Šaman-prosím nepřesouvat

Prostor k diskuzi o sličných šamanech oplývajících léčivými schopnostmi i těch, kteří vládnou mocí draka.
leader
Lv.13
Lv.13

Re: Šaman-prosím nepřesouvat

Příspěvek od leader » pát 25. úno 2011 19:41:11

a nebude mi to nějak vadit u metinu až je budu ničit?
ale pořad to nechapu max rychlost utoku mužu mit 150? pak už se to nezvyšuje nebo když budu mit třeba 155 tak je to horší než když mám 150 ?
a trochu se taky prosím vyjádřete i k jyným věcem zatím tu pořád omlýláme zvon
War aura
Prodám věci na šamanku a luxus štít pro šamany a sury http://m2.sindicate.cz/forum/viewtopic.php?f=14&t=47803

Koupím věci na šamany s int

Lisha
Lv.20
Lv.20

Příspěvek od Lisha » pát 25. úno 2011 19:47:05

leader píše:a nebude mi to nějak vadit u metinu až je budu ničit?
ale pořad to nechapu max rychlost utoku mužu mit 150? pak už se to nezvyšuje nebo když budu mit třeba 155 tak je to horší než když mám 150 ?
a trochu se taky prosím vyjádřete i k jyným věcem zatím tu pořád omlýláme zvon
prostě si zajisti, aby jsi neměl rychlost útoku nad 150. Při normálním sekání ze země je vše v pohodě, ale když sekáš z wh/mh, tak to prostě seká jako dejme tomu s rychlostí 100. Tudíš se to nevyplatí.

Což znamená, že by jsi neměl používat na metiny elixíry na rychlost a věci s pvp bonusy na rychlost.
BM surka 90L
Dračí šamanka 103L
Léčitelka 87L
Vše, co šlo, je P. Na herbaření se pracuje.

leader
Lv.13
Lv.13

Příspěvek od leader » pát 25. úno 2011 19:56:10

dobře... tak ale mohli by ste taky trochu zareagovat na to jak si to budu davat oproti tomu varovi a wp surovi atd vše co jsem napsal v prvním příspěvku dík
No už jdu na telivzi a na pc pujdu ráno tak doufám že dostanu nějaké dobré rady
War aura
Prodám věci na šamanku a luxus štít pro šamany a sury http://m2.sindicate.cz/forum/viewtopic.php?f=14&t=47803

MXW
Lv.17
Lv.17
Dal poděkování: 14 poděkování
Dostal poděkování: 14 poděkování

Příspěvek od MXW » pát 25. úno 2011 20:05:57

Ahoj!

Když budeš mít 155, tak to bdue...

3000, - žádné číslo (ani miss se neukáže) - 3000, - žádné číslo - 3000, - žádné číslo - 3000, - žádné číslo -

Jinak šaman drak je krásná postava, sám jsem měl tu čest vyzkoušet si lvl 95...
A i když věci nebyly podle představ (nebyly špatný, ale já bych si je sestavil jinak :o)), tak to byla silná postava...

Co se týče toho WP sury nebo body warriora, tak si ymslím že jediný v čem ho body překoná bude rychlost sekání metinů... WP sura možná bude sundávat všechno líp PvM v PvP zase šaman bdue lepší, ale zas se šamanem zaostávat nebdueš, také je to za něj lehčí a pokud už si za Wp hrál tak bych volil šamana pokud ne (není tvůj případ), tak bych volil stejně šamana je to taková univerzální postava...

Vše je za předpokladu, že je stejná výbava...

S úctou MXW..
MXW
Renaissance

leader
Lv.13
Lv.13

Příspěvek od leader » sob 26. úno 2011 8:27:22

Dobře a co teda s tím jak jsem psal že už mám buferku lvl 54 má 3x M1 a řev draku na urovni 1 pokud dobře počítám tak se mi na ní povedlo asi jedno z těch M na lvl 18 a těd poradte mám hrát za ni stím že resetnu zrcadlit a dám to do řevu a nebo si mám jen kvuli tomu jednomu levlu kdy budu mít až na 104 lvl 6xP založit novou postavu podotýkám že má lvl koně 8 takže bych nemusel ani expit ani dělat moc levlů koni
a výbavu se nebojím na wp surce mám v yangách 100 kk a až prodávam vybavu tak to bude stačit

a taky bych se sní chtěl zastavit na určitém lvl asi na 55 a chodit chrám utrapy a metiny 55-60
tak co mi porádíte tentokrát?
War aura

Bounty
Lv.3
Lv.3

Příspěvek od Bounty » sob 26. úno 2011 9:19:39

Určitě resetovat zrdcadlení, nebo začít s novou postavou.
Bounty

Obrázek

leader
Lv.13
Lv.13

Příspěvek od leader » sob 26. úno 2011 9:26:23

Bounty píše:Určitě resetovat zrdcadlení, nebo začít s novou postavou.
bounty :D to co jsi napsal tak to byli jediny dvě volitelny možnosti ,ktery jsem už napsal a čekal jsembud odpověd jen 1 nebo ajen druhou a né že mi sem napíšeš to nebo to
War aura

Bounty
Lv.3
Lv.3

Příspěvek od Bounty » sob 26. úno 2011 9:41:56

No tak v tom případě bych resetoval zrdcadlení, když píšeš že budeš mít kapitál do začátku.
Bounty

Obrázek

leader
Lv.13
Lv.13

Příspěvek od leader » sob 26. úno 2011 9:45:17

Tak dobře
A těd by mě ještě zajímalo proč má šaman takový stašný bug od rychlosti utoku 150 + když je na koni se zvonem... viz to co psal MXW
War aura

Sabousek
Lv.26
Lv.26
Dal poděkování: 942 poděkování
Dostal poděkování: 482 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sabousek » sob 26. úno 2011 10:24:00

Je to mozna tim, jak je ta zbran kratka ... Proste bug. Jinak ja bych zacla novou postavu. Kompletni buff se vzdy hodi :) Muzes si udelat jen utocna kouzla a bufferkou se buffovat... Ale to je slozitejsi, zalezi jak se ti chce.
Co se expeni tyce u me, tak ja expim postavickou dropkou 65 - nadropuju a a i vyexpim, ideal:D
Ale co tak zkpusim s buffem co uz ma 5P, nemel by mit problemy s expenim.
Co se tyce bosuu (u draku a jim podobne) se asi budes muset smirit, ze budes potrebovat kulicku promeny...
Hra je pro lidi duchaplné rozptýlení, pro hlupáky vášní. - Dumas

Odpovědět

• You do not have permission to post in chat.
@ Hakan « stř 11:44 pm »
TomasFoxx píše: jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
To máš na další roky, aby se nemuselo vymýšlet nic dalšího
@ MastnyRozek « stř 7:44 pm »
@Narsi,  Aha dobře, děkuji :)
@ Narsi « stř 7:43 pm »
Zdravím, je prázdná jen pokud neprobíhá zrovna žádný vstup.
@ MastnyRozek « stř 7:41 pm »
@Mionix,  Ahoj na vývěsní tabuli ve městě po zvolení možnosti vstup do ugorohu se objevuje pouze prázdná tabulka https://i.imgur.com/f1lsa1D.png
@ Mionix « stř 5:46 pm »
@Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
@ Suko201 « stř 5:04 pm »
Takže ty časy jsou Teda 8:10 12:10 16:10 a 20:10?
@ Narsi « stř 4:09 pm »
V 16:10
@ TomasFoxx « stř 4:05 pm »
nema ted bejt dalsi boj o ugoroth?
@ TomasFoxx « stř 1:50 pm »
jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
@ Suko201 « stř 1:03 pm »
Narsi píše: Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
aha, tak to si asi pamatuji špatně, dobře. Díky :-D
@ Narsi « stř 1:02 pm »
Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
@ Suko201 « stř 12:58 pm »
Mě by zajímalo, kdo jako vymyslel ty časy těch válek. Však to normální pracující člověk, co má aspoň trochu i život tam venku, nemůže stihnout. Max tak jeden ten čas a to je dobrá bída. Bylo by dobré to doupravit.
@ TomasFoxx « stř 12:44 pm »
u tech kosti musi byt jmeno dyl, realne jsem ted v zamasku jen behal kolem zlute a cervene a kradl jim to ze zeme
@ Mionix « stř 12:41 pm »
@Valkaryan,  budou. Vyčkejte prosím do zítra.
@ Vydesenej « stř 12:40 pm »
Já teda čekal že to bude 15min jedna 15min druha 15min 3 a dál :D a ne že dropnu všechny naráz ale ok no
@ Relly « stř 12:30 pm »
@TomasFoxx,  To je záměr. Vracíme se do starých časů.
@ TomasFoxx « stř 12:25 pm »
a ent je prej nejakej buglej, ze ukazuje chx
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
1v1 poust ch3
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
@Vydesenej,  tak pod
@ Narsi « stř 12:21 pm »
Zdravím, je to v řešení. Děkujeme za trpělivost.
@ Vydesenej « stř 12:03 pm »
Tak já tě tímto vyhlašuju
@ TomasFoxx « stř 12:01 pm »
nefunguje vam vyhlaseni boha, tu cekame zbytecne
@ Valkaryan « stř 10:07 am »
Kdy budou v prodeji kloubouky?
@ Mionix « stř 7:39 am »
@Nonepovideeej,  Nejdou, jediné co jdou jsou z truhel. Ty co jsou z kalendáře se nově nastavovali neprodejné. Aby si nedělali hráči 100vky účtů a pak to neprodávali.
@ Vydesenej « stř 7:00 am »
Díky že jste udělali nějaký zajimavý vstup do Ugorohu a není to zas to stejné :)
@ Nonepovideeej « úte 11:38 pm »
Může mi někdo říct, proč nejdou dát do shopu zahradnická povolení z eventu a ani s nimi obchodovat? :(
@ Vydesenej « úte 5:47 pm »
Se to dostane ta údržba až na čtvrtek možná
@ gagefranjo « úte 4:11 pm »
Přicházejí velký změny (korektury)
@ Hakan « úte 12:53 pm »
To posouvání údržby je fakt parádní :lol:
@ Nonepovideeej « čtv 8:55 pm »
@Mionix,  Krásná práce :)
@ Mionix « čtv 6:57 pm »
@Nonepovideeej,  proto jsem to psal. GA byl tak šikovný, že to dokázal opravit bez údržby. :-)
@ Nonepovideeej « čtv 4:35 pm »
Mně se meteory dneska už spawnují celý den normálně :)
@ Mionix « čtv 7:48 am »
Tak chyba se spawnem meteorů snad opravena. Vyzkoušejte.
@ kovardominik « stř 9:55 pm »
když tu máme soutěž ke dni tance, všimnul si někdo že není ani jeden tanec při kterém by si postava s mečem v ruce neusekla hlavu a všechny ostatní části těla (kdyby to šlo samozřejmě)?
@ Mionix « stř 7:31 pm »
Ráno bude chviličková mimořádná údržba kvůli spawnu meteorů. Omlouváme se, GA hledá chybu.
@ Mionix « stř 6:00 pm »
@Nonepovideeej:up: děkuji
@ Nonepovideeej « stř 5:39 pm »
Ty meteory nejdou spawnout vůbec nikde, kde se normálně dají spawnout a eventové prémko mi taky nefunguje celý den..
@ Mionix « stř 4:52 pm »
@reeenda,  on sám z nedostupného místa zmizí a objeví se jinde, do toho sahat GM nesmí
@ reeenda « stř 4:46 pm »
245/361
@ reeenda « stř 4:29 pm »
Země obrů, kousek od vstupu
@ Mionix « stř 4:27 pm »
@marexanax,  mohu vědět, kde na jaké mapě?
@ reeenda « stř 4:15 pm »
Když konečně najdu čtyřlístek, tak mi nejde zvednou :( a to už je třetí
@ Suko201 « stř 12:07 pm »
marexanax píše: Nejde spawnovat meteory těžké ani bažiny, pravděpodobně žádné
lol, jak se tohle může stát, to mi je opravdu záhadou.
@ marexanax « stř 9:40 am »
Nejde spawnovat meteory těžké ani bažiny, pravděpodobně žádné
@ Vydesenej « stř 7:22 am »
Z technických důvodů bude provedena údržba v čase od 7:30 do 8:00 :D a hra už nejede v 7:00 AU
@ TomasFoxx « úte 11:21 pm »
@Mionix,  jojo ona už mi psala, že po nějaky době pak zmizel, ale nevěděl jsem jestli jsi to byl ty, nebo samo :D každopádně ten ticket tam asi furt je, kdybyste ji chtěli dát náhradu 3:)
@ Mionix « úte 5:28 pm »
@TomasFoxx,  tak že, je to systémem ošetřené, nebudu psát jak, ale nedostupný zmizí sám.
@ qSTRoNgMANp « úte 12:53 pm »
Na to, že Vás tam je 5 a pů, tak se chováte, jak korporát o 500 zaměstnancích. :D
@ Mionix « pon 7:12 pm »
@TomasFoxx,  Je tu zásadní problém. Netuším, co by to udělalo, také se může stát, že se další již nebude spawnovat. A pokud mi to GA nepovolí, tak nemohu.
@ TomasFoxx « ned 10:06 pm »
@Mionix,  mohl bys prosim ticket 94300? jde jen o bugnuty ctyrlistek, tak at muzem hledat dal
@ Mionix « sob 5:34 pm »
Tak že pro info, ti co mi poslali do SZ jméno postavy, tak je quest údajně opraven a můžete jít za Handu UP
@ Mionix « sob 4:59 pm »
Prosím do SZ o dodání jmen postav, kde vám nejde nový věneček. Saggi nahradí.
@ Borda91 « sob 2:11 pm »
Už má někdo ten suvenýr? :D
@ cleo « sob 1:14 pm »
@Nonepovideeej,  ono to prý nejde ani těm co ho ještě nedělali
@ Nonepovideeej « sob 11:47 am »
Pravděpodobně to nejde nám, kteří měli rozdělaný úkol v Dongji, ostatním to šlo, tak nevím..
@ cleo « sob 10:52 am »
@Mionix,  těm co díky předčasnému ukončení eventu se při pokusu o port do dongji rozklikl věneček (a dostali vip) nejde udělat nový, koukněte na to prosím
@ Nonepovideeej « sob 10:46 am »
Mám Smetánku, Sam-zi, Rododendron, Kakikvět, Šeřík a Broskvový květ a nic no, tak nevím :/
@ MrDzenda « sob 10:40 am »
Mě už vyrábí věneček. Odevzdáváš správné? (Houby Tue, Kořen Gango, Datle, "Bodlák" nebere)
@ Nonepovideeej « sob 10:05 am »
Bylinky nejdou stále odevzdat :( Alespoň mně teda..
@ TomasFoxx « sob 9:42 am »
Vydesenej píše: Hlavně už nevypínat :D kdo furt má zapínat ty stánky
:D

Who is chatting

offline Mionix