Pokud se podíváš na hráče, které v posledních dnech zabanovali, jednalo se o postavy, které aktivně navštěvovali války, popřípadě hráli aktivně. Ovšem v poslední době se opravdu banuje až příliš a pokud se nedej bože zeptáš na důkazy... Tak se dočkáš arogantního přístupu a náznaků... Pokud je důkaz, stačí poslat screen, kde je prodej nebo porušení pravidel vidět a zamezí se tím spekulací, že se banuje na základě odhadu pomocí FB skupin a tak podobně.Cepino píše: ↑sob 30. čer 2018 22:12:57 NesstleTM - potrefená, zabanováná husa se ozvala?
Zabanování TOP hráčů? - většina již dávno nehrála, byly to mrtvé postavy, které jen majitelé snažili zpeněžit na reálné peníze.
Yangů bez práce? - jako že si je od takových jako ty nebo podobných koupí za reálné peníze?
Vyplácení GM? - Na to máš důkaz kde? Jedna paní, nebo zabanový bývalý GM plival?
Fakt si myslíš, že je obtížné získat obyčejným SQL dotazem pohyb yangů? A to pohyb nesmyslný a opakovaný na cizí postavy bez protihodnoty?
Fakt mě baví tyto potrefené husy. Pac a pusu.![]()
Dále to co psal yatchmann.......
Pokud se podíváš na ceny itemů ve hře a ceny yangů za SD... Spočítej si, kolik by Tě stálo například 10kkk za SDčka… SD jdou jinému hráči. Zisk nebo příjem Ekury je až v tu dobu, co někdo za SD koupí nějakou věc z IS. A pokud už tu házíš chytrou ekonomickou terminologií... Doporučuji dostudovat základní problematiku Nabídky a Poptávky. Pokud je něco moc drahé lidé přestanou mít zájem a hledají levnější variantu.
I já kupoval SDčka, hlavně na spotřebu v podobě prémek. Většina lidí, co si koupí yangy "mimo" jsou zaměstnaní lidé, co prostě nemají čas sedět a dropovat 8čku denně(chtějí si dát oraz u hry), paradoxně tito lidé navíc kupujou i SDčka na prémka atd... Pokud si server vybanuje "starší" komunitu, hádej, co se stane. Budou hrát převážně mladší hráči, kteří si ovšem nemohou dovolit posílat dary serveru.
Každý má svůj názor, nikomu ho neberu. Osobně mám problém s tím, co jsem psal... Stačil by 1 screen ve hře a tým by tomu, kdo dostal ban zavřel pusu... Nevím, proč se tak neděje.