Taveniny

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
BloodRayne
Lv.20
Lv.20
Dal poděkování: 118 poděkování
Dostal poděkování: 146 poděkování

Re: Taveniny

Příspěvek od BloodRayne » pát 13. črc 2012 1:57:58

Mam X postav na starost a X šperku na doplnování tavenin, když dáš sloušnou cenu tak budu kupovat hromadu druhů tavenin.

Jestli chceš tak pm, domluvíme se, ale věř tomu, že budeš kopat imrvere :)
Obrázek

Cepino
Lv.38
Lv.38
Dal poděkování: 868 poděkování
Dostal poděkování: 1230 poděkování

Příspěvek od Cepino » pát 13. črc 2012 10:58:15

No to je totiž mentalita některých lidí, hamty hamty at mám rychle prodáno dříve než ostatní. To že kazí cenu ostatním, to je nezajímá. Jiní to ve finále prodají také a vydělají o tretinu více. Ale tito šílenci si nespočtou, že tam jsou xy hodin a pak xy na šutrech a ve finale je to pro ně možná ztrátové. Oni žijou jen vidinou menšího rychlého výdělku.
ObrázekCepino19731RenegatObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Obrázek WP suraObrázek150HotovoPPPM6

hrianka
Lv.15
Lv.15
Dal poděkování: 7 poděkování
Dostal poděkování: 4 poděkování

Příspěvek od hrianka » pát 13. črc 2012 13:23:34

hoj
no ak kopeš rád :lol: tak ja budem od teba vykupovať biele zlato perly eben a nebeské slzy ;) keď tak PM a som z Jinno meno v hre WaiQurte
You know what to do with that big fat butt. :heart:

Charen22
Lv.15
Lv.15
Dal poděkování: 12 poděkování
Dostal poděkování: 5 poděkování

Příspěvek od Charen22 » pát 13. črc 2012 13:53:26

Cepino píše:No to je totiž mentalita některých lidí, hamty hamty at mám rychle prodáno dříve než ostatní. To že kazí cenu ostatním, to je nezajímá. Jiní to ve finále prodají také a vydělají o tretinu více. Ale tito šílenci si nespočtou, že tam jsou xy hodin a pak xy na šutrech a ve finale je to pro ně možná ztrátové. Oni žijou jen vidinou menšího rychlého výdělku.

Ano já také prodávám spoustu věcí za menší cenu např magič 48kk normal cena je 50kk , expertky za 8kk normal se pohybuje kolem 10 a co kazím ceny ostatním a nebudu na nikoho koukat mě jde o mojí hru o moje yangy o mojí >>vlastní ekonomiku<< jak je mi známo ceny si každý určuje sám a to já dělám a když už jsme u toho že shop může stát a na hlavní můžu v klidu řádit tak se mýlíte já třeba nemůžu měl bych takové lagy že bych se ve swampu ani nehnul tak vše raděj prodám rychle ale účinně a ne jak ty shopy co vidím od rána do večera a zmiznou jim 3 předměty to fakt pro mě není já totiž nejsem obchodník ale hráč

Edit: nazývejte mě třeba KONKURENCE NEKALÁ ;)
Šaman dračí moc 127 lvl Charenka (Drako) jezdím na Unicornovy
war Mentál 70 lvl taxDroper
taxSmrtihlav 70 lvl ninja Dagger :D
Taxikarka 110 lvl šaman dračí moc (jen na drop ve swampu)
Youtube uživatel taxpvp

Dragon eye
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 15 poděkování
Dostal poděkování: 20 poděkování

Příspěvek od Dragon eye » pát 13. črc 2012 14:09:21

zdarec, to vyznelo, jako kdyby hrac, co tu hraje nemohl byt obchodnik. Vzdyt, je to jedna z nejlepsich moznosti jak tu bez veskere namahy vydelat. Nejdriv si teda musis zajistit vstupni kapital. Pak uz jen koukat na stanky v dobe kdy jich je tam nejvice a levne kupovat a draze prodavat. Jen na to clovek potrebuje mit asi streva. :)
Většinu informaci je třeba dělit třemi nebo násobit nulou, aby se daly považovat za pravdivé. Magnus W. Obrázek

Odpovědět