tak kolik podle tebe ?Taznovejsi píše:Lol30 kkk za zručnost na P ? :DD dobrý vtip
to možno tak Zručnost a herbarko ale zručnosti samej o sebe by som takú hodnotu nedával ani zdaleka
Zručnost - Jak dlouho na P ?
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
Fencer
- Lv.14

- Dal poděkování: 5 poděkování
- Dostal poděkování: 6 poděkování
Re: Zručnost-P
- Kaarlos
- Lv.6

- Dostal poděkování: 25 poděkování
co je v teto hre 30kkkFencer píše:tak kolik podle tebe ?Taznovejsi píše:Lol30 kkk za zručnost na P ? :DD dobrý vtip
to možno tak Zručnost a herbarko ale zručnosti samej o sebe by som takú hodnotu nedával ani zdaleka
ja osobne zrucnost M9 a vidim to jeste nadlouho

Vykupuju kule MALY JEDOVATY PAVOUK a HRDY TMAVY ARAHAN.
- shvetseek
- Lv.31

- Dal poděkování: 1197 poděkování
- Dostal poděkování: 446 poděkování
To, že bys nedal 30kkk ty, ještě neznamená, že by to nedal někdo jinýTaznovejsi píše:Lol30 kkk za zručnost na P ? :DD dobrý vtip
"Happines only real when shared."
- slusnej
- Lv.36

- Dostal poděkování: 171 poděkování
Re: Zručnost - Jak dlouho na P ?
kámoš už má P herbaření a Gčzručnost a říkal že postavu chtěl prodat a když měl nabídky kolem 30kkk a on je 124mentál tak to nebral

- Cepino
- Lv.38

- Dal poděkování: 868 poděkování
- Dostal poděkování: 1230 poděkování
Re: Zručnost - Jak dlouho na P ?
Ono s tou zručností to není tak žhavé. Je tu jeden obrovský problém a to je, že po vás chce předměty, které třba v daný den nejste schopni donést nebo mu je prostě nedáte. Já osobně mu dal třeba i magičák nebo perly, ale nejsem blázen abych mu dával treba shellka. Tak že zručnost samozřejmě budou mít na P nejdříve ty nejmajetnější. Já osobně jí dělám od začátku na dvou postavách a mám M3 a M6, ale jak píšu, né vždy mu vše seženu nebo jsem ochoten mu to dát. Však já se jednou dočkám, nikam nespěchám. 
![]() | Cepino19731 | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| 150 | Hotovo | P | P | P | M6 | |||||||