Pokud je pravdou co píše Saggi můžu vyjet na 130 a konečně nepoužívat jedy
(pokud jsem dobře pochopil můžu jít dropit s lvl 100+ třeba na 75 metiny a dropím prsteny atd

no nic jdu zkoušet
To se týká jen dropu ve swampu, to s tím levelem.ori píše:zůstal jsem ve swampu přes údržbu po ní s lvl 119 vs meteor z bažin žáden drop tím myslím po rozbití metinu vůbec nic ani 50k stříbra a k tomu znova problém se stunama nepomohl ani relog prostě nic takže asi takto funguje nový systém dropu
(pokud jsem dobře pochopil můžu jít dropit s lvl 100+ třeba na 75 metiny a dropím prsteny atd)
no nic jdu zkoušet
No, tak ještěže si tu jsou všichni rovni. Ale někteří si jsou možná rovnější, že?Rusila píše:taqDROP píše:Podla mna super.Dropovia už tolko nbudu zarábať, a sna dto pohne ekonomikou
Konečně to udělal, bylo to dlouho plánované takže za mě 100% dobrá věc.
Už to vím sem nečetl všechno co napsal.Teď jen potvrdit že to funguje pro mapu swamp zkusím rozbít pár bažin mimo nějsem1rek píše:To se týká jen dropu ve swampu, to s tím levelem.ori píše:zůstal jsem ve swampu přes údržbu po ní s lvl 119 vs meteor z bažin žáden drop tím myslím po rozbití metinu vůbec nic ani 50k stříbra a k tomu znova problém se stunama nepomohl ani relog prostě nic takže asi takto funguje nový systém dropu
(pokud jsem dobře pochopil můžu jít dropit s lvl 100+ třeba na 75 metiny a dropím prsteny atd)
no nic jdu zkoušet
Spíš se to týká mobů a metinů, které patří do swampu. Podle mě když tu bažinu zničíš mimo swamp, tak v tom nebude vůbec žádnej rozdíl, jako když ji zničíš ve swampu.ori píše:Už to vím sem nečetl všechno co napsal.Teď jen potvrdit že to funguje pro mapu swamp zkusím rozbít pár bažin mimo nějsem1rek píše:To se týká jen dropu ve swampu, to s tím levelem.ori píše:zůstal jsem ve swampu přes údržbu po ní s lvl 119 vs meteor z bažin žáden drop tím myslím po rozbití metinu vůbec nic ani 50k stříbra a k tomu znova problém se stunama nepomohl ani relog prostě nic takže asi takto funguje nový systém dropu
no nic jdu zkoušet
jorici píše:to neni dobre spravene mam hl 108 lv po z nicenim bazini nic nespadlo ani 1 vec tak ked bude tak to dalej tak magicke kamene pojdu hore.