Mluvil jsem o modrých. Ostatních karem jsem měl taky ranec. Ale opravdu 20+ modrých karem za swamp (rekord byl 31).Anderson píše: ↑čtv 10. pro 2020 9:59:00 KahnWeder - o drop kariem ako taký nie je najmenší problém, kariem mi padlo za tie 2 hodiny do aleluja.. ale všetky boli šedé a dokonca aj zlaté.. a modrá padla len jedna
LordGabriel - asi mi nič iné nezostáva.. možno ešte tá cidonkalebo enta biologovi sa vyhýbam oblúkom, strašne ma nebaví ten quest asi najnudnejší čo som v živote na metine robil
![]()
Lvl hraje dost velkou roli, jak už jsem tu psal, na 130 padají opravdu nejlépe, mám to otestovaný.KahnWeder píše: ↑čtv 10. pro 2020 12:05:36Mluvil jsem o modrých. Ostatních karem jsem měl taky ranec. Ale opravdu 20+ modrých karem za swamp (rekord byl 31).Anderson píše: ↑čtv 10. pro 2020 9:59:00 KahnWeder - o drop kariem ako taký nie je najmenší problém, kariem mi padlo za tie 2 hodiny do aleluja.. ale všetky boli šedé a dokonca aj zlaté.. a modrá padla len jedna
LordGabriel - asi mi nič iné nezostáva.. možno ešte tá cidonkalebo enta biologovi sa vyhýbam oblúkom, strašne ma nebaví ten quest asi najnudnejší čo som v živote na metine robil
![]()
A podle mě by lvl neměl hrát roli. Kdybych šel s lvlem 131 na liliputy, tak budu mít stejně karem, ale převážně žlutých
LordRayden píše: ↑čtv 10. pro 2020 11:45:37 Určitě cidošku, s chozením do entu sa netrap, prostě logneš, nikam nemusíš trajdat přes nekonečný kerindor a jen klikneš na port a jsi tam, za 15 minut tam určitě 4 karmy máš.
Dropíkům okolo 136tky tam napadá i 50 modrých za cidonku a pokial nejsi Next tak ti ju každý dá, co se týče ent biologa, já sám za 5 roků udělal jen jedno kolo, to je úkol jak z úplně jiné dimenze čistě pre noliferov
Hodně štěstí přeju, škoda že nejsi žluťák, to bych ti je klidně i dával pravidelně.
![]()