Úplný základ jsou ty věci, který jsem ukázal já (luk nemusí být +9, ale byla by v něm dobrá alespoň nestvůra). Nebude to žádná závratná síla, ale takhle něco skolíš. Kam chodit se řídí asi hlavně levelem ninjíka, kterým budeš zabíjet. Můžeš chodit na orky, ale většinou se chodí už na lv75 ezoterici.idropbox píše:Ahoj a na koho mám v kerindoru jít ? Resp. s čím začít ,abych postupně vydělal a mohl dát kameny apod...
A jak na status ?
Jinak jakou šanci mám ,že seženu člověka ,který bude stuner a buffer s vedením P zárověn ?
Když budu na buffovi číst vedení mám číst exorcismi i s tima knížkama 10ks za 1kk (ty co maj u knih na auru apod.100 % ? nebo na ně to učinek nemá) a kolik knih asi bude na vedení potřeba ?
Můžeš sehnat stunera+buffera s vedením P (takovýhle kombo jsem před časem měl já, ale stunera jsem prodal, protože stunovat je děsivá nuda).
Pokud drop stíhá upižlat moba do té minuty, tak vlastně všechna práce v Kerindoru leží na stunovi.
Vedení čti jak s exorcismy, tak se soustředěným čtením. Vydaří se takhle všechny knihy. Z 0 na M1 potřebuješ 20 Sun-zi, M1 - G1 je třeba 55 Wu-zi a nakonec z G1 na P je potřeba 155 Wei-liao-zi.