Wp- sura obecně/ zrušit kouzlo

Prostor k diskuzi o odvážných surech, jež pracují s černou magií a ovládají magické zbraně.
Zamčeno
Trolof
Lv. 12
Lv. 12
Dostal poděkování: 10 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Wp- sura obecně/ zrušit kouzlo

Příspěvek od Trolof » čtv 12. dub 2012 0:39:11

Az mi na kamen nebudou fungovat obrany nebudu pindat na zrusit.

SannyB
Lv.14
Lv.14
Dal poděkování: 2 poděkování
Dostal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od SannyB » čtv 12. dub 2012 0:45:02

Trolof píše:Az mi na kamen nebudou fungovat obrany nebudu pindat na zrusit.
Spoko si pindej .. Ja nebudu pindat když vam zruší obranu , šamikum at se zruší buff aurakum aura healerum lečit .. Však když už chcete obranu na zruško tak at se to zhorší aj ostatním :)

Trolof
Lv. 12
Lv. 12
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trolof » čtv 12. dub 2012 0:47:15

SannyB píše:
Spoko si pindej .. Ja nebudu pindat když vam zruší obranu , šamikum at se zruší buff aurakum aura healerum lečit .. Však když už chcete obranu na zruško tak at se to zhorší aj ostatním :)
Kdo tu píše o rušení skillu?

DaggerT
Lv.9
Lv.9
Dal poděkování: 2 poděkování

Příspěvek od DaggerT » čtv 12. dub 2012 0:53:35

Rusila píše:
Xiri píše:Sakra jednou si stěžujete na wp že maj zruško, pak na BM že maj ducha, pak na daggery co střílí lukem . . . tak to proboha nehrajte a máte pokoj, zakládáte dokola nesmyslný témata kde brečíte že jste dostali v pvp na zadek!
Xiri a tobě to není divné ,že přídou 2 wp a máš - 8 k i kdyby si měla nakrasnou výbavu?
Tobě to může bejt jedno, když ti tolik bere kdokoliv jakýmkoliv skillem.
DaggerT PvP
Navarro PvM
Axel Buff

Tommo
Lv.13
Lv.13
Dal poděkování: 6 poděkování
Dostal poděkování: 24 poděkování

Příspěvek od Tommo » čtv 12. dub 2012 0:53:52

Ahoj,

tohle už tu dlouho nebylo. A zase do toho budou všichni, kterým je hra ukradená a vůbec jí nežerou pindat :-)
Pokud používáš PLS místo PROSÍM, protože PLS je kratší, vždy odpovídám NE, jelikož je kratší než ANO

cc,cs,caw atd... není pozdrav-tudíž na PM začínající těmito písmeny neodpovídám

Renegade2
Lv.35
Lv.35
Dal poděkování: 49 poděkování
Dostal poděkování: 183 poděkování

Příspěvek od Renegade2 » čtv 12. dub 2012 7:32:52

.. až ti na šutr nebude fungovat obrana tak dáš 20k bez kritku a při rychlosti kouzel 200 jelikož bm je dělanej na kouzla to budeš solit a hráči budou lehat.
Se zruškem si dám 5k bez kritiku se štěstím a ustelu si na zemi. :D
ObrázekRenegade1ObrázekCechObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
241187
141
Jinno
GOODFELLAS
Full P
Complete
P
P
P
30
ObrázekSerpentWomanObrázekCechObrázekObrázekObrázekObrázek
25641
130
Jinno
GOODFELLAS
Full P
Complete
G2
11
Spoiler:
Herbaření P

Narper
Lv. 12
Lv. 12
Dal poděkování: 14 poděkování
Dostal poděkování: 42 poděkování

Příspěvek od Narper » čtv 12. dub 2012 8:53:34

A co takhle kompromis? Na zruško by fungovali obrany jen na sury nebo jen na magii. DMG by bylo únosné, ale stále by bylo dost silné a výhoda zrušení pomocných skillu by zustala i tak dost velká. Jako taky se mi stalo 24k na zruško a to ja přeci jenom moc. 4-8k?? naštve, ale když dostanete za 12k to už trošku přeje chuť.

Průniky je něco naprosto jiného. Dá se proti nim bránit. Dají se zredukovat missem, ale na zruško nefunguje vůbec nic a můžete mít výbavu za 150kkk a furt vám bude brát stejně. Tadyto je chyba ve hře, která by se buď měla opravit nebo alspoň zmírnit.

Že WP sura nemá nic na PvP? Má 3 útočný skilly stejně jako šaman. A mají i dost podobnej rozsah. Vír-řev zruško- talisman další draci(nevim název :D)- prst

I kdyby nakrásně bral na prst a vír sura o 1-2k míň než šaman, tak zruškem by i přes obrany na sury (poprípadě jenom na magii) bral tak o 4k víc a je po problém. Opět vyvážení sil postav..... už vidim jaká tu zas bude kritika :D no povídejte :D
viewtopic.php?f=44&t=85165

Budu rád i za tvůj názor ;-)

forumman
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 66 poděkování
Dostal poděkování: 102 poděkování

Příspěvek od forumman » čtv 12. dub 2012 9:07:14

Zdejší komunita se naučila bohužel to, že když budu něco chtít, budu to omílat stále dokola, tak se upraví hra a vyváží se postavy....

Prostě každý si vybral postavu na začátku ( když tedy pominu dotyčné co mají x postav od každé rasy...) a za tu chtěl hrát, osahal si jí a začal, nechápu proč by se pak mělo stále něco měnit a "dorovnávat". Prostě nechte postavy jak jsou, veškeré zásahy do hry v tomto směru jsou citlivou záležitostí a velmi ovlivní hru...

Snad vedení bude sdílet můj názor a věřím, že jakékoliv změny pečlivě uváží, protože musí se koukat na celou komunitu, ne jen na někoho, koho zabíjí např. zrušit a podobně... Všude je prostě něco ;)

lordsword
Lv.36
Lv.36
Dal poděkování: 39 poděkování
Dostal poděkování: 332 poděkování

Příspěvek od lordsword » čtv 12. dub 2012 9:24:44

forumman píše:Zdejší komunita se naučila bohužel to, že když budu něco chtít, budu to omílat stále dokola, tak se upraví hra a vyváží se postavy....

Prostě každý si vybral postavu na začátku ( když tedy pominu dotyčné co mají x postav od každé rasy...) a za tu chtěl hrát, osahal si jí a začal, nechápu proč by se pak mělo stále něco měnit a "dorovnávat". Prostě nechte postavy jak jsou, veškeré zásahy do hry v tomto směru jsou citlivou záležitostí a velmi ovlivní hru...

Snad vedení bude sdílet můj názor a věřím, že jakékoliv změny pečlivě uváží, protože musí se koukat na celou komunitu, ne jen na někoho, koho zabíjí např. zrušit a podobně... Všude je prostě něco ;)
Ale jo no vsak tak to je.Driv na zruska ty ochrany byly.Jinak co vim tak prst je prunikovy,vir je plosny a zrusko je dalkove a melo by byt na zruseni kouzel a ne na zabiti:) Nehlede na cepel coz je obdoba aury a brneni coz dalsi ochrana:))
Ale coz stejne se stim nic neudela a tu se bude zbytecne psat a tak lidi budou stale vymyslet jak takovyhle co nejrychlejs zabit a tudiz budou WP vzdy prvnim cilem ve war:)
Smrt vždycky stojí po boku bojovníka,
jídá s ním u stolu a uléhá s ním na lože.
Smrt je ta nejvěrnější milenka.
Ale je zbytečné si jí všímat,
dokuď vás nepožádá o polibek.

Sabousek
Lv.26
Lv.26
Dal poděkování: 942 poděkování
Dostal poděkování: 482 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sabousek » čtv 12. dub 2012 10:22:00

Narper píše:A co takhle kompromis? Na zruško by fungovali obrany jen na sury nebo jen na magii. DMG by bylo únosné, ale stále by bylo dost silné a výhoda zrušení pomocných skillu by zustala i tak dost velká. Jako taky se mi stalo 24k na zruško a to ja přeci jenom moc. 4-8k?? naštve, ale když dostanete za 12k to už trošku přeje chuť.

Průniky je něco naprosto jiného. Dá se proti nim bránit. Dají se zredukovat missem, ale na zruško nefunguje vůbec nic a můžete mít výbavu za 150kkk a furt vám bude brát stejně. Tadyto je chyba ve hře, která by se buď měla opravit nebo alspoň zmírnit.

Že WP sura nemá nic na PvP? Má 3 útočný skilly stejně jako šaman. A mají i dost podobnej rozsah. Vír-řev zruško- talisman další draci(nevim název :D)- prst

I kdyby nakrásně bral na prst a vír sura o 1-2k míň než šaman, tak zruškem by i přes obrany na sury (poprípadě jenom na magii) bral tak o 4k víc a je po problém. Opět vyvážení sil postav..... už vidim jaká tu zas bude kritika :D no povídejte :D
Tohle mi přijde dost chytré...Má to můj plný souhlas
Hra je pro lidi duchaplné rozptýlení, pro hlupáky vášní. - Dumas

Zamčeno

• You do not have permission to post in chat.
@ Suko201 « čtv 5:10 pm »
diver píše:
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
tma je pořád stejná, ale drop košťat je mnohem těžší.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
yes tak na starších videích je to zorne pole mnohem menší.. Ale takto černě je to už minimálně druhým rokem. Bohužel
@ TomasFoxx « čtv 4:05 pm »
taková kontrolni otazka, nez mi zacne srotovat mozek s tajnym ukolem, urcite byly pridane 2 nove hodnosti? my totiz vidime jen jednu
@ diver « čtv 3:34 pm »
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
@ Suko201 « čtv 3:07 pm »
@ diver « čtv 2:01 pm »
Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
@ Suko201 « čtv 11:21 am »
Mionix píše: @Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
ok, takže když to včera začalo ve 12, tak od toho času každé 4h bude boj až do konce eventu, chápu už správně? Nevím, kde sem předtím četl že 4x denně :’D
@ neasy « čtv 9:59 am »
:heart:
@ VOJTTANOOO « čtv 9:46 am »
@neasy uz to bezi :D
@ neasy « čtv 9:41 am »
tak napiste az to půjde :fight:
@ p4tresss « čtv 9:39 am »
dneska by to šlo :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:34 am »
no jasneee v poho :-) :D
@ neasy « čtv 9:32 am »
taky dobry dneska se budu poflakovat a hrat s vami ju
@ p4tresss « čtv 9:31 am »
konečne trochu oddych od prace
@ VOJTTANOOO « čtv 9:31 am »
joooo jde to :-) a co ty ? :D
@ neasy « čtv 9:31 am »
je to tak
@ p4tresss « čtv 9:30 am »
Sviatočne :D
@ neasy « čtv 9:30 am »
a jak se mate?
@ p4tresss « čtv 9:29 am »
Ako dlho bude údržba prosim ? :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:25 am »
ahoj, predpokladany konec udrzby ? :D
@ TomasFoxx « čtv 9:23 am »
@neasy,  čaaau kamo
@ neasy « čtv 9:17 am »
CUS CUS
@ Vydesenej « čtv 9:06 am »
hh a stánky zas dole :(
@ Hakan « stř 11:44 pm »
TomasFoxx píše: jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
To máš na další roky, aby se nemuselo vymýšlet nic dalšího
@ MastnyRozek « stř 7:44 pm »
@Narsi,  Aha dobře, děkuji :)
@ Narsi « stř 7:43 pm »
Zdravím, je prázdná jen pokud neprobíhá zrovna žádný vstup.
@ MastnyRozek « stř 7:41 pm »
@Mionix,  Ahoj na vývěsní tabuli ve městě po zvolení možnosti vstup do ugorohu se objevuje pouze prázdná tabulka https://i.imgur.com/f1lsa1D.png
@ Mionix « stř 5:46 pm »
@Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
@ Suko201 « stř 5:04 pm »
Takže ty časy jsou Teda 8:10 12:10 16:10 a 20:10?
@ Narsi « stř 4:09 pm »
V 16:10
@ TomasFoxx « stř 4:05 pm »
nema ted bejt dalsi boj o ugoroth?
@ TomasFoxx « stř 1:50 pm »
jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
@ Suko201 « stř 1:03 pm »
Narsi píše: Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
aha, tak to si asi pamatuji špatně, dobře. Díky :-D
@ Narsi « stř 1:02 pm »
Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
@ Suko201 « stř 12:58 pm »
Mě by zajímalo, kdo jako vymyslel ty časy těch válek. Však to normální pracující člověk, co má aspoň trochu i život tam venku, nemůže stihnout. Max tak jeden ten čas a to je dobrá bída. Bylo by dobré to doupravit.
@ TomasFoxx « stř 12:44 pm »
u tech kosti musi byt jmeno dyl, realne jsem ted v zamasku jen behal kolem zlute a cervene a kradl jim to ze zeme
@ Mionix « stř 12:41 pm »
@Valkaryan,  budou. Vyčkejte prosím do zítra.
@ Vydesenej « stř 12:40 pm »
Já teda čekal že to bude 15min jedna 15min druha 15min 3 a dál :D a ne že dropnu všechny naráz ale ok no
@ Relly « stř 12:30 pm »
@TomasFoxx,  To je záměr. Vracíme se do starých časů.
@ TomasFoxx « stř 12:25 pm »
a ent je prej nejakej buglej, ze ukazuje chx
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
1v1 poust ch3
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
@Vydesenej,  tak pod
@ Narsi « stř 12:21 pm »
Zdravím, je to v řešení. Děkujeme za trpělivost.
@ Vydesenej « stř 12:03 pm »
Tak já tě tímto vyhlašuju
@ TomasFoxx « stř 12:01 pm »
nefunguje vam vyhlaseni boha, tu cekame zbytecne
@ Valkaryan « stř 10:07 am »
Kdy budou v prodeji kloubouky?
@ Mionix « stř 7:39 am »
@Nonepovideeej,  Nejdou, jediné co jdou jsou z truhel. Ty co jsou z kalendáře se nově nastavovali neprodejné. Aby si nedělali hráči 100vky účtů a pak to neprodávali.
@ Vydesenej « stř 7:00 am »
Díky že jste udělali nějaký zajimavý vstup do Ugorohu a není to zas to stejné :)
@ Nonepovideeej « úte 11:38 pm »
Může mi někdo říct, proč nejdou dát do shopu zahradnická povolení z eventu a ani s nimi obchodovat? :(
@ Vydesenej « úte 5:47 pm »
Se to dostane ta údržba až na čtvrtek možná
@ gagefranjo « úte 4:11 pm »
Přicházejí velký změny (korektury)
@ Hakan « úte 12:53 pm »
To posouvání údržby je fakt parádní :lol:
@ Nonepovideeej « čtv 8:55 pm »
@Mionix,  Krásná práce :)
@ Mionix « čtv 6:57 pm »
@Nonepovideeej,  proto jsem to psal. GA byl tak šikovný, že to dokázal opravit bez údržby. :-)
@ Nonepovideeej « čtv 4:35 pm »
Mně se meteory dneska už spawnují celý den normálně :)
@ Mionix « čtv 7:48 am »
Tak chyba se spawnem meteorů snad opravena. Vyzkoušejte.
@ kovardominik « stř 9:55 pm »
když tu máme soutěž ke dni tance, všimnul si někdo že není ani jeden tanec při kterém by si postava s mečem v ruce neusekla hlavu a všechny ostatní části těla (kdyby to šlo samozřejmě)?
@ Mionix « stř 7:31 pm »
Ráno bude chviličková mimořádná údržba kvůli spawnu meteorů. Omlouváme se, GA hledá chybu.
@ Mionix « stř 6:00 pm »
@Nonepovideeej:up: děkuji
@ Nonepovideeej « stř 5:39 pm »
Ty meteory nejdou spawnout vůbec nikde, kde se normálně dají spawnout a eventové prémko mi taky nefunguje celý den..
@ Mionix « stř 4:52 pm »
@reeenda,  on sám z nedostupného místa zmizí a objeví se jinde, do toho sahat GM nesmí

Who is chatting

offline Matesak 
offline Mionix