Holt si nekdo hral a totalne to dojebal!
Ekonomika, ze pujde DOLU a kdy??

Ne vsechno se GM tymu povede.
![]() | Cepino19731 | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | 150 | Hotovo | P | P | P | M6 |
To neni pravidlo, zakladatelem skupiny jsem já a stejne padaj lepsi veci bufovi bez rukavic, halt ma vetsi stesti nez ja.Sabousek píše:Ten drop by měl být, že každý dropne stejně na každém lvlu. Prostě fifty fifty.
Edit:Co se týče té skupiny, pokud je zakladatel skupiny buff, tak jsem si všimla už dávno na offiku, že ty lepší věci padají zakladatelům ( offik duše, tady třeba magický nebo kámen+6).
![]() | Cepino19731 | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
A tak není to stejně jedno, pokud je ten buff tvůj?:) a pokud je to druhý hráč, je to jen o domluvě, že pojedete napůl co se týče hmotných věcí.Cepino píše:To neni pravidlo, zakladatelem skupiny jsem já a stejne padaj lepsi veci bufovi bez rukavic, halt ma vetsi stesti nez ja.Sabousek píše:Ten drop by měl být, že každý dropne stejně na každém lvlu. Prostě fifty fifty.
Edit:Co se týče té skupiny, pokud je zakladatel skupiny buff, tak jsem si všimla už dávno na offiku, že ty lepší věci padají zakladatelům ( offik duše, tady třeba magický nebo kámen+6).
baziny padaj ve swampu normalne.To ze je kupujete je jen vase vec.To je stejne jako kdyy si nakoupite tezke metiny a tlucete je s 90-95lv a padaj vam 75-80 metiny,tak na nem nevydelate ani to mega co stal.Tak to nereste.To ze ve skupine pada vzdy to lepsi tomu kdo neseka je uz zname dlouho.Ale to uz popsala Sabousek:)Cepino píše:Tak že vlastní zkušenost je taková: Drop ve swampu podle toho co psal Sagi je 100% ze všeho pro všechny. Při pláštování zvířat na začátku výdělek o něco menší než dříve, ale ujde to, to bych neměnil. Dále karma, padání velice slušné a i díky ní výdělky tolik nespadly. Ovšem co je otřesné, tak to je sekaní bažin mimo swamp, když je musíte kupovat. Horko těžko se člověku podaří nadropovat věci, aby mu to pokrylo cenu bažiny. Někdy třeba na vlkodlaku prodělek 5kk, na ezo a liliputech nula od nuly a na orcich, což mě překvapilo maličko v plusu. Celkově krom expení, což praktikuju, se bažiny v podstatě sekat ani nevyplatí, pokud ten den nemáte extremni štěstí a nepadaj vám magičáky a kameny +6. Jěště dodám k tomu dropu co psal zakladatel, já si beru na sekani bazin do skupky bufa, nemá rukavici, nic. A stejne ho nazyvam malým zlodějíčkem, pač většinou všechno dobré padne jemu a to prosim ja rukavici mám a on ne.
Nejsi sám komu nepadají bažiny, za 4 swampy ani jedna a to si na tyhle věci dávám pozor.Cepino píše:baziny padaj ve swampu normalne.To ze je kupujete je jen vase vec.To je stejne jako kdyy si nakoupite tezke metiny a tlucete je s 90-95lv a padaj vam 75-80 metiny,tak na nem nevydelate ani to mega co stal.Tak to nereste.
Ale já jsem 110 level, tak predpokladam, ze z meteoru vlkodlaka, tak z mobu co potlucu budu mit peknej drop, nebavim se co pada na zaver z meteoru, bavim se o dropu z mobu a ten je na mem levelu z pejsku mizernej. Ze 95tce z meteoru 75 nic nepadne chapu, ael proc je mizernej drop ze psu primereneho levelu mne. A to ze padaj baziny ve swampu, drive jsem nosil 5-10 bazin za swamp, ted jsem rad za jednu, ale mozna mam jen smulu.