Vždy, když expím, vydělávám, jdu na bosse, při souboji, ve válce říší,... nepotřebuji vůbec modré elixíry. Jen občas, když okolo mě nic neni vůbec nic neni, tak 2-3 použiji. Takže dejme tomu při hodinovém expení jich použiji tak 10. Tomu neřikám spotřeba modrých elixírůSoplik píše:tohle plati za urcitych okolnosti. Manu sice vraci, ale nemusi to byt vice nez si odebira (nemusi vracet vubec nicLisha píše:na P dělá ochrana pravý opak... jak do tebe někdo seká, tak přidává MB. Ale musíš mít dostatečnou inteligenci. (105%+ stačí)). Nezalezi pouze na tech 105-ti%, ale hlavne na vnejsich okolnostech.
ohledne ochrany P(BM)
Re: ohledne ochrany P(BM)
-
MonkeyZombie
- Lv.9

- Dostal poděkování: 2 poděkování
a coho 100%Flippy píše:v tom pripade nemas na ochrane viac ako 100% preto ti zere manu aj urcita cast dmg utoku ktoru utrpis na MP a ne HPMonkeyZombie píše:Jak udelam aby tolik MB nezrala ta obrana? mam na duchovy 25/sek a na obrane 7/sek a ked zapnem ochranu tak ovela viac mina nez duch ...
a cože přesně dělá ta ochrana ? já myslel že ty % ,že to bere gmd z utoku a to vezme z many..př,že mi má dát hit za 1000 a já budu mít 50% tak mi to veme 500 ZB a 500MB ..nebo jak je to s tou ochranou?
Je to v několika příspěvcích užb0_gi@ píše:a cože přesně dělá ta ochrana ? já myslel že ty % ,že to bere gmd z utoku a to vezme z many..př,že mi má dát hit za 1000 a já budu mít 50% tak mi to veme 500 ZB a 500MB ..nebo jak je to s tou ochranou?
no ,já za 5minut musím mazat tak mi to prosím řekni
nemusela ses obtěžovat psát když si nechtěla odpovědět,je to ztráta času,ne ?