![]() | Renegade1 | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
241187 | 141 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | P | P | P | 30 |
![]() | SerpentWoman | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
25641 | 130 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | G2 | 11 |
![]() | Cepino19731 | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | 150 | Hotovo | P | P | P | M6 |
Však knihy misí se spouštějí od 120 levelu ve swampu ale on se ptá jestli dostává víc misí od 130Cepino píše:Hlavní je že buď mi nebo mně rozumíte. Komu čemu. Ukoly ze sampu by to mělo davat od 120 levelu, a pak již je to asi o náhodě.
Odpověď. Knihy misí jsem pod levelem 130 nedělal, ale od levelu 130+ je to stejně na houby. Takže závěrem dle mého "NE NEZVYŠUJE"slusnej píše:Však knihy misí se spouštějí od 120 levelu ve swampu ale on se ptá jestli dostává víc misí od 130Cepino píše:Hlavní je že buď mi nebo mně rozumíte. Komu čemu. Ukoly ze sampu by to mělo davat od 120 levelu, a pak již je to asi o náhodě.
![]() | Renegade1 | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Ježiš no jasněKelshak píše:Ave,
mel si jen štěstí. Vím o čem mluvim, jel sem od 131 do 141 jen pres expertky. A Renegate promiň ze si rejpnu, ale pokud se nepletu tak IX. je 9 a tudis liché cislo