Wp Sura
-
Renegade2
- Lv.35

- Dal poděkování: 48 poděkování
- Dostal poděkování: 181 poděkování
Re: Wp Sura
Asi jako se vším, u wp sury je čepel dvojitá obrana
, kdeže útok 
![]() | Renegade1 | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
241187 | 141 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | P | P | P | 30 | ||||||||||
![]() | SerpentWoman | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
25641 | 130 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | G2 | 11 | ||||||||
Spoiler:
Herbaření P
- TS96
- Lv.19

- Dal poděkování: 22 poděkování
- Dostal poděkování: 81 poděkování
Nechápu.Pluhtík píše:ElectiX o tomhle se s tebou budu hádat. Já s obranou 912 a strachem G9, čepelí P mám občas problém vraždy ustát, pokud omylem přestanu mlátit. Když mě skončí brnění a vražda je v půlce a hned ho nenahodím, tak to nedomlátím. Když skončí v půlce čepel, tak hned ležím......
Když to dám s aurakem lw 65 bez buffu a obranou kolem 650 jak ty můžeš mít problem ustát?
Just open your eyes
Just open your eyes
And see that life is beautiful.
Will you swear on your life,
That no one will cry at my funeral?
Just open your eyes
And see that life is beautiful.
Will you swear on your life,
That no one will cry at my funeral?
-
Gemlins
- Lv.3

- Dal poděkování: 3 poděkování
Pluhtík píše:ElectiX o tomhle se s tebou budu hádat. Já s obranou 912 a strachem G9, čepelí P mám občas problém vraždy ustát, pokud omylem přestanu mlátit. Když mě skončí brnění a vražda je v půlce a hned ho nenahodím, tak to nedomlátím. Když skončí v půlce čepel, tak hned ležím......
já měl suru WP už je to taky nějakej pátek , měl jsem 2xP 2x 75/10 a metiny 70 jsem ustál v pohodě s obranou 650
a poté jsem zkončil , když mě vykradli
PS: ochranu+6 jsem taky neměl
-
Fridolino
- Lv.15

- Dal poděkování: 13 poděkování
- Dostal poděkování: 16 poděkování
Takže chyba bude asi v metrixu. Pokud hraješ delší dobu a nenaučil jsi se s čepelí pracovat je to jen tvoje chyba. Z vlastní skušenosti vím že čepel na 70 s lvl 59 bez bufu vystačí v pohodě na 3 metiny + projítí dropu. Pak není problém ji vypnout a znova zapnout. Jinak souhlasím s tím co píše ElectriX Kombinace utok, kritik, síla, int., + příšery co padne dřív. Pokud yangy sou tak kritik a utok.Pluhtík píše:ElectiX o tomhle se s tebou budu hádat. Já s obranou 912 a strachem G9, čepelí P mám občas problém vraždy ustát, pokud omylem přestanu mlátit. Když mě skončí brnění a vražda je v půlce a hned ho nenahodím, tak to nedomlátím. Když skončí v půlce čepel, tak hned ležím......
-
UltimateWhie***
- Lv. 12

- Dal poděkování: 9 poděkování
- Dostal poděkování: 9 poděkování
Jen pro info můj droper (aurista) v 61Lv useká vraždu bez buffu a i cokoliv jiného a to že to nedá WP sura to bych se styděl. Já osobně mám:
142% obnovu ZB
20% absorbaci ZB
687 Obranu
95% příšery
MH
Biolog hotový
4x hodnota a příšery 4x příšery a kritik
3x P
ve věcech složím cca 60% na kritik takže buff je k ničemu.
Nechlastám žádný elíky na obranu apd. a dávám si to v klidu třeba na pádech nepotřebuji jedinou lahvičku sice mě stál moc peněz ale na druhou stranu moc peněz vydělá
142% obnovu ZB
20% absorbaci ZB
687 Obranu
95% příšery
MH
Biolog hotový
4x hodnota a příšery 4x příšery a kritik
3x P
ve věcech složím cca 60% na kritik takže buff je k ničemu.
Nechlastám žádný elíky na obranu apd. a dávám si to v klidu třeba na pádech nepotřebuji jedinou lahvičku sice mě stál moc peněz ale na druhou stranu moc peněz vydělá
mám buffa...
kritik mám dohromady přes 105%
kritik mám dohromady přes 105%
Šaman Drak Kanos lvl 100.(buffka...)*Spolu s hráčem Crash9
Sura WP Winc lvl 81.(zatím dropuje...)*Hlavní postava
Pluhtík-co to tu pleskáš za nesmysly?
S metinem s buffem nemám žádnej problém,jde dolů poměrně rychle a na pohodu,skoro nic mi neberou a když už něco berou,tak to vysaje čepel zpět
Jinak už mám jasno,75/10 díky za pomoc ElectriX,TS96...
S metinem s buffem nemám žádnej problém,jde dolů poměrně rychle a na pohodu,skoro nic mi neberou a když už něco berou,tak to vysaje čepel zpět
Jinak už mám jasno,75/10 díky za pomoc ElectriX,TS96...
Šaman Drak Kanos lvl 100.(buffka...)*Spolu s hráčem Crash9
EletriXi ty si UFO ? s 650 obrany ..
Já mám 800obranu + 60 % buff a jak pravil Pluto. Je to o hubu když chci metin složit a nestarám se o ty malé mrchy s průniky ... Pokud ty sležeš při každé várce se nedivím ..
- MXW
- Lv.17

- Dal poděkování: 14 poděkování
- Dostal poděkování: 8 poděkování
Ahoj!
Já nevím, ale malá warriorka to problém utát nemám s buffem, obraou 650 a zuřením P...WP sura to musí dát tak, že klikne na metina jde se dívat na televizi...
S úctou MXW...
Já nevím, ale malá warriorka to problém utát nemám s buffem, obraou 650 a zuřením P...WP sura to musí dát tak, že klikne na metina jde se dívat na televizi...
S úctou MXW...
MXW
Renaissance
Renaissance