už je to myslím v pořádkucesminus píše:no ja bych nejradsi suru kuli absorvenci.... ale slysel sem ze tam ma nake problemy nebo co tak jen kuli tomu newím
stačí mít hodně obrany a buff...

už je to myslím v pořádkucesminus píše:no ja bych nejradsi suru kuli absorvenci.... ale slysel sem ze tam ma nake problemy nebo co tak jen kuli tomu newím
každy char ma možnost mit absorbacicesminus píše:no ja bych nejradsi suru kuli absorvenci.... ale slysel sem ze tam ma nake problemy nebo co tak jen kuli tomu newím

nojo ale čepel ti to absorbuje na 100%, kdežto bonus ve věcech 100% neníPopcorn píše:každy char ma možnost mit absorbacicesminus píše:no ja bych nejradsi suru kuli absorvenci.... ale slysel sem ze tam ma nake problemy nebo co tak jen kuli tomu newím

no když byli mobům přiděleny obrany na meč, tak to sura dává hůř noŽampion píše:čepel není vsechno,mam se šamankou 15% absorbci a v pohodě,kamarad ma 107lvl WP a dava si to stejne jako já a bez buffu mu taky to HP jede dolu jak výtahem,podle me je do swamp nejdulezitejší buff a pak už je jedno za co hraješ

to nevim,ja je mlatim zvonem a zviratum beru 5k na sek,to si myslim,ze jde,samozrejme kritikneil píše:no když byli mobům přiděleny obrany na meč, tak to sura dává hůř noŽampion píše:čepel není vsechno,mam se šamankou 15% absorbci a v pohodě,kamarad ma 107lvl WP a dava si to stejne jako já a bez buffu mu taky to HP jede dolu jak výtahem,podle me je do swamp nejdulezitejší buff a pak už je jedno za co hraješ

já mlátim baronem 90% na zvíře full příšery a beru jim něco přez 3kŽampion píše:to nevim,ja je mlatim zvonem a zviratum beru 5k na sek,to si myslim,ze jde,samozrejme kritikneil píše:no když byli mobům přiděleny obrany na meč, tak to sura dává hůř noŽampion píše:čepel není vsechno,mam se šamankou 15% absorbci a v pohodě,kamarad ma 107lvl WP a dava si to stejne jako já a bez buffu mu taky to HP jede dolu jak výtahem,podle me je do swamp nejdulezitejší buff a pak už je jedno za co hraješ