osobně vidim docela mezeru. Celkově pro vyšší lvly je tady málo lokací. 3 jsou opravdu málo.
Je teda potřeba dělat si různé dropy a další všemožné postavy. Osobně bych radši všechno zvládal jednou postavou, než se furt někam přepínat.
Osobně si nemyslí, že při běžném hraní to nějak překáží nebo vadí. Při prodeji mi to přijde jako užitečná věc. Při prodeji z inventáře také aspoň jsem si jista, že to nevyhodím.