Neber to špatně, ale jestli to s vlastní postavou neustojíš, proč myslíš, že mu můžeš radit? Chodil jsem tam ještě za dob staré svaté říše s WP surou level 95, umřel tak u jednoho z dvaceti až třiceti metinů. Hlavní je mít obrovské vyhnutí šípům, to tě ochrání jak před poškozením od duchovních a lukostřelců, tak i před stuny, i když ne samozřejmě úplně. Ale se 67% se mi téměř nikdy nestalo, že by mi dali 2x za sebou stun. Uelíkovat to? Mluvíme oba o WP surovi? WP sura u metinu nikdy neelíkuje, pokud je dobře postavený, alespoň ne na siNDi. Nosil jsem s sebou jen 200 elíků na doplnění ZB na Spawnu, víc nepotřebuješ - čepel to zařídí. Co se týče těch odolností, testoval jsem je na Zinech hodně důkladně a třeba odolnost 45% byla znatelně horší, než pouhých 15% na vyhnutí. Odolnost tě chrání jen před nepronikavou škodou, nechrání tě před stuny, otravou, ani průniky.Renegade2 píše:Jo moje osobní zkušenost jenom s Wp 130 když jsem chodil na čepele jenom čistě s miss, polovina metinu v poho bez buffu, další polovina otrava stun, stun, stun, koukám nemůžu nic dělat ani se pohnout a ležím pod drnemEle když schytáš jenom každou "2" ránu z deseti od každého duchovního v nejlepším případě tak ti to nepmůže neskončit pod drnem, alespoň já tam skončím tak z 90% vždycky.
Samotné Miss pomůže v podpůrném případě kdy už to i bez něj nějak uelíkuješ a máš volné ruce, nemáš otravu a můžeš se hýbat, když se hýbat nemůžeš tak ti pomůže jenom odolnost, co jiného taky když nic jiného dělat nemůžeš tu chvíi.
Nechci se tu nijak vychloubat, ale na čepele jsem později chodil WP surou 110 Lv. a tam už to bylo díky Shellku a dalším vymoženostem naprostá hračka. Stačilo mít pořádně vyhnutí na šípy, silný buff, 80% na ďábla a hodně ZB. Ze země jsem si plášťoval tak 20 skupinek elitních duchovních+komandantů, prostě vše co je v těch největších dvou místnostech. Tohle dokáže v pohodě ustát jedině WP. Ale to už trochu odbíhám od tématu, řeč je o metinech 95, které jsou obtížností mnohem jednodušší. Jen chci říct, že jestli ten metin neustojíš se 130kou, tak je něco OPRAVDU špatně.
Kosti na průnik? Proč ne, ale jde to stoprocentně i bez nich, podle mého zbytečná útrata. Tu narážku na kosti pro obranu schopností jsem nepochopil, ale u metinu 95 jsou ti každopádně k ničemu. No a buff? Ten se projeví právě ve chvíli, kdy ti padá jeden stun za druhým. Samotnými průniky by tě nezabili, ale pokud nemáš naprosto špičkovou výbavu se 100% na ďábla, tak ti po celou dobu ničení metinu budou přibývat elitní komandanti a ke konci jich tam za tebou může běhat i 10. A co se asi tak stane, když se ti díky stunu přeruší absorpce?
Obranu klidně můžeš mít 400, když budeš mít 100% buff a 70% odolnost na šípy. Ale on má buff 76% a to mu pořád elitní budou dávat normální rány kolem pětistovky, takže je dle mého každá stovka do obrany užitečná. Hlavně ale to ZB...jak jsem už napsal, to ti pomůže přežít náhodné stuny. A pak pořádný útok, aby se ti hned vrátilo na maximum. Tím způsobem o kterém mluvíš by to MOŽNÁ taky šlo, ale zničení by zcela určitě trvalo díky stunům asi 2x tak dlouho...
EDIT: Málem bych zapomněl, biolog 70 tady hrozně pomáhá.