a svatá je propojená s prvním městemDROPERMUJ píše:bylo by to dobré ale myslim když je to propojené se svatou říši tak je tam jen 1 CH tak jestly by to vůbec šlo

a svatá je propojená s prvním městemDROPERMUJ píše:bylo by to dobré ale myslim když je to propojené se svatou říši tak je tam jen 1 CH tak jestly by to vůbec šlo
Hlavně že si se vypovídal.DrDuch píše:Asi tak.... bol som si dnes pozrieť teritoriumJustice píše:Taky bych to ocenila. Klidně i 2x CHPořád lepší než se tam tlačit jak teď. Pak se z Kerindoru stává druhá svatá, akorát v pvm výbavě
a bolo plno..., preto som za, stačilo by keby keri fungoval aj na CH1 a 2.. ch1 je dosť málo![]()
Prišiel som s BM110 a pozerám že kde budem dropovať, chcel som vedieť ako dlho mi trvá cesta...(chcem chodiť do keri dropovať)
a iba prídem a vybehnú na mňa modrý
bolo ich ako mravcov3stunery, 5v premene a asi 1BM 101 alebo100.. už neviem a aj nejaký varovia dvaja...
Ale oni si mysleli že im idem brať moby alebo čo.... v kerindore som bol prvý krát tak hlboko...najviac som bol zatial ezo...
Všetci na mňa nabehli a začali búchať... ešte že som mal so sebou PvP + kosti... brali asi nejako po 400 , jeden heal bral až 1400
Na úder to popadalo... a potom všetci : BAN, retard, dement, ch*j, skap... ako keby som im niečo robil... len zase blbý modrý si začali a dostali.., a ešte mi začali nadávať
Zajímalo by mě proč jdou ceny kamenů a střepů nahoru, no pokud si to spočítám podle toho že lidi méně kupují SD mělo by se to zdražit, ale jelikož se pruty slevnili z cca 90SD na 75SD během 2 týdnů (možná 3) neměli by třeba ceny kamenů růst tak rapidně nahoru před tou hromadnou "slevou" stály kameny zase přijatelně 35kk a po 2 týdnech je kupuji za 75kk v průměru, tím chci říct že občas najdu i za 65 a jsem šťastnáKrkovička píše:DrDuch ma pravdu a bude huř přijdou časy že tam vypunkou ouplný jatka.Kor když jdou ceny střepů tak nahoru a na BM když chceš SD musiš dát 100 mega za 75 SD.
Tohle je dost známá věc, než to něaký chytrý člověk vyhlásil pro širou veřejnost, tak jsem si pěkně prodávala pruty a zkupovala střípky přičemž z jednoho obtočení prutu (100kk) sem měla v přepočtu 20kk stačilo mít základní kapitál něco kolem 1kkk a během hodiny jsem měla o 200kk víc, ale když někdo prozradí tržební tajemství tak se to už praktikovat nedá, už jsem stejný incident zažila ohledně dropování v cave2, ale to sem nepatříDrDuch píše:Proste stojím večer na námku a hľadám vara, suru, ninju, ochranu, vyhybko +6... nikto nemal...
Ráno lognu ch1 a vidím v shope 15kameňov po 70kk.. povedal som si že je to dobrý magor![]()
![]()
![]()
A prídem večer, keď už doswampujem a tie kamene preč...
A na ďalší deň úplne všade kamene za70/75kk....
A pred troma dňami stáli 50kk
Mám analytickú školu zameranú na financie... ale niečo takéto ?
By som vživote nepredpokladal...
Proste bolo málo SD, jeden to využil a všetci opakujú.. keď nemáš SD a chceš do niečoho dať kameň, tak musíš kúpiť aj ten...
(a je to von... už viete ako sa mi podarilo zarobiť
, všetko je to o dobrom prehľade a intuícii
, teraz mam rozrobené tiež niečo dosť veľké
a poviem Vám ak mi to nehodí 5kkk tak sIDNICATE už vživote nezapnem..môžete sa už teraz tešiť na ďalšie zdražovanie..čoho neprezradím)