Drop perel
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
- Lv.36
- Dal poděkování: 39 poděkování
- Dostal poděkování: 332 poděkování
Re: Drop perel
vc se kove a hodne lidi si dropuje perly jen pro sebe,proto je jich na trhu min.A taky vetsina lidi je moc lina si je dropovat,diky velkym vydelkum a proto jen cumi na trhu kde by je koupily a tim si je sami zdrazuji.))
Staci ti to jako vysvetleni?
Staci ti to jako vysvetleni?
Smrt vždycky stojí po boku bojovníka,
jídá s ním u stolu a uléhá s ním na lože.
Smrt je ta nejvěrnější milenka.
Ale je zbytečné si jí všímat,
dokuď vás nepožádá o polibek.
- Electrix
- Lv.22
- Dal poděkování: 172 poděkování
- Dostal poděkování: 955 poděkování
Ahoj, taky jsem proti a myslím si, že ta šance na drop je dostatečná. Jediné, co bych možná vrátil, je drop zlatých klíčů na Meteorech Tvrdosti (50). Pro začínající hráče tam byl pěkný výdělek, ale hlavně si myslím, že od té doby, co se tam drop klíčů zrušil, začaly ceny perel nehorázně stoupat. I když to samozřejmě není jediný důvod, ty ostatní už zde padly.
P.S.: Nepatří návrhy náhodou na ticket?
EDIT@lordsword: Jojo, vím že to Saggi psal, ale bez boje se nevzdám
. Třeba se nakonec smiluje
.
P.S.: Nepatří návrhy náhodou na ticket?
EDIT@lordsword: Jojo, vím že to Saggi psal, ale bez boje se nevzdám

Naposledy upravil(a) Electrix dne úte 27. bře 2012 11:58:05, celkem upraveno 1 x.
Návody: Bonusy I. |
Bonusy II. | Biolog | Těžba | Vedení | Talismany
Pomocníci: Skillculator(
) |
Expulator | Lovecké(
) | Mapa pokladu | Dračí věci | Prům. & Pošk. | Dračí věci | Točení bonusů
„Pouze život, který žijeme pro ostatní, stojí za to.“ - [A. Einstein]

- Torrak
- Lv.14
- Dal poděkování: 2 poděkování
- Dostal poděkování: 4 poděkování
Rozhodně souhlasím s ElektriXem... Na meteory tvrdosti by se měl drop klíčů vrátit a tím tak vyřešit toto téma...
Sinfortia, the new beginning!!
Toorak
Lvl : 111
Ninja Dagger
BuffIsMyJob
Lvl : 110
Šaman Dračí moc
Buff : 101%

Toorak
Lvl : 111
Ninja Dagger
BuffIsMyJob
Lvl : 110
Šaman Dračí moc
Buff : 101%

-
- Lv.36
Jo ten drop klicu taky chybi a i tech zelenych eliku,kterymi sem dohanel malou rychlost zbrani od 100lv.Ale uz mi Saggi napsal ze to proste nevrati,ze klice se daji dropovat v lese a na metinech 75+ a eliky ze se daji delat z bylin(ale to v te dobe tu jeste bylo hodne herbaru s P:D ) treba ted zmeni nazor:)ElectriX píše:Ahoj, taky jsem proti a myslím si, že ta šance na drop je dostatečná. Jediné, co bych možná vrátil, je drop zlatých klíčů na Meteorech Tvrdosti (50). Pro začínající hráče tam byl pěkný výdělek, ale hlavně si myslím, že od té doby, co se tam drop klíčů zrušil, začaly ceny perel nehorázně stoupat. I když to samozřejmě není jediný důvod, ty ostatní už zde padly.
- podrysek
- Lv.16
- Dal poděkování: 3 poděkování
- Dostal poděkování: 1 poděkování
jasny to vydim jak je dostacujici a pak kdyz chcete prodat treba shell +9 tak nabidky 1 kkk pche to vas vyjde draz vyroba 

- Electrix
- Lv.22
- Dal poděkování: 172 poděkování
- Dostal poděkování: 955 poděkování
Zatímco správné by bylo, aby sis udělal shell, pak ho rok používal a nakonec prodal ještě dráž, než byla výrobní cena?podrysek píše:jasny to vydim jak je dostacujici a pak kdyz chcete prodat treba shell +9 tak nabidky 1 kkk pche to vas vyjde draz vyroba

Ta obtížnost hry je prostě nějak nastavená a jestliže nemáš dropa na klíče a pokladnice, budeš se muset spokojit s procházením stánků a vyvoláváním. A nebo si toho dropa udělej a výhledově to budeš třeba ty, kdo bude na vysokých cenách nejvíce profitovat. Osobně mi dřív nedělalo problém občas na ty klíčky a pokladnice zajít, alespoň se člověk na chvíli dostane z toho herního stereotypu Swamp-Kerindor. Nevím, jak to říct, aby to nevyznělo jako útok, ale je potřeba si uvědomit, že svět se zkrátka netočí kolem jednoho člověka. Ani ten herní...

EDIT: No právě proto, že většina lidí si myslí, že na ně spíš vydělá, než je dropne, ty ceny tak stoupají

Naposledy upravil(a) Electrix dne úte 27. bře 2012 12:34:22, celkem upraveno 1 x.
Návody: Bonusy I. |
Bonusy II. | Biolog | Těžba | Vedení | Talismany
) |
Expulator | Lovecké(
) | Mapa pokladu | Dračí věci | Prům. & Pošk. | Dračí věci | Točení bonusů

- podrysek
- Lv.16
- Dal poděkování: 3 poděkování
jezis zkousel jsem nekolikrat pokladnice a perly zadnej zazrak proto se mi vyplati ty perly koupit pac nez padne perla nebo tolik koli potrebuju mam vydelano na 100 perel! proste jde mi o to ze jich je nedostatek a malo padaj ze nekdo mel stesti a napadaly mu v houfech neberu v potaz proste padaj malo proto se i malo prodavaj!ElectriX píše:Zatímco správné by bylo, aby sis udělal shell, pak ho rok používal a nakonec prodal ještě dráž, než byla výrobní cena?podrysek píše:jasny to vydim jak je dostacujici a pak kdyz chcete prodat treba shell +9 tak nabidky 1 kkk pche to vas vyjde draz vyrobaNic proti, ale všiml sis už, že kromě těch nejluxusnějších kousků se pod cenou prodává úplně všechna výbava? Tak to má být a je. Vydělat prodejem hotových předmětů se nikdy pořádně nedalo.
Ta obtížnost hry je prostě nějak nastavená a jestliže nemáš dropa na klíče a pokladnice, budeš se muset spokojit s procházením stánků a vyvoláváním. A nebo si toho dropa udělej a výhledově to budeš třeba ty, kdo bude na vysokých cenách nejvíce profitovat. Osobně mi dřív nedělalo problém občas na ty klíčky a pokladnice zajít, alespoň se člověk na chvíli dostane z toho herního stereotypu Swamp-Kerindor.
-
- Lv.36
To je presne to uvazovani co zveda ceny perel:Dpodrysek píše:jezis zkousel jsem nekolikrat pokladnice a perly zadnej zazrak proto se mi vyplati ty perly koupit pac nez padne perla nebo tolik koli potrebuju mam vydelano na 100 perel! proste jde mi o to ze jich je nedostatek a malo padaj ze nekdo mel stesti a napadaly mu v houfech neberu v potaz proste padaj malo proto se i malo prodavaj!ElectriX píše:Zatímco správné by bylo, aby sis udělal shell, pak ho rok používal a nakonec prodal ještě dráž, než byla výrobní cena?podrysek píše:jasny to vydim jak je dostacujici a pak kdyz chcete prodat treba shell +9 tak nabidky 1 kkk pche to vas vyjde draz vyrobaNic proti, ale všiml sis už, že kromě těch nejluxusnějších kousků se pod cenou prodává úplně všechna výbava? Tak to má být a je. Vydělat prodejem hotových předmětů se nikdy pořádně nedalo.
Ta obtížnost hry je prostě nějak nastavená a jestliže nemáš dropa na klíče a pokladnice, budeš se muset spokojit s procházením stánků a vyvoláváním. A nebo si toho dropa udělej a výhledově to budeš třeba ty, kdo bude na vysokých cenách nejvíce profitovat. Osobně mi dřív nedělalo problém občas na ty klíčky a pokladnice zajít, alespoň se člověk na chvíli dostane z toho herního stereotypu Swamp-Kerindor.
- devils636
- Lv.21
- Dal poděkování: 37 poděkování
- Dostal poděkování: 8 poděkování
ja udelal pres mesicem dva plny sklady pokladnic ,,zlatych+ a mel jsem dve perly cerveny a jednu modrou jinak samy kraviny ....pred 4mesicema jsem udelal sklad a mel sjem dvě bili 3modry a 7cervenych ted mam max 2cerveny a jednu modrou.
https://www.youtube.com/watch?v=AUH6zm_6RWg
Stream : Youtube :Bucek CZ
Stream : Youtube :Bucek CZ
-
- Lv.8
Tak si je kup, když se ti to vyplatí víc
Myslím, že většina lidí ty perly ani neprodává, já jich mám plnej účet a rozhodně nejsem sama. Předmětů, z kterých se dají dropnout, je dost. Jen to nesmíš chtít mít za 5 min 

Nejlepší je lhát, lhát, lhát, lézt ostatním do zadní části těla, každého zdravit na potkání a usmívat se jak retard; toť pravda oblíbenosti 

-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
ChunjoKing « pon 9:38 am »

@
Revus « sob 1:08 pm »

@
Revus « sob 12:40 pm »

@
noxforko « pát 10:09 pm »

@
Vydesenej « pát 8:01 pm »

@
LittleNessa « pát 7:58 pm »