Buff je už to nejmenší bych řekl.. To má snad každý v dnešní době a nebo by šla třeba Beni nebo Ivet, to jsou takové dvě nejspolehlivější buffky v modré
![]() |
Georgiew | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|---|---|---|---|
GreatestEvil |
88k+ |
Full |
P |
P |
P |
Tak paráda, půjdu moc ráda, za mě PM ideálně tuSamJsiLama píše: ↑čtv 08. srp 2019 0:13:52Buff je už to nejmenší bych řekl.. To má snad každý v dnešní době a nebo by šla třeba Beni nebo Ivet, to jsou takové dvě nejspolehlivější buffky v modréSpíš se domluvit v lidech, co by to eventuelně mohli usekat. Za sebe můžu taky vzít BM s ent výbavou, popř. s Georgem ještě šípovat, pokud by to mělo nějaký význam.
Takže až se budete chystat, tak na fb, ve hře, nebo tady pm
Dík modrý tlamy![]()
![]() | qSTRoNgMANp | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
300k+ min Gen 2 109 LVL | Jinno | Mentál | FULL | 4xP | P | P Y/O | G2 | 2 |
![]() | oSoSo | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
![]() |
3,7k+ min 145 LVL | Jinno | Mentál | FULL | 4xP | G2 |
V sobotu za mě tedy asi EEE.. Až ten příští týden vždy od takových 18:50, nebo po válce do 22hVossenisimo píše: ↑čtv 08. srp 2019 0:17:32 Já bych neházel flintu do žita a zkusil bych tomu dát poslední šanci v sobotu 10.8. po válce. Zhruba kolem 20:15. Zkusím huknout na lidi z WD a uvidíme co se sejde popř. se to zase rozpustí.![]()
Nevím teda kdo by v entu z modré i spalSpamujte chat ingame, oni přijdu i ti lidi z entu, co tam kempej a nevylezou odtamtud skoro.![]()
![]() |
Georgiew | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
GreatestEvil |
88k+ |
Full |
P |
P |
P |
![]() | qSTRoNgMANp | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
300k+ min Gen 2 109 LVL | Jinno | Mentál | FULL | 4xP | P | P Y/O | G2 | 2 |
![]() | oSoSo | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
![]() |
3,7k+ min 145 LVL | Jinno | Mentál | FULL | 4xP | G2 |