zdobený bielozlatý naramek+9 20 jašter 1500-2000 ZB, možno 20 drop ak sa podarí a boty nicoty+2, do nich sa da natočiť 30 rýchlosť útoku v pohode spolu s nejakým ZB. Neviem čo iné by sa tam dalo použiť akože, možno ešte nejaké iné ent. boty, ale náramok jedine bielozlatý, nemáš tam lepšieho.caffuu píše: ↑stř 09. pro 2020 22:32:50
Hledal jsem tu nějaké téma ohledně té výbavy a moc jsem neuspěl tak bych se tě rád na něco ještě zeptal, zřejmě asi víš o čem mluvíš. 1) Jaké boty a náramek by jsi mi doporučil na ninju?2) popř. je nutnost mít ve věcech šípy? 3) hodně vidím, že lidí netočí do 6/7 bonusů 10/8 ale 5 útok/ příšera je tohle nutnost jen pro ninju do entu nebo je to nutné celkově pro ninju do proměny? Díky za pomoc
Mam natočené vyhnutie šípom v helme, zlaté náhrdlo zdobené, tie boty nicoty, schylko+6 v prumke... tento bonus naozaj funguje, vydržíš na sebe potom o poznanie viac mágov, lepšie sa obnovuje buff a ušetriš hromadu premien

5/10 si natočíš podľa potreby tak aby si mal dostatok RU nato aby si nepresekával, ale s ent botami a elíkom na RU není problém vôbec, možeš mixovať 8/10 s 5/10 tak aby si mal vo vysledku zhruba tých 240 RU asi či kolko to má byť. Je to nutnosť pre všetky ninje hlavne s lukom v ezo-premene, s dýkami stačí menšia RU, pri iných premenách mi nevadila menšia ani s lukom