Oblek z bosse Smrtky
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
- Lv.13
- Dal poděkování: 13 poděkování
- Dostal poděkování: 10 poděkování
Re: Oblek z bosse Smrtky
Tak urcitee;) ale stejne ty brnka meli jenom tak ty co budeme mit my vypadaj uuuplne jinak hihi sagi mi jasne rekl ze toto je jenom prebarveny dga nic vic toto brnko my nebudeme nosit

- Rusila
- Lv.17
- Dal poděkování: 57 poděkování
- Dostal poděkování: 21 poděkování
Extreemee píše:Tak urcitee;) ale stejne ty brnka meli jenom tak ty co budeme mit my vypadaj uuuplne jinak hihi sagi mi jasne rekl ze toto je jenom prebarveny dga nic vic toto brnko my nebudeme nosit
At už to bude 61 či 48, pořád to bude přebarvenka

-
- Lv.13
a coze jsi rikala cca pred 2 tydny ze seknes se hrou ze takovy hnus nebudes nosit? slisite to vsichni? vas velky idol sekne se hrouRusila píše:Extreemee píše:Tak urcitee;) ale stejne ty brnka meli jenom tak ty co budeme mit my vypadaj uuuplne jinak hihi sagi mi jasne rekl ze toto je jenom prebarveny dga nic vic toto brnko my nebudeme nosit
At už to bude 61 či 48, pořád to bude přebarvenka

- Rusila
- Lv.17
- Dal poděkování: 57 poděkování
- Dostal poděkování: 21 poděkování
Extreemee píše:a coze jsi rikala cca pred 2 tydny ze seknes se hrou ze takovy hnus nebudes nosit? slisite to vsichni? vas velky idol sekne se hrouRusila píše:Extreemee píše:Tak urcitee;) ale stejne ty brnka meli jenom tak ty co budeme mit my vypadaj uuuplne jinak hihi sagi mi jasne rekl ze toto je jenom prebarveny dga nic vic toto brnko my nebudeme nosit
At už to bude 61 či 48, pořád to bude přebarvenka:D:D
Neřekla sem, že stím seknu doslova, ale že nové brnko dělat nebudu a vydržim dokud to půjde se starým až pak bych to zapichla

Mimochodem ty seš opravdu mimo...nevím učel proč to sem píšeš

- Azaret
- Lv.16
- Dal poděkování: 37 poděkování
- Dostal poděkování: 30 poděkování
Jestli se do toho můžu vložit, tebe šikanujou nebo co?Extreemee píše:a coze jsi rikala cca pred 2 tydny ze seknes se hrou ze takovy hnus nebudes nosit? slisite to vsichni? vas velky idol sekne se hrouRusila píše:Extreemee píše:Tak urcitee;) ale stejne ty brnka meli jenom tak ty co budeme mit my vypadaj uuuplne jinak hihi sagi mi jasne rekl ze toto je jenom prebarveny dga nic vic toto brnko my nebudeme nosit
At už to bude 61 či 48, pořád to bude přebarvenka:D:D

Snad k aždý tvůj příspěvek za posledních pár dní byl diss, ať už na toho či onoho. Né že bych se zastával Rusy, nejsme spolu kámoši, to tedy ne, ale ty tvoje kecy mimo téma mě dorážejí a ještě k tomu se tu jak hňup dohadovat jestli je to přebarvená 61 či 48, jako by to nebylo stejné

Co se týče té smrtky..... to by se tady nehodilo

Aurimek
130

130

-
- Lv.13
Nikdo se tu nedohaduje jestli to nekde vidis napis mi to ninak tvuj nazor me taky nezajima mslim ze ty jsi toho rozumu taky moc nepoobral kdyz ctu co nekdy pises do chatu sory za swamp musel jsem odpovedet
EDIT: warn za spam ... /Habibi
EDIT: warn za spam ... /Habibi

- Azaret
- Lv.16
Tobě ten metin leze na mozek kámo jestli se pleteš spam se swampem... to je to tvoje neustále brečení co se týče swampuExtreemee píše:Nikdo se tu nedohaduje jestli to nekde vidis napis mi to ninak tvuj nazor me taky nezajima mslim ze ty jsi toho rozumu taky moc nepoobral kdyz ctu co nekdy pises do chatu sory za swamp musel jsem odpovedet

Aurimek
130

130

-
- Lv.13
az dokazes to co jsem dokazal ja tak tu na me mluv jinak me vubec nezajimas jsi pro me nula;) bez se schovat clarce pod sukynku ty noumoAzaret píše:Tobě ten metin leze na mozek kámo jestli se pleteš spam se swampem... to je to tvoje neustále brečení co se týče swampuExtreemee píše:Nikdo se tu nedohaduje jestli to nekde vidis napis mi to ninak tvuj nazor me taky nezajima mslim ze ty jsi toho rozumu taky moc nepoobral kdyz ctu co nekdy pises do chatu sory za swamp musel jsem odpovedet

- Azaret
- Lv.16
Dokážu co ty?Extreemee píše:az dokazes to co jsem dokazal ja tak tu na me mluv jinak me vubec nezajimas jsi pro me nula;) bez se schovat clarce pod sukynku ty noumoAzaret píše:Tobě ten metin leze na mozek kámo jestli se pleteš spam se swampem... to je to tvoje neustále brečení co se týče swampuExtreemee píše:Nikdo se tu nedohaduje jestli to nekde vidis napis mi to ninak tvuj nazor me taky nezajima mslim ze ty jsi toho rozumu taky moc nepoobral kdyz ctu co nekdy pises do chatu sory za swamp musel jsem odpovedet

Aurimek
130

130

-
- Lv.30
- Dal poděkování: 82 poděkování
- Dostal poděkování: 136 poděkování
(Vopred se omlouvám že se vam do toho pletu)Extreemee píše:az dokazes to co jsem dokazal ja tak tu na me mluv jinak me vubec nezajimas jsi pro me nula;) bez se schovat clarce pod sukynku ty noumoAzaret píše:Tobě ten metin leze na mozek kámo jestli se pleteš spam se swampem... to je to tvoje neustále brečení co se týče swampuExtreemee píše:Nikdo se tu nedohaduje jestli to nekde vidis napis mi to ninak tvuj nazor me taky nezajima mslim ze ty jsi toho rozumu taky moc nepoobral kdyz ctu co nekdy pises do chatu sory za swamp musel jsem odpovedet
Ale co ty si dokázal ?

Myslíš že niekoho tu trápi čo si dokazuješ v hre ? Dosť pochybujem. Nazývať niekoho nulou len preto že v hre "nedosiahol" to čo ty ? Trošku choré si myslím . Bez urážky ale dosiahnuť niečo v hre a robiť zo seba hrdinu ? Nebuď smiešny hra ostane hrou a v realite sa nula stane z teba .
E : Pokojne mi dajte warn za spam

EDIT: velice ráda vám vyhovím - a tak (přesně dle vašeho přání) - warn za spam... /Habibi
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Grout « čtv 8:17 pm »

@
Mionix « čtv 7:24 pm »

@
Revus « čtv 7:14 pm »

@
Suko201 « čtv 1:26 pm »

@
Suko201 « stř 7:58 pm »

@
cleo « stř 7:45 pm »