Ninja Archer PvP

Prostor k diskuzi o obratných ninja bojovnících, kteří dovedou hbitě zacházet s dýkami i lukem.
ercius
Lv. 11
Lv. 11
Dal poděkování: 4 poděkování
Dostal poděkování: 1 poděkování

Re: Ninja Archer PvP

Příspěvek od ercius » stř 16. úno 2011 21:02:01

Ohnivý ubírá víc ne ? :P

Flippy
Lv. 11
Lv. 11

Příspěvek od Flippy » stř 16. úno 2011 21:30:45

prakticky ani nie ak si zoberes locou legendarny kritik (myslim ze to bolo okolo 80k) s ktoreho ak odpocitame polovicu co je 40k normalnou leckou tak pochybujem ze, ohnivy sip by dal taky dmg aj s uplne super vybavou na niaky charakter
Chodím sem len ak mám čas a náladu, preto nečakajte odpoveď ihned.
Obrázek

ercius
Lv. 11
Lv. 11
Dal poděkování: 4 poděkování

Příspěvek od ercius » čtv 17. úno 2011 18:54:23

Tak to máš asi pravdu :mrgreen:

mysteryangel
Lv.1
Lv.1

Příspěvek od mysteryangel » čtv 17. úno 2011 19:20:36

dýkař nedá ani náhodou archera když archer umí hrát a máte na P našlapování tak chudák dýkař si zamaskování může strčit za klobouk páč proti archerovi je šneček kterej se spíš plazí než běží a když k tomu dáte větrný botky + splněnej quest biologa orčí zuby dostanete se skoro na 260 pohybu a toe slušná rychlost

Flippy
Lv. 11
Lv. 11

Příspěvek od Flippy » čtv 17. úno 2011 20:04:36

mysteryangel píše:dýkař nedá ani náhodou archera když archer umí hrát a máte na P našlapování tak chudák dýkař si zamaskování může strčit za klobouk páč proti archerovi je šneček kterej se spíš plazí než běží a když k tomu dáte větrný botky + splněnej quest biologa orčí zuby dostanete se skoro na 260 pohybu a toe slušná rychlost
Skoda ze 200 je max. :P
ak mas uz nad tu rychlost stale sa pohybujes jak keby si mal/a rychlost stale 200. Tu uz moze bez problemu disiahnut aj dykar ale ak by sme braly v uvahu ze by bol predsa len archer taky rychly, musi sa zastavit aspon ked utoci popripade bleskac je tzv. portovaci utok ktory (ak nepriatel nevykonava ziadny pohyb) uzemnuje
Chodím sem len ak mám čas a náladu, preto nečakajte odpoveď ihned.
Obrázek

metal000
Lv.2
Lv.2

Příspěvek od metal000 » čtv 17. úno 2011 20:08:20

ja su dykar a davam archery v pohode lvl 85 ale tady jde jen o veci :)
Jinno
lv 91 Šaman - ExTrEmBuFFeR
Schopnosti:
Řev-P
Talisman-P
Požehnání-P
Pomoc Draka-P
Zrcadlit-P

Leo
Lv.1
Lv.1

Příspěvek od Leo » čtv 17. úno 2011 21:16:55

za mě rozhodně ninja na blízko ;)) prostě nejlepší zamaskování, lečka,výření,bleskáč.. ;)

tontoronto
Lv.8
Lv.8
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tontoronto » pát 18. úno 2011 8:25:12

Na 42 lvl určitě dýkař.Archer je určitě lepší na PvP ale až o 30lvl výš.Teda za mě.
War tělo 119lvl
Ninja dýkař 84lvl
Pracant War tělo droper 63lvl
BM sura 86lvl

Jedině Chunjo!!!

mpyqla
Lv.7
Lv.7
Dal poděkování: 5 poděkování

Příspěvek od mpyqla » pon 21. úno 2011 4:46:25

Souhlasím, taky říkám ninja na blízko, na ninji na dálku se dělá krásně víření s 3x kopy ,:) ninja na dálku je dobrej možná tak ve válce kde je akorát někde schovanej a stříli z dálky a vy tu říkáte ,,než by došel k němu, tak už leží´´
a co kdyby oba měli vysokou obranu, že by si oba brali jen po 1-2k? tak by jasně vyhrál ninja dagger, protože má rychlejší skilly

Rusila
Lv.17
Lv.17
Dal poděkování: 57 poděkování
Dostal poděkování: 21 poděkování

Příspěvek od Rusila » stř 23. úno 2011 22:42:21

Takže něco k tematu dykař vs archer (jsem lukarkarka asi me znate).Takže k tomu zamaskovani u dykařu ,pro lukaře staci akorat uhejbat dobře ne stat jak kul v plotě :D Pak může jit dykař i se samim zamaskovanim do pr...(vite kam).Kdyz mate vysokou rychlost kouzel date stejne kouzel jak dykař ,ale ted kdo ma silnějsi kouzla.Pokud ma dykař shardy tak jasně vyhravaj shardy ale nestabilni utok,kdyz jine tak stabilni ,ale zas sou slabši.a ještě se vratim k zamaskovani kdyz uz vas lukař zaměří tak uz vam nepomuže zamaskovani ,zasahuje vas i v maskovani.Když dojde na boj s bliska primo tak pokud lukar nema poradne vyhnuti tak ho dykař useka)Když má je to o něčem jinem,ja mam ted 41% odvratit tělesny utok a jedine co vidim je kdyz mě dykař seka je mis mis mis mis :lol: .Co se tyče vic nepřatel na archera je to zle nemate šanci na unik (doplneni zivota),pač si vas porad pritahujou.
V tomhle ohledu je dykař lepší a o dost ;)
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Ninja luk lv105:Nikdy neminu :D :D
Obrázek

Odpovědět

• You do not have permission to post in chat.
@ Sabka « stř 9:00 pm »
Ahoj, chci se zeptat zda dostanu univerzální amulet za mini soutěže, byla jsem 3 krát na steeplechase, zmrtvýchvstání, velký výlov, ostaní jsem nestihala, děkují za informaci.
@ ChunjoKing « stř 8:59 pm »
A budú sa dať aj ozdobiť po evente?
@ ChunjoKing « stř 7:17 pm »
A budú sa dať dorty so sviecami použiť aj po evente, prosím vás?
@ ChunjoKing « stř 7:16 pm »
To je pravda. A je to super!
@ Mionix « stř 7:08 pm »
Tak prý i když jste nepekli, tak můžete každý den v Donji část dortu získat.
@ Mionix « stř 7:03 pm »
Tak to bohužel nejde a nepůjde.
@ Mionix « stř 6:02 pm »
Zjišťuji. Já žil v domění, že neozdobené půjdou normálně prodávat, ale očividně prý nejdou.
@ cleo « stř 5:03 pm »
@Mionix,  zdravím, to je záměr zavést, že i loňské kousky dortu nejdou přendavat, když to do nedávna šlo?
@ ChunjoKing « stř 10:26 am »
Dnes je posledný deň na účasť na výročnej tipovačke
@ Mionix « stř 8:45 am »
Ano v pravidlech fora je povolen jen jeden účet.
@ Grout « úte 7:18 pm »
>:( Mio, trhej. :D
@ Martin1986 « úte 4:43 pm »
@Uncut666,  pokial viem na forume moze mat kazdy iba 1 ucet .. mat ich viacero je zakazane :)
@ ChunjoKing « úte 3:58 pm »
@jogurd007,  Ano, da sa este ziskat. Jeden dielik za dokoncenie OX, druhy dielik zo sveta Ekury, tretí dielik z fóra, 4. dielik univerzal
@ Uncut69 « úte 1:26 pm »
chci se zeptat zda by vadilo, že by kamarád napsal mojí postavu na forum kterej pumu nedělá, zajímá mě jestli by to vadilo či ne, nechci žádné problémy a jít proti pravidly proto se chci zeptat přímo vás, kdyby mě daroval jeho hlas jestli by to byl problém či ne děkují.
@ jogurd007 « úte 6:34 am »
Ahoj. Mám ještě možnost získat pumu, pokavaď mám jen 2. části amuletu? Doufám že jo :D Jednu část klasickou a druhou universální, ta se může použít jen jedna. Díky a hezký den
@ Uncut69 « pon 11:45 pm »
joo, musím napsat přání :D
@ Suko201 « pon 9:37 pm »
Koukněte se do IS skladu, pokud jste se nekoukli. Já ho měl tam :-)
@ Alter « pon 5:45 pm »
ahoj chtel jsem se zeptat proc jeste nemam amulet za prani .dekuju
@ Uncut666 « pon 5:25 pm »
Zdravím, posílal jsem tipovačku na více učtech, včera se rozdávali amulety a nejspíše se na mě zapomnělo, mohu poprosit dodání amuletu? děkují.
@ LazyMole « pon 4:51 pm »
přesně tak 5 hodin jsem dropoval jestli nepadne jedenáctá stránka (na další set) a nepadla tak jsem přehodil gear na jiného dropíka a za 10 minut padla takže je to asi omezené 10ks stránek na postavu
@ Grout « pon 4:46 pm »
Myslí tím, že mu už padlo 10 stránek. Proto se ptá, jestli to je omezeno na postavu :D
@ OrangEE « pon 4:01 pm »
@LazyMole,  Aká jedenáctá ? veď ich je 10
@ LazyMole « pon 2:39 pm »
nevíte někdo jestli náhodou není drop stránek limitovanej na postavu? na dropce jsem už posbíral celý set, a vždy padaly stránky 30min - 1 hodinka, jednou teda po 2 hodinách, teď dropuju už čtvrtou hodinu a prd :D, padla někomu jedenáctá stránka na jedné postavě??
@ Azi123 « pon 12:25 pm »
Dobrá, děkuji moc za informaci :)
@ Tomori « pon 12:01 pm »
Dobrý den, nemusíte se obávat. Ox samozřejmě ještě bude. Avšak pár dní po soutěžním týdnu. Vše bude předem ohlášeno, proto doporučím sledovat fórum. :hello:
@ Azi123 « pon 10:47 am »
Dobré ráno :) Nemá někdo nějakou informaci, jestli nebude OX? Ještě mi schází mimo deník jeden dílek a vypadá to zatím beznadějně :D
@ Hiearch « ned 11:28 pm »
Dobrý večer, plánuje se po ukončení druhého soutěžního týdne ještě jedna ox?
@ Tomori « ned 10:59 pm »
Dobrý večer, další várka 86 dílků byla předána :hello:
@ Relly « ned 10:50 pm »
...
@ deimos « ned 10:29 pm »
OrangEE píše: @deimos,  a stále nič :D
už tam je, měl jsem ho schovanej vlevo vrohu dole v is skladu
@ OrangEE « ned 10:06 pm »
@deimos,  a stále nič :D
@ deimos « ned 9:55 pm »
OrangEE píše: BM/GM kedy dostaneme dielik z forka? :-)
Tež by se hodil no... xd
@ kovardominik « ned 9:36 pm »
ano ten myslím
@ Grout « ned 8:54 pm »
jestli myslíš ten achievment (dort s patnáctkou), tak ne, ten byl za všechny ingredience na dort
@ kovardominik « ned 8:35 pm »
chápu to správně že hodnost 15 už získat nejde že?
@ lukyno10 « ned 6:52 pm »
Tak co ten tajný úkol na punu? Nejaky hint?
@ Tomas142 « ned 6:19 pm »
kdy bude prosím další OX
@ Grout « ned 2:47 pm »
Kterej zmetek se na tom mohl pakovat?! sakraa... :D
@ OrangEE « ned 11:05 am »
@Tomori,  Ďakujeme :-)
@ Tomori « ned 11:04 am »
Dobrý den, dílek bude předán dnes večer. Jen připomínám, že jsme také jen lidé s prací, studiem a životy :D . Rozhodně se nemusíte obávat, že dílek nedostanete :P
@ OrangEE « ned 10:51 am »
BM/GM kedy dostaneme dielik z forka? :-)
@ deimos « ned 10:33 am »
[
@ beniamino « ned 10:17 am »
když se na tom řádně někdo napakoval, tak je to jasne, že to povalí rychlostí větru
@ Makarov « ned 10:06 am »
Už je info, jak získat černou pumu venku! :P
@ Petronius « sob 10:32 pm »
nevíte prosím jak na černou pumu ? já už snad zkusil vše a pořád nevím jak na to :/ ti co na ni jezdí to nechcou říct :D
@ Petronius « sob 10:32 pm »
ahoj
@ TomasFoxx « sob 6:08 pm »
@Vydesenej,  tak dik
@ Lelaion « sob 3:20 pm »
dá se nějak zamezit tomu aby u amuletu pumy při stisknutí klávesy J pro rychlé nasednutí už nezobrazovala tabulka - Opravdu chceš použít jezdecký talisman ? je to docela otravné to pořád potvrzovat
@ Vydesenej « sob 11:16 am »
Grout píše: V novince je, abychom sledovali web pro další nápovědy co se týče černé pumy. Sleduji jak blázen a furt nic :D tak jak to bude, prý už se ve hře nějaké objevily...
Joooo taky chci nápovědu :D zatím to mají jen samé pochybné individua ve hře :D
@ Nonepovideeej « sob 9:44 am »
@tomas135,  Ty se věnuj spíš češtině a ne černé pumě
@ tomas135 « sob 8:54 am »
Me bi zajimalo u koho je ten tajny ukol na cernou pumu a prosim neudelal by video navod na youtube prosim moc
@ mojsklad007 « sob 7:53 am »
Přeji všechno nejlepší k vaším narozeninám :) rozhodl jsme se pro vás složit básen tak snad to bude stát za to :-D
@ Grout « sob 2:35 am »
V novince je, abychom sledovali web pro další nápovědy co se týče černé pumy. Sleduji jak blázen a furt nic :D tak jak to bude, prý už se ve hře nějaké objevily...
@ XTYRKYSX « sob 12:55 am »
Sobota
@ deimos « pát 10:26 pm »
pečení dortu do sobotní půlnoci... Je to myšleno do soboty 23:59:59 nebo do pátku 23:59:59
@ Petronius « pát 8:56 pm »
nevíte něco o tajným ukolu a jak na černou pumu ? :D
@ Grout « pát 6:15 pm »
jak padaji ty stranky knihy, je jich 10 a kdyz mas vsechny muzes udelat denik a s nim ti padne i univerzalni dilek
@ jivka007 « pát 6:13 pm »
nevím co je kniha ani jak se děla slyším to prvně :D
@ Vydesenej « pát 6:08 pm »
jivka007 píše: ja mam dvě časti 3 bych měl dostat za forum ale bohužel stařenku sem nepochopil , že mam vše dat 3x a momentalně už odemě nechce nic příjmout píše hlašku že už to nechce a surka se mi odečte je nějaka možnsot stařenku ještě dodělat ?
Prostě se na stařenku vykašli a udělej si knihu a je to :D
@ jivka007 « pát 5:56 pm »
ja mam dvě časti 3 bych měl dostat za forum ale bohužel stařenku sem nepochopil , že mam vše dat 3x a momentalně už odemě nechce nic příjmout píše hlašku že už to nechce a surka se mi odečte je nějaka možnsot stařenku ještě dodělat ?

Who is chatting

offline Aa1eexx 
offline Dioxide 
offline LazyMole 
offline Pajjuska 
idle Sabka 
offline Tomori 
offline YoyopinX 
offline strDK