To už je obarvené shell, formule se přidá jako "kámen" a brnění funguje pořád jako brnění, nikoli vzhled. Obarvený vzhled udělat nejde (v tuto chvíli, jestli do budoucna netuším). Přebarvit půjde i dračí, ale až se přidá jeho nový model. Pak se ti nastřádané formule budou hodit.Ivetka píše: ↑sob 15. zář 2018 17:49:49No ale já chci vědět jestli z tohoto shellka co ukazuješ můžu udělat skin a zachova barvu s formulí, nebo mi to udělá prostě jen shellko a bude mi to k ničemu na 150 lvlu.
Dračí brnko a změny
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
Nix
- Lv.16

- Dal poděkování: 107 poděkování
- Dostal poděkování: 307 poděkování
Re: Dračí brnko a změny
... budeš příčinou svého vlastního pádu, neboť svým chováním připravuješ si kříž,
na němž dokonáš ...
na němž dokonáš ...
- DoSim
- Lv.7

- Dal poděkování: 9 poděkování
- Dostal poděkování: 35 poděkování
Ono se to tedy bude i prodávať jako Modré shell nebo je to neprodejné jako skin z areny?Nix píše: ↑sob 15. zář 2018 18:26:27To už je obarvené shell, formule se přidá jako "kámen" a brnění funguje pořád jako brnění, nikoli vzhled. Obarvený vzhled udělat nejde (v tuto chvíli, jestli do budoucna netuším). Přebarvit půjde i dračí, ale až se přidá jeho nový model. Pak se ti nastřádané formule budou hodit.![]()
“No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable” - Socrates

-
Nix
- Lv.16

- Dal poděkování: 107 poděkování
- Dostal poděkování: 307 poděkování
Obarvené brnění lze normálně prodávat/předávat na jiné postavy.DoSim píše: ↑sob 15. zář 2018 19:46:51Ono se to tedy bude i prodávať jako Modré shell nebo je to neprodejné jako skin z areny?Nix píše: ↑sob 15. zář 2018 18:26:27To už je obarvené shell, formule se přidá jako "kámen" a brnění funguje pořád jako brnění, nikoli vzhled. Obarvený vzhled udělat nejde (v tuto chvíli, jestli do budoucna netuším). Přebarvit půjde i dračí, ale až se přidá jeho nový model. Pak se ti nastřádané formule budou hodit.![]()
... budeš příčinou svého vlastního pádu, neboť svým chováním připravuješ si kříž,
na němž dokonáš ...
na němž dokonáš ...
- devils636
- Lv.21

- Dal poděkování: 37 poděkování
- Dostal poděkování: 8 poděkování
Lidi dej te sem někdo kdo má obarvené Shell neob bsko a vodko at vidim ty formule co to přidavá jako kámen to je vymyšlené hezky a musime pochvalit team ale nevím jak to tam dat když nikde se neda sehnat ten certifikat
https://www.youtube.com/watch?v=AUH6zm_6RWg
Stream : Youtube :Bucek CZ
Stream : Youtube :Bucek CZ
-
WhiteZz
- Lv.16

- Dal poděkování: 33 poděkování
- Dostal poděkování: 23 poděkování
- TomasFoxx
- Lv.24

- Dal poděkování: 358 poděkování
- Dostal poděkování: 649 poděkování
Tak co říkáte na změny? Mně se to mega líbí, jen na ninju mi příjde že to je moc obrovský
zbytek postav to maj parádní 

- FluffyHero
- Lv.19

- Dal poděkování: 127 poděkování
- Dostal poděkování: 164 poděkování
-
Mithra
- Čestný člen

- Dal poděkování: 94 poděkování
- Dostal poděkování: 1047 poděkování
Neříkám nic. To brnění jsem neviděl. Pošli screen a já ti napíšu svůj subjektivní názor.
Přílišná oddanost ideálům nezřídka končívá tím, že v rámci boje proti alkoholismu zastřelíš dítě se sáčkem rumových pralinek. Karel Kryl
- kukis
- Lv.7

- Dal poděkování: 23 poděkování
- Dostal poděkování: 22 poděkování
Vcelku se to dá , příjemná změna chválím . I když by mohli do hry zavést nový předmět pro suru a válečníka ''nůžtičky na nehty'' . Pěkné
^^
_________________________________________________________________________________________________
"Chceš li někoho skutečně poznat, sežer ho a zkus se projít jeho nohama."
"Chceš li někoho skutečně poznat, sežer ho a zkus se projít jeho nohama."
- TomasFoxx
- Lv.24

- Dal poděkování: 358 poděkování
- Dostal poděkování: 649 poděkování