V levlu 89 na Meteory 110??
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
- dhdhdhd
- Lv.24

- Dal poděkování: 93 poděkování
- Dostal poděkování: 37 poděkování
Re: V levlu 89 na Meteory 110??
Kámo zůstan na 90tkách (bude to lepší)
Pokud se ti tam nelíbí tak zkus metiny 95 - pokud nepoložíš 95tku tak ani omylem nepoložíš 110tku
Pokud se ti tam nelíbí tak zkus metiny 95 - pokud nepoložíš 95tku tak ani omylem nepoložíš 110tku
- Warforce
- Lv. 18

- Dal poděkování: 26 poděkování
- Dostal poděkování: 5 poděkování
No o tom by se dalo spekulovat ja treba 95 na zatah nedam ani omylem teda kdyz beru v potaz ze to hodi aspon 3x elitni lukose a myslim ze nejsem sam kdo to neda,mi prijde metin 125lvl o dost lehci jak metin 95lvldhdhdhd píše:Kámo zůstan na 90tkách (bude to lepší)
-
JurasSaga
- Lv.20

- Dal poděkování: 8 poděkování
- Dostal poděkování: 12 poděkování
No jednoduše 90 te bude expit
Ale
Ve swampu byl opravenej drop tak že to platí o pro meteori 110 a při tvem lvlu ti nepadne ani tuk a expi ti pujdou sakra bídně
A jak nekdo muže psat že neustojí 95metin když 125lvl metin je odost težkej aale to je vec nazoru
u 95te bud uprunikujou lukostřelci nebo u 125 z mutovanci
Ale
Ve swampu byl opravenej drop tak že to platí o pro meteori 110 a při tvem lvlu ti nepadne ani tuk a expi ti pujdou sakra bídně
A jak nekdo muže psat že neustojí 95metin když 125lvl metin je odost težkej aale to je vec nazoru
u 95te bud uprunikujou lukostřelci nebo u 125 z mutovanci
- Warforce
- Lv. 18

No az na to ze mutanti prunikoujou jednou za sto let a ne kazdou druhou ranou jako zini ale to je fuk jen takova odbocka
- Ewelyn
- Lv.4

- Dostal poděkování: 7 poděkování
Není tak docela pravda, že bez shell to neustojíš. Já chodila swamp jakou dobu do lvlu 110 jen v BS na ezaky. Pokud máš v pvm věcech nejlépe
75/10, absorbce po 10% kde jde, a hodně % na ty příšery co lezou z metinu tak máš nárok to ustát. I když lepší když si vezmeš elík na obranu, protože každá obrana je dobrá, neboť tady neberou průnikem.
Jen je pravda, že buff 77% no, no ale asi jo měl by stačil 110 metin je prd já na 125 - 130 metiny používala 82% buffku a pokaždé v pohodě. Jen jak již mnozí řekli nečekej od toho nic extra. ( BZK) rozhodně ne a ( DROP ) minimální.
75/10, absorbce po 10% kde jde, a hodně % na ty příšery co lezou z metinu tak máš nárok to ustát. I když lepší když si vezmeš elík na obranu, protože každá obrana je dobrá, neboť tady neberou průnikem.
Jen je pravda, že buff 77% no, no ale asi jo měl by stačil 110 metin je prd já na 125 - 130 metiny používala 82% buffku a pokaždé v pohodě. Jen jak již mnozí řekli nečekej od toho nic extra. ( BZK) rozhodně ne a ( DROP ) minimální.
- patrikstepanek
- Lv. 18

- Dal poděkování: 41 poděkování
- Dostal poděkování: 3 poděkování
v tomhle lvlu bych bral ty meteory 90
- jeste prosim jak se tu uz nekdo zminoval o tech lovecacich tak tim lovecakem elitni komandant zin to konci nebo jsou jeste dalsi lovecaky?
- jeste prosim jak se tu uz nekdo zminoval o tech lovecacich tak tim lovecakem elitni komandant zin to konci nebo jsou jeste dalsi lovecaky?
-
maniak
- Lv.13

- Dal poděkování: 6 poděkování
- Dostal poděkování: 6 poděkování
seš WP ne ?? on je war a nemá čepeľEwelyn píše:Není tak docela pravda, že bez shell to neustojíš. Já chodila swamp jakou dobu do lvlu 110 jen v BS na ezaky. Pokud máš v pvm věcech nejlépe
K teme : vubec se ti to neoplati....vic prodelaš
- Warforce
- Lv. 18

Sice mimo tema,ale jo posledni lovecak jsou elitni zinipatrikstepanek píše:v tomhle lvlu bych bral ty meteory 90
- Warforce
- Lv. 18

cetl sem ten horni prispevek dvakrat a o cepeli ani zminka tudis nevim zz ceho si usoudil ze je wp,nicmene jde to ustat i v jakym koliv jinym brneni kdyz mas dobreho buffa osobne mam na aurakovy 100 lvl jen vodko +6 a to jeste k tomu bez kamenu a ustoji to takymaniak píše:seš WP ne ?? on je war a nemá čepeľEwelyn píše:Není tak docela pravda, že bez shell to neustojíš. Já chodila swamp jakou dobu do lvlu 110 jen v BS na ezaky. Pokud máš v pvm věcech nejlépe
K teme : vubec se ti to neoplati....vic prodelaša bez shell to budeš mit moc težke...ja sekal s ninju v promene....95 lvl....orkov a usekali mne po paru sekundach...a zeptej se TheEssence...on ma videjko kde seka 110 metin z dropem 65 ...možna ti da radu
Ps: vodko+6 mam protoze mi prijde zbytecny kupovat dalsi shell na pvm a nebo vodko +9 full kameny +6 kvuli 5ti lvlum
-
maniak
- Lv.13

- Dal poděkování: 6 poděkování
- Dostal poděkování: 6 poděkování
koukni si jej podpisWarforce píše:cetl sem ten horni prispevek dvakrat a o cepeli ani zminka tudis nevim zz ceho si usoudil ze je wp,nicmene jde to ustat i v jakym koliv jinym brneni kdyz mas dobreho buffa osobne mam na aurakovy 100 lvl jen vodko +6 a to jeste k tomu bez kamenu a ustoji to takymaniak píše:seš WP ne ?? on je war a nemá čepeľEwelyn píše:Není tak docela pravda, že bez shell to neustojíš. Já chodila swamp jakou dobu do lvlu 110 jen v BS na ezaky. Pokud máš v pvm věcech nejlépe
K teme : vubec se ti to neoplati....vic prodelaša bez shell to budeš mit moc težke...ja sekal s ninju v promene....95 lvl....orkov a usekali mne po paru sekundach...a zeptej se TheEssence...on ma videjko kde seka 110 metin z dropem 65 ...možna ti da radu
Ps: vodko+6 mam protoze mi prijde zbytecny kupovat dalsi shell na pvm a nebo vodko +9 full kameny +6 kvuli 5ti lvlum